Wat worden de gratis Xbox games with Gold juni 2021?

Article
dinsdag, 18 mei 2021 om 13:00
ghosts n goblins resurrection switch herof1614074350
Elke maand mogen we weer smullen van gratis Xbox Games with Gold en dat zal in juni 2021 niet anders zijn. Welke games we komende maand op de Xbox 360, Xbox One en Xbox Series X/S mogen verwelkomen is nog niet bekend. Wij blikken vooruit op releases en voorspellen welke games er wel eens zouden kunnen komen.

Ghost ‘n Goblins Resurrection

Microsoft heeft al een enorme collectie gratis games via de Xbox Game Pass bibliotheek. Daardoor is het lastiger voor Microsoft om met ijzersterke eigen gratis Games with Gold te komen, gezien nagenoeg alles al meteen gratis is. Toch verwachten wij dat Microsoft komende maand een verrassing uit de hoge hoed trekt .
Op 1 juni 2021 komt Ghost ’n Goblins Resurrection namelijk uit. Deze game uit de stal van Capcom is niet meteen gratis voor leden met toegang tot de Game Pas bibliotheek en dus is dit voor Microsoft een uitgelezen kans om de game meteen gratis te maken in de Xbox Games with Gold voor juni 2021. Of dat ook gaat gebeuren is natuurlijk even de vraag, maar wij maken ons alvast klaar om met ridder Arthur de prinses wederom te gaan redden.
life is strange 2f1621015657

Life is Strange 2

Binnenkort kom Life is Strange met een nieuwe game genaamd True Colors (gemaakt door Deck Nine). De game zal wederom verhalend zijn en je keuzes zullen zoals altijd allesbepalend zijn in het nieuwe avontuur. Ontwikkelaar DONTNOD bewijst hier ijzersterk in te zijn en weet ons telkens weer morele dilemma’s voor te schotelen.
Om de release van True Colors aan te kondigen verwachten wij dat Microsoft ons in juni 2021 Life is Strange 2 gratis geeft. En dan niet slechts één episode, maar alle vijf! Het avontuur van Sean en Daniel zou een prima voorbereiding zijn op dat wat komen gaat!
1674225eb0979ea1b81400013048 mk11 friendship kanof1588748117

Mortal Kombat 11

Al in 2018 voegde Microsoft Mortal Kombat X toe aan de Game Pass catalogus. De game heeft intussen een behoorlijk complete opvolger gekregen met Mortal Kombat 11 en het is tijd dat Microsoft die toevoegt aan haar Xbox Games with Gold line-up voor juni 2021. Op die manier kunnen alle gamers kennis maken met de nieuwe vechters, de verhaallijn in de game en natuurlijk de meest bloedige gevechten ooit meemaken.
Het zou een perfect moment zijn om dit te doen in juni, gezien de nieuwe Mortal Kombat film nog maar net uit is. Sterker nog, als het een beetje meezit kunnen we deze film binnenkort in de Nederlandse bioscopen te bewonderen!
hexic hdf1621015893

Xbox releasegames

Microsoft is 20 jaar geworden en dat is reden voor een extra verwennerij. Microsoft zou dit kunnen doen door blockbusters gratis aan te bieden, maar wij denken dat het feestje nostalgisch afgetrapt zal worden. De komende maanden zal Microsoft volgens ons releasegames van de consoles gratis aan gaan bieden via de Xbox Games with Gold line-up. Enkele voorbeelden van releasegames zijn Project Gotham Racing die voor de Xbox 360 uitkwam, Kameo: Elements of Power die ook een releasegame was voor de 360, maar dan vanuit Rare. Deze studio is tegenwoordig onderdeel van Microsoft Game Studios, waardoor de komst van deze game ineens logisch is. Een andere kanshebbers is Forza Motorsport 5 die de release van de Xbox 360 in 2013 aftrapte.
Wat helemaal nostalgisch zou zijn is als Microsoft ons het ultieme verslavende spelletje Hexic HD aanbiedt als onderdeel van de Games with Gold van juni 2021. Deze game was voorgeïnstalleerd op de Xbox 360 consoles en gaf je toegang tot 1000 gratis gamerscore als je een beetje je best deed. Hoe dan ook: gefeliciteerd met de twintigste verjaardag van Xbox, Microsoft!