Halo 5 vernieuwingen - Dit willen we zien in Halo 5 Guardians!

Article
maandag, 30 maart 2015 om 15:41
xgn google image
Het is feest! Iedereen zal zonder twijfel 27 oktober in zijn of haar agenda gemarkeerd hebben, want dan verschijnt Halo 5 Guardians voor de Xbox One. Tijd om het te hebben over Halo 4 vernieuwingen. Dit wil de XGN redactie graag zien!

Theo

Ik heb tot nu toe alle halo delen gespeeld inclusief Halo Wars. In het nieuwe deel hoop ik te zien dat we niet weer alles helemaal in dezelfde stijl zien Het is tijd voor vernieuwing al is dat in het vorige deel heel goed opgepakt. Komop Microsoft, nieuwe vijanden, nieuwe planeten en als het even kan een hele serie ruimegevechten en verschillende eindes!
Kom anders met een nieuwe antagonist die we in een deel van Halo 5 kunnen besturen. Beide kanten van het verhaal belichten zeg maar. Ik zie al twee discs voor me. Disc 1; speel als master chief tegen de nieuwe vijand. Disc 2; speel als de nieuwe antagonist in een hele eigen verhaallijn. Ik stem voor!

Dion

In de campaign moeten weer goed verstopte easter eggs te vinden zijn net als bij halo 2/3. Ook moet de ontwikkelaar zich weer goed focussen op de multiplayer, zodat het weer zo episch wordt als Halo 3. Daarom hoop ik ook vooral op wat remakes van de oude halo 3 mappen. En om niet te vergeten, Team Snipers!
69307

Laura

Wat ik in ieder geval niet hoop te zien in Halo 5, is de Master Chief als een of andere 'bad guy'. Toen de trailers geplaatst werden ben ik ze vol enthousiasme gaan kijken, maar ik was niet bepaald blij met wat ik zag. Ik snap er misschien vernieuwing nodig is op het gebied van de verhaallijn, maar om de Master Chief als slechterik neer te zetten gaat wel heel ver, en het voelt gewoon raar tegenover alle andere delen in de Halo-serie. Laten we even met z'n allen vooral vergeten hoe vaak hij de mensheid van haar ondergang gered heeft.

Calvin Foe

Dual wielding! Ik heb nooit begrepen waarom deze feature verdween uit latere Halo games. De covenant doorzeven met twee Needlers in Halo 3 was één van de coolste dingen ooit! Master Chief hoort toch ook gewoon een badass mofo te zijn? Geef 'm die twee geweren en laat ons -in stijl- alien kont schoppen!
69309

Ramon

In Halo 5 hoop ik spectaculaire graphics te zien waarbij de old school kick ass actie terugkomt. Naast één spectaculair nieuw verhaal ben ik wel eens benieuwd naar de achtergrond van Master Chief en of we ooit zijn gezicht te zien krijgen. Spectaculaire nieuwe wapens, nieuwe enemies en oude bekende mogen daarin niet ontbreken!

Nour

Halo 4 bracht ons een nieuw soort vijand en daarmee nieuwe technologie. Helaas bleef deze technologie beperkt tot wapens, terwijl Halo juist zo vet is vanwege de voertuigen. Graag zie ik daarom in Halo 5 niet alleen Promethean wapens, maar ook Promethean voertuigen.
Al moet ik zeggen dat de ghost voor mij nooit zal vervelen. Over voertuigen gesproken, ik wil ook zeker een terugkeer van gevechten in de ruimte. Volgens mij is er geen enkele Halo fan die de space combat missie in Halo: Reach niet geweldig vond. Ik zie daar graag veel meer van. Het zou fantastisch zijn als we de ruimteschepen ook online kunnen gebruiken.