GTA 5 Online Festive Surprise - wat is er leuk aan?

  De kerstcadeautjes die Rockstar ons in de GTA 5 Online Festive Surprise DLC gaf blijven nog iets langer beschikbaar. Nieuwe wapens en voertuigen zijn sowieso permanent beschikbaar, maar de outfits, maskers, loot crates en sneeuw zijn tijdelijk. Wat is daar eigenlijk leuk aan?

  Aanvankelijk zouden de tijdelijke kerstcadeautjes tot 5 januari beschikbaar zijn, maar die zijn nu voor onbepaalde tijd verlengd, zoals jullie al hebben kunnen lezen.

  Het gebaar komt naar aanleiding van de PSN en Xbox Live Ddos aanval tijdens kerst, waardoor niemand GTA 5 Online in kon komen.

  GTA 5 Online Festive Surprise

  Heb je de GTA 5 Online Festive Surprise nog niet kunnen spelen vanwege tijdsgebrek of vanwege de PSN/Xbox Live downtime, raden we aan er alsnog even van te genieten, om de volgende redenen:

  • Sneeuw! Niet alleen leidt dit tot mooie plaatjes en herken je Los Santos bijna niet meer, het heeft ook effect.
  • Sneeuwballen gooien! Je kunt door op pijltje naar links te drukken wat sneeuw oprapen. Je krijgt hier 3 sneeuwballen voor terug, die je vervolgens naar Jan en alleman mag werpen. Een voltreffer in het gezicht van een andere speler of een willekeurige voorbijganger voelt bijna net zo lekker als in het echt, maar dan zonder de koude handen! En sneeuwballen doen ook een beetje schade, dus je kunt iemand doodpeperen als je daar behoefte aan hebt.
  • Sneeuw veroorzaakt gladheid, en dit is te merken. Zelfs de off-road voertuigen hebben moeite om niet weg te slippen, en de weg is ook moeilijker te zien. Zieke driftmogelijkheden en multiplayer madness, dat wel!
  • Fugly Christmas truien. Geheel volgens traditie, mag je de lelijkste trui, sjaal, pyjama of onesies met niet-bijpassende muts uitzoeken, gratis!
  • Kerstboom in je appartement! Met cadeautjes! Geen prikkende naalden, wel een mooie kerstboom in huis.
  • Special Crate Drops: deze kratjes brengen allerlei goodies en worden af en toe verspreid in Los Santos. Wees bereid ervoor te strijden, maar je kunt RP, cash en super zeldzame t-shirts krijgen.
  • Een #FestiveDay Snapmatic wedstrijd voor de meest kerstige foto. Voordat je meedoet, lees de regels en natuurlijk onze Snapmatic tutorial!
  • De nieuwe auto's, proximity mines en homing missile launcher blijven in GTA Online, maar de firework launcher is ook weer beschikbaar!

  Genoeg redenen om GTA 5 Online Festive Surprise DLC weer op te starten om lekker in de winterse sferen te blijven!

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.