GTA 5 Online Heists verwachtingen volgens XGN

Article
maandag, 09 maart 2015 om 17:49
xgn google image
Rockstar heeft ons geduld aardig op de proef gesteld, maar morgen komen dan eindelijk de GTA 5 Online Heists. Wat zijn de algemene verwachtingen en maken de GTA 5 Online Heists de verwachtingen waard? De redactie van XGN geeft zijn mening.

Ralph

Ik denk niet dat ik gelijk met de heists aan de slag ga, als ik er überhaupt al mee aan de slag ga. Ik heb GTA Online een lange tijd gespeeld en mijn geduld is lang op de proef gesteld door Rockstar, maar ondertussen ben ik een beetje moe geworden van GTA Online.
Maarja, mijzelf kennende kan ik toch eens in de Heists springen en dan lijkt de Hired Gun mij de leukste rol. Lekker in het midden van de actie de gijzelaars onder schot houden, om vervolgens een paar minuten later de politie op afstand houden tijdens een achtervolging. Damn you Rockstar, waarom duurde het zo lang?!

Ramon

Wat ik verwacht van de heists is het feit dat er meer diversiteit komt in activiteiten. Naast de verschillende races, deathmatches en missies heb ik het wel even gezien! Ik kan me nu volledig storten op co-op mogelijkheden met heists waarbij mijn teammates nooit stil kunnen zijn! LEEEEERRRROOOOOYYYY JEEEEENNNNNKIIIINNNNNSSS
68229

Theo

Ik speel geen GTA 5 en ik ga dan ook niet met de Heists aan de slag. Wat me ondanks dat het leukst lijkt qua rollen aan de Heists is de vluchtauto. Waarom? In het begin zal het een kwestie van wachten zijn, maar zodra jouw rol in gaat is het volle bak actie!

Pedro

Ik verwacht veel van de GTA 5 Online Heists, aangezien Rockstar er inmiddels al jaren mee bezig is. Je kan veel over Rockstar zeggen, maar het levert wel kwaliteit af. De wachttijd was lang, maar ik geloof best dat het erg lastig was om de Heists online goed te laten werken en te zorgen dat elke speler in je team zich tegelijk vermaakt.
Bovendien, het is een gratis uitbreiding die waarschijnlijk vele uren plezier biedt en een gegeven paard kijk je niet in de bek. Het is niet alsof we actief nadeel van het wachten hebben ondervonden. Nu alleen nog maar duimen dat de release een beetje soepeltjes verloopt, dan is Rockstar weer de eindbaas die het altijd is geweest!
68230

Vikthor

Ja, ik ga meteen aan de slag met de heists. De rol van getaway driver lijkt me vet, omdat ik echt niet goed kan rijden in GTA. Als je mij als getaway driver hebt, dan gaat het waarschijnlijk enorm mis, wat het juist weer heel grappig maakt.

Bryan

Allereerst verwacht ik dat de servers van Rockstar eruit zullen knallen tijdens de release van de GTA 5 Online Heists. Hopelijk heeft Rockstar de extra tijd die ze hebben verworven met het blijven uitstellen van de Online Heists gestoken in de verbetering van de GTA 5 servers. Ik heb het spel niet meer in bezit op de PlayStation 4, overigens wel gehad op de Xbox 360, maar ik wacht nog even af of het de 60 euro waard is om het spel opnieuw aan te schaffen.
Wat verwacht jij van de GTA 5 Online Heists? Laat het ons weten in een comment!