Hardware op de E3 2015 - Dit gaan we mogelijk zien

Article
vrijdag, 29 mei 2015 om 12:22
xgn google image
Naast een heleboel games zullen we ook nieuwe hardware zien. Dit zullen we zien op de persconferenties van Sony, Microsoft en PC gaming. Nintendo zal dit jaar waarschijnlijk geen nieuwe hardware tonen. Dit is op willekeurige volgorde de hardware op de E3 2015 die we verwachten.

PlayStation 4 Slim

Wanneer Sony zijn consoles al een tijdje heeft uitgebracht, komt er vaak een ‘Slim’-versie van deze console uit. Het ziet er naar uit dat de PlayStation 4 Slim dus snel een keer aangekondigd zal worden. Deze Slim-versies zijn vaak dunner, stiller, sneller en zuiniger. Het is dus nog niet zeker of deze hardware op de E3 2015 verschijnt.
72240

Xbox One Slim

De Xbox One verkoopt niet slecht, maar kan niet tippen aan het succes van de PlayStation 4. Om deze reden wil Microsoft de Xbox One Slim al uitbrengen voordat Sony de kans krijgt om dat bij zijn console te doen. Aangezien de PlayStation 4 Slim wel eens op de E3 aangekondigd kan worden, bestaat de kans dat de Xbox One Slim hier ook langskomt.
72241 1

Xbox One controller

Onlangs kwamen er geruchten over een nieuwe Xbox One controller, deze zou zijn gelekt. De nieuwe controller heeft een 3.5mm koptelefoon aansluiting, maar verder is er nog weinig bekend. Er bestaat een grote kans dat we deze nieuwe controller terug gaan zien tijdens de Microsoft persconferentie.
72242

Project Morpheus

Virtual Reality is een ontwikkeling die we inmiddels niet meer kunnen negeren. Project Morpheus is de headset waarmee Sony op deze markt wil scoren. Het bedrijf zou zich voornamelijk richten op gamen in Virual-Reality. Het is mogelijk dat Sony tijdens de persconferentie de definitieve naam en meer details van deze hardware op de E3 2015 bekend maakt.
72243

HoloLens

Microsoft liet al weten dat de E3 show anders zal zijn dan de traditionele persconferentie. Dit is waarschijnlijk omdat de HoloLens meer aandacht zal krijgen. Er zijn nog geen games aangekondigd voor de HoloLens, maar de lens zal te gebruiken zijn op Xbox One en PC.
Concurrent Oculus Rift behoort niet tot de hardware op de E3 2015, maar houdt op 11 juni een eigen persconferentie.
72244

PC Gaming

Op de PC Gaming persconferentie kunnen we ook weer allerlei hardware verwachten om jouw gaming PC up-to-date te houden. Dit is te zien aan de lijst met aangekondigde sprekers, waaronder enkele hardware bedrijven. Toch lijkt het dat de focus meer op software komt te liggen tijdens deze PC Gaming persconferentie. Specifieke hardware is nu nog niet te noemen.

Populair Nieuws