GTA 5 wapens - Deze 5 MOET je gebruiken! Lachen!

Article
woensdag, 26 november 2014 om 15:15
xgn google image
GTA 5 wapens zijn natuurlijk vanzelfsprekend in zo'n grote actie game. Wapens zijn er genoeg en zelfs met alle updates komen er steeds weer extra wapens bij. Met de komst van de versies van de PlayStation 4 en Xbox One zijn ook de rail gun en de hatchet nu beschikbaar.
In elke situatie heb je waarschijnlijk een ander wapen nodig en iedereen heeft waarschijnlijk wel een favoriet waarmee hij graag schiet. De beste GTA 5 wapens zijn er eigenlijk niet aangezien elk wapen zijn eigen pluspunten heeft. Wij willen graag de wapens voor je uitlichten die volgens ons voor de grappigste momenten in GTA 5 zullen zorgen.

5. Het eindeloos opplakken van bommen op auto's

Elke GTA-speler is vast wel bekend met de Sticky Bomb. Een plakbom die je overal aan vast kan maken en ook in verschillende missies in GTA 5 terugkomt en voor grote explosies kan zorgen. De kracht die ook wel vergelijkbaar is met die van een granaat in van de GTA 5 wapens kan toch veel schade opleveren en zeker als er meerdere worden geplaatst.
In de bovenstaande video van GTA 5-speler Russkhof is te zien hoe je in GTA Online op een snelle en leuke manier mensen kan doden door simpelweg je eigen auto te saborteren of gewoon een bom naar de vijand te gooien.
De Sticky Bomb kost 320 dollar per stuk en is verkrijgbaar bij Ammunition na de missie Friend Reunited. In GTA Online kun je de Sticky Bomb vanaf rank 19 kopen en gebruiken voor al je tegenstanders.
GTA 5 wapens sticky bomb
62641 19

4. De Firework Launcher schiet vuurwerk af

In de speciale Independence Day update van GTA 5 is de Firework Launcher te vinden. Een variant op de Rocket Launcher, alleen dan met vuurwerk, is zeker één van de leukste GTA 5 wapens. Zodra je de update op je console hebt kun je de Firework Launcher gewoon kopen bij Ammunition voor 61.750 dollar.
Dat is een aardige prijs voor een soort wapen dat eigenlijk geen wapen is. Onder andere GTA 5 wapens zoals de Rocket Launcher zijn een stuk goedkoper en effectiever. Schade aanrichten doet de launcher amper, aangezien hij geen auto's kan opblazen. Je kunt alleen met een gericht schot mensen doden. Vuur komt er dan weer wel vanaf en dat kan best finaal worden voor een persoon of een auto.
In de bovenstaande video van MrJamesGeary kun je zien dat de Firework Launcher ook mensen kan doden en daarnaast een erg leuk effect geeft. De vonken spatten er in ieder geval vanaf.
GTA 5 wapens firework launcher
62642 14

3. Alles in de brand zetten met de Jerry Can

De Jerry Can is erg leuk en kan hele mooie explosies opleveren. Hij is niet alleen te koop bij Ammunition voor 25 dollar na de missie Crystal Maze, maar kan ook op verschillende plekken in GTA 5 gevonden worden zoals bij onder andere tank stations. De benzine die in de Jerry Can zit kan over objecten, mensen en voertuigen heen gegoten worden waardoor er een spoor van benzine onstaat.
Nadat je lekker wat benzine uit de Jerry Can hebt laten lopen kun je het benzinespoor gaan aansteken. Dat kan op verschillende manieren: door met een kogel op het benzinespoor te schieten of met een auto een burn out te doen op het benzine spoor. Dankzij zijn brandende kracht is het toch een unieke schakel tussen de GTA 5 wapens.
In de bovenstaande video van IMakeSickVideosM8 is te zien hoe een benzinespoor wordt gelegd en vervolgens wordt aangestoken. De video bevat een spoiler van een missie, maar verklapt niet het verhaal.
gta 5 wapens jerry can
62643 29

2. De Hatchet is een scherpe hakbijl voor serieuze schade

De Hatchet is net als de Rail Gun een wapen dat exclusief voor PS4 en Xbox One-spelers zijn die eerder ook GTA 5 hebben gespeeld op de PS3 of Xbox 360. De Hatchet is een hakbijl die vrij zwaar is en echt flinke schade kan aanrichten op degene die daar mee in aanraking komt. Hij behoort tot de GTA 5 wapens die je als backup kan gebruiken.
De Hatchet is te koop voor 750 dollar bij Ammunition, nadat de missie Trevor Phillips Industries is voltooid. Het is zeker veel geld voor een simpele hakbijl, maar je zult er veel plezier mee hebben. Mochten je kogels op zijn en heb je alleen maar deze hakbijl, dan kun je de vijanden altijd nog met deze bijl bewerken.
De Hatchet is een soort van variant op de Fire Axe die we eerder zagen in GTA Liberty City Stories en GTA Vice City Stories. In GTA 4 kwam deze ook voor op verschillende locaties maar was daar helaas niet te gebruiken maar is in het GTA 5 wapens arsenaal wel weer beschikbaar. In de bovenstaande video van GamesHQMedia is te zien hoe er met de Hatchet wordt ingehakt op een NPC.
62644 30

1. De Rail Gun is een alternatief voor de Grenade Launcher

De Rail Gun is een wapen dat alleen verkrijgbaar is voor PS4 en Xbox One-spelers die eerder de PS3 of Xbox 360-versie hebben gespeeld. De maker is Coil, een bedrijf in GTA 5 dat naast GTA 5 wapens ook auto's maakt.
Het wapen kan na de missie 'Minor Turbulence' gekocht worden bij Ammunition voor 250.000 dollar. Dat is een aardige prijs voor een wapen, maar slecht is het zeker niet. Met één schot van de Rail Gun kun je een auto opblazen en burgers van San Andreas aardig op jagen. In de bovenstaande video van GamesHQMedia is de Rail Gun in actie te zien.
De Rail Gun is een zwaar wapen, heeft een klein magazijn maar schiet wel sneller dan geluid. Voor het uitschakelen van voertuigen en helikopters is hij ideaal, alleen zodra je op vijanden ter voet richt wordt het plots wat lastiger. Dit komt omdat het wapen door het afkoelen en herladen even tijd nodig heeft om opnieuw te schieten. Het is ideaal als je de hele politiemacht achter je aan hebt.
GTA 5 wapens railgun

Populair Nieuws