Herinnering: Test zelf een 3D HD-projector van Epson

Article
maandag, 18 februari 2013 om 12:00
xgn google image
Enkele dagen geleden plaatsten wij al een oproep waarbij je je kon opgeven om zelf een HD-projector van Epson te testen. Je kunt je vandaag en morgen nog opgeven!
In samenwerking met Epson hebben wij namelijk een leuke actie opgezet. Hierbij kun je zelf ervaren hoe het is om te gamen op een groot scherm met een Epson HD-projector. De recensie van de Epson EH-TW550 HD-projector kun je binnenkort op XGN verwachten, maar zelf kun je er dus ook mee aan de slag!
Om je aan te melden hiervoor hoef je enkel een mailtje te sturen naar [email protected]. Vermeld daarin je XGN gebruikersnaam en welke game jij zou willen spelen. Vervolgens kiezen wij vier winnaars die deze projectoren enkele dagen in huis krijgen. Vergeet natuurlijk niet je naam en adres te vermelden, zodat we weten waar we ze moeten afleveren! Ook moet je in het bezit zijn van een PlayStation 3 of Xbox 360. Wij geven je namelijk de game Black Ops II mee om te testen voor die platformen.
Daarnaast komen we bij één van jullie langs om een videoverslag op te nemen over jouw ervaringen. Bij de andere deelnemers zullen we een telefonisch interview afnemen, welke in een special op XGN wordt verwerkt. Daar moet je dus wel aan mee willen doen om kans te maken!
Aanmelden kan tot woensdag 20 februari. Stuur dus snel een mailtje naar [email protected] en wie weet heb jij binnenkort een thuisbioscoop om op te gamen, welke overigens ook nog eens games in 3D ondersteunt!

Populair Nieuws