Top 5 grootste playboys in games - Gladde praatjesmakers

  Met de dood van Hugh Hefner is er een einde gekomen voor de oudste playboy ooit. Ooit begonnen als snelle en jonge vent, schopte Hefner het uiteindelijk zover dat hij als oude man werd omringd door veel vrouwelijk schoon. Maar wie zijn de grootste playboys in games?

  5. Adam Jensen

  De stem van Elias Toufexis draagt flink bij aan het sexappeal van de protagonist van de Deus Ex spellen. Het hoofdpersonage Adam Jensen heeft gelukkig niet alleen zijn stem als aandachtstrekker. De gespierde man (inclusief epische baard) wordt ook door zijn kleding extreem scherp.

  Zelfs nadat Jensen in Human Revolution door een ruit vliegt en door zijn hoofd wordt geschoten, blijft de beste man er prima uitzien. De zonnebril die uit de zijkant van zijn ogen komt, draagt natuurlijk ook bij aan een nog strakkere look.

  Niet alle grote playboys in games krijgen waar ze op uit zijn. Ook in het geval van Jensen is een ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’ niet weggelegd. Zijn vriendin Megan Reed (wier stem is gedaan door de vrouw van Toufexis) ziet hij, na haar te hebben bevrijd, niet meer terug. Ook niet in het vervolg Mankind Divided.

  4. Vito Scaletta

  Een gladde Italiaan kan uiteraard niet in deze lijst met grootste playboys in games ontbreken. Strakke zwarte haartjes, slijmerig accent en veel te stoere houding. Hoewel Vito uit Mafia 2 aan alle vereisten hierboven voldoet, is de jonge Scaletta zeker ook een gentleman.

  De jonge maffiosi trekt uiteraard veel vrouwelijke blikken naar zich toe en als dat nog niet genoeg is om een playboy te zijn, kent Mafia 2 ook nog eens de echte Playboy blaadjes als verzamelobjecten. Ongecensureerd natuurlijk, want dat vrouwelijke schoon mag gezien worden!

  3. Pagan Min

  De flamboyante Pagan Min is eigenlijk de slechterik in Far Cry 4. Dat neemt niet weg dat veruit het tofste personage is in de game, aangezien de rest alleen maar huilende en vervelende mensen zijn die weinig nuttigs te zeggen hebben.

  Min speelt in het spel de heerser van een regio waar een groot deel van de bevolking hem liever kwijt dan rijk is. Als speler lijkt het je een slim idee juist op dat moment de as van je moeder uit te strooien in hetzelfde gebied, wat uiteraard fout gaat.

  Pagan Min lijkt echter niet geïnteresseerd in de dood van de speler, maar stelt zich juist netjes en welwillend op. Afgezien van een paar scènes waarbij hij het duidelijk niet zo nauw neemt met zijn beleefdheid jegens anderen. Maar hoofdpersonage Ajay blijft dat alles bespaard. Vriendelijke vent, die Pagan Min.

  2. Pierce Washington

  Dat de Saints Row games niet de meest serieuze games zijn, is wel duidelijk. De serie sloeg na de eerste twee delen een bizarre weg in, maar maakte de games wel tot een unieke soort. Dergelijke games kunnen natuurlijk niet zonder vreemde personages, zo ook playboy Pierce.

  Deze gladjakker doet zijn uiterste best om niet verkeerd te worden begrepen en gewoon een beetje erkenning te krijgen. Dat mislukt vaker dan hem lief is, maar dat maakt hem alleen maar een leuker personage om mee om te gaan.

  In Saints Row drie en vier is de playboy-gangster verantwoordelijk voor alle marketing van de Saints. Uiteraard gaat dat gepaard met nette pakken en een hoop bling. En de vlotte babbel van Pierce natuurlijk!

  1. Nathan Drake

  De nummer één in de lijst met grootste playboys in games kan alleen maar voor Nathan Drake zijn. Als goedgemutste (en vol met humor zittende) schatzoeker is het onmogelijk niet van het personage te houden.

  De mannelijke Tomb Raider heeft genoeg charmes in zijn mouw zitten om er zo nu en dan wat uit te schudden. Zeker in het bijzijn van de dames. Uiteraard wordt dat gedurende de Uncharted serie wel een stukje minder, vanwege zijn familieverantwoordelijkheden. Want sommige playboys worden wel volwassen!

  Welke playboys in games mis jij?

  Dit zijn volgens ons de vijf grootste playboys in games. Ben jij het met de keuzes eens, of mis jij nog een playboy? Laat het weten in een reactie onder het artikel!

  Uncharted: Drake's Fortune

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2007

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.