Dit zijn de grootste talenten uit FIFA 19 career mode

Article
maandag, 01 oktober 2018 om 15:24
Career mode is ieder jaar een van de populairste features uit FIFA. Ook in FIFA 19 zullen er weer genoeg spelers proberen het beste team samen te stellen. Daar kun je misschien wel wat hulp bij gebruiken. Dit zijn de grootste talenten uit FIFA 19 career mode.

10. Delle Alli

De tiende speler in het rijtje met grootste talenten in FIFA 19 career mode is een hele bekende. Delle Alli is 22 jaar oud en heeft al 107 wedstrijden in het eerste elftal van Tottenham Hotspur gespeeld. Ook ging Alli het afgelopen jaar met Engeland naar het WK in Rusland.
Op dit moment heeft Alli een rating van 84 in FIFA 19. Maar hij heeft de potentie om minimaal een rating van 90 te krijgen. Op dit moment zijn de sterkste punten van de middenvelder van Tottenham Hotspur zijn positionering, reacties, balcontrole en zijn lengte.

9. Arthur

Een iets minder bekende naam is Arthur Henrique Ramos de Oliveira Melo, beter bekend als Arthur. Arthur, 22 jaar, is dit jaar door Barcelona gekocht van de Braziliaanse club Gremio. De Braziliaanse middenvelder kwam tot dusver tot twee wedstrijden voor de Catalaanse grootmacht.
Toch heeft Arthur al een rating van 82 in FIFA 19. Maar ook een van de grootste talenten van Barcelona kan uitgroeien tot een ijzersterke middenvelder in jouw selectie in FIFA 19 career mode. Zijn potentiële rating is namelijk minimaal 90. Hij heeft vier sterren skill moves, waardoor hij gemakkelijk een mannetje passeert.
De sterkste punten van Arthur zijn nu zijn balcontrole, visie, springen en dribbelen.

8. Ousmane Dembele

Ook Ousmane Dembele staat onder contract bij Barcelona. De 21-jarige aanvaller kwam in 2017 over van Borussia Dortmund voor het enorme bedrag van 105 miljoen euro. Hij heeft inmiddels nog maar 17 wedstrijden voor de Spaanse club gespeeld, omdat hij in zijn tweede wedstrijd een hamstringblessure opliep.
Ousmane Dembele is al een aantal jaar een van de grootste talenten en ook nu weer in de FIFA 19 career mode. Hij heeft een rating van 82, maar wel een potentieel van maar liefst 91. Hij schiet de bal er even gemakkelijk met links als met rechts in door zijn vijf sterren zwakke been. Zijn sterkste punten zijn acceleratie, sprintsnelheid, dribbelen en behendigheid.

7. Mathijs de Ligt

De zevende speler in deze lijst met de grootste talenten uit de FIFA 19 career mode kennen we waarschijnlijk allemaal wel. Mathijs de Ligt is aanvoerder van Ajax en speelt regelmatig in het Nederlands elftal. Ondanks zijn extreem jonge leeftijd, hij is nu 19, speelde hij al 42 wedstrijden in het eerste van Ajax.
De Ligt is de enige verdediger in deze lijst. Op dit moment heeft hij een rating van 80, maar uiteindelijk heeft hij minimaal een rating van 91. Met zijn lengte is hij een must-have in jouw verdediging. Zijn sterkste punten zijn koppen, tackelen, zijn kracht en zijn lengte.

6. Gabriel Jesus

Gabriel Jesus speelt al een paar jaar voor Manchester City. De Braziliaanse spits kwam in 2016 over van Palmeiras uit Brazilië. Hij is pas 21 jaar oud, maar scoorde nu al 21 keer in 44 wedstrijden voor Manchester City. Ook voor Brazilië maakte hij al 10 doelpunten in 22 wedstrijden.
Op dit moment heeft Gabriel Jesus een rating van 83 en daarmee kan hij al van grote waarde zijn voor jouw club. Maar met zijn potentiële rating van 92 wordt hij in ieder geval de schrik van elke verdediging. Zijn sterkste punten zijn behendigheid, balans, snelheid en positionering. Ook heeft hij niet veel kansen nodig met 84 afmaken.

5. Vinicius Junior

Vinicius Junior is de jongste speler uit deze lijst met de grootste talenten uit FIFA 19 career mode. Hij is pas een paar maanden geleden 18 geworden en transfereerde deze zomer over van Real Madrid. Hij werd al gekocht toen hij zestien jaar oud was, maar de transfer vond pas op zijn achttiende verjaardag plaats.
Vinicius Junior is niet alleen de jongste speler uit deze lijst, maar hij heeft ook de laagste rating. Op dit moment heeft hij een rating van 77, maar hij kan met een minimale potentiële rating van 92 uitgroeien tot een echte wereldster. Hij staat bekend om zijn snelheid, behendigheid en dribbelen. Ook heeft hij vijf sterren skill moves, waardoor hij elke truc uit FIFA 19 kan uitvoeren.

4. Marco Asensio

Vanaf de vierde plek vinden we eigenlijk alleen nog maar gevestigde namen in deze lijst met de grootste talenten uit FIFA 19 career mode. Marco Asensio is een 22-jarige middenvelder die speelt bij Real Madrid. Hij speelde al 61 wedstrijden voor de club, waarin hij 10 keer scoorde. Fun fact: Asensio heeft een Nederlandse moeder en zijn officiële naam is Marco Asensio Willemsen.
Op dit moment heeft Asensio een rating van 85 in FIFA 19, maar dat wil niet zeggen dat hij geen ruimte meer heeft om door te groeien. Hij heeft namelijk een potentiële rating van 93. Zijn sterkste kwaliteit zijn op dit moment dribbelen, balcontrole, visie en passing.

3. Leroy Sané

Leroy Sané is een Duitse aanvaller die op dit moment speelt voor Manchester City. Hij is pas 22, maar hij heeft al 63 wedstrijden gespeeld voor de Engelse club. Hij won in het jaar 2017-2018 de prijs voor PFA Young Player of the Year. Dan is het toch eigenlijk onbegrijpelijk dat hij deze zomer niet met Duitsland naar het WK ging.
Sané is op dit moment al echt een monster op de flanken. Hij heeft een rating van 86, maar dit kan oplopen tot maar liefst 93. Er zijn niet veel spelers sneller dan Sané en dat is dan ook een van zijn gevaarlijkste kwaliteit. Daarnaast kan hij goed dribbelen, heeft hij een krachtig schot en een sublieme balcontrole. Echt een aanrader voor FIFA 19 career mode.

2. Gianluigi Donnarumma

Wanneer je graag de nul wil houden in FIFA 19 career mode moet je een van de grootste Italiaanse talenten onder de lat hebben. Gianluigi Donnarumma, vernoemd naar de Italiaanse lede Gianluigi Buffon, is pas 19 jaar oud, maar speelde al 111 wedstrijden in het eerste van AC Milan. Hij is de jongste keeper die ooit debuteerde in de Serie met een leeftijd van 16 jaar 242 dagen.
Op dit moment zijn er betere keepers dan Donnarumma te koop in FIFA 19 career mode. Hij heeft namelijk pas een rating van 82, maar die kan uitgroeien tot 93. Hij is maar liefst 1,96 meter lang en heeft katachtige reflexen. Dus als jij de komende jaren de nul wil houden, moet je zorgen dat je Donnarumma een leuk contract aanbiedt.
139778

1. Kylian Mbappé

Alle spelers hiervoor waren de grootste talenten uit FIFA 19 career mode, maar er steekt een speler met kop en schouder bovenuit. Kylian Mbappé is pas 19 jaar oud, maar speelt nu al bij Paris Saint-Germain. Hij scoorde er vorig jaar 13 goals in 27 wedstrijden. Hij kwam over van AS Monaco voor de duizelingwekkende prijs van 180 miljoen euro. Daarmee is hij de duurste tiener aller tijden. Deze zomer won hij het wereldkampioenschap met Frankrijk en scoorde hij in de finale.
Mbappé heeft op dit moment al de hoogste rating van alle talenten uit FIFA 19. Hij heeft op dit moment een rating van 87 en die kan uitgroeien tot 95. Dat wil zeggen dat hij dan dus beter is dan Messi en Cristiano Ronaldo op dit moment zijn. Of dat echt zo zal zijn is natuurlijk nog maar de vraag.
Mbappé is de op een na snelste speler uit het spel met een snelheid van 96. Zijn andere sterke punten zijn zijn behendigheid, balcontrole, afmaken, dribbelen en ga zo maar door. Hij kan eigenlijk alles wel! Hij is niet voor niets het grootste talent uit FIFA 19.
Ga jij FIFA 19 career mode spelen? Lees dan in onze FIFA 19 review wat er is veranderd.