GTA 5 - De beste Snapmatic foto's (week 9)

Article
woensdag, 25 februari 2015 om 16:19
xgn google image
Met de aanstaande release van GTA 5 Online Heists beginnen de vingertjes alweer te jeuken! Om de tijd te doden tot 10 maart, schotelen we jullie nog wat prachtige foto's voor rechtstreeks van de Snapmatic camera. Misschien voel je je wel geïnspireerd om nog even fraaie plaatjes te gaan schieten en kom je in het volgende deel van de beste GTA 5 Snapmatic foto's!
We beginnen even met een prachtig zonsondergangetje. Wat een relaxte sfeer straalt hier uit, we worden er helemaal rustig van!
GTA 5 de beste snapmatic foto's
Een majesteus hert dat net opgeschrikt wordt door de fotograaf. We hopen dat 'ie nog veilig weg heeft kunnen komen. Wisten jullie dat een mannetjeshert ook wel een snorstok genoemd mag worden? Hoe verzin je het!
GTA 5 de beste snapmatic foto's
In de categorie 'probeer dit niet thuis' hebben we een onduidelijk plaatje met veel vuur. Er lijkt echter een menselijk figuur door de vlammen midden boven in beeld te lopen, waar we onze ogen niet vanaf kunnen houden. Intrigerend.
GTA 5 de beste snapmatic foto's
Nachtelijke foto's zijn altijd lastiger te maken. De halve maan geeft gelukkig veel licht en de compositie is goed gedaan op het aparte formaat.
Het kampvuur en het klassieke vliegtuig geven de impressie op een verlaten eiland te zijn, ware het niet dat er nog een levenloos mokkel onder het achterwiel ligt.
GTA 5 de beste snapmatic foto's
GTA 5 bevat natuurlijk niet alleen maar geweld en hoeren, zoals je op deze Snapmatic foto kunt zien. De adrenaline junkies komen ook aan hun trekken door de vele outdoor activiteiten die er zijn, waarvan parachute springen misschien wel het spectaculairst is.
De volbepakte Smart geeft de indruk van een roadtrip, waarschijnlijk met maximaal twee personen. Het gebrek aan kleuren versterkt in dit geval de compositie.
GTA 5 de beste snapmatic foto's
Deze foto heeft de selectie gehaald vanwege het verhaal dat erachter zit. Niet dat we het kennen, maar je vraagt het je af. Waarom rijdt de vrouw tegen een palmboom aan? Was ze dronken, midden op de dag?
Heeft ze misschien een slechte jeugd gehad? Een rijk vriendje met losse handjes? Dezelfde die haar die roze auto heeft gegeven? Zo veel vragen, zo weinig antwoorden!
GTA 5 de beste snapmatic foto's
Deze sneer naar een niet nader te noemen fastfoodketen is erg populair bij de Rockstar Social Club. Geweldig tragisch hoe het enthousiaste reclamewerk van Crackdonald's zo wordt gecontrasteerd door de kamper-clown op de voorgrond.
Die heeft z'n inkomen als mascotte waarschijnlijk verbrast aan drank en strippers (dat kan in Los Santos, voor het geval jullie het nog niet wisten), en is nu niet meer dan een schim van zijn vroegere zelf.
Let ook op de subtiele details zoals de wieldoppen van de auto in de vorm van het dollarteken.
Eigenlijk is dit één grote kritiek op de consumptie-maatschappij, waar Rockstar ironisch genoeg om bekend staat.
GTA 5 de beste snapmatic foto's
Wat autoporno kan ook niet ontbreken in de beste GTA 5 Snapmatic foto's! Er zitten zeker weten liefhebbers tussen, hoewel smaak te betwisten valt.
Wil je weten hoe je de wielen zo neerzet voor een mooie foto? Bekijk dan deze video.
gta 5 de beste snapmatic foto's
Thug life! Dit is precies het gevoel wat GTA de speler wil geven. Deze foto drukt dat goed uit, en daarnaast is de compositie en lichtval ook nog eens dope!
GTA 5 de beste snapmatic foto's
Ja, wat kijk je nou?
GTA 5 de beste snapmatic foto's
Bekijk voor meer mooie GTA 5 Snapmatic foto compilaties onze eerdere delen, of de wat gekkere compilatie!