Top 5 grappige Netflix Originals - Gegarandeerd de slappe lach

Article
vrijdag, 22 juni 2018 om 16:35
grappigste netflix originals gegarandeerd de slappe lach 134542
Er komen steeds meer Netflix Originals aan. En dat is goed nieuws, want de series staan erom bekend dat ze heel goed zijn! En daarom hebben wij de top 5 grappige Netflix Originals op een rijtje gezet. Popcorn in de aanslag en bingen maar!

5. The End of the F***ing World (2017)

In deze serie volgen we twee tieners. James is een jongen die psychisch niet helemaal in orde is, hij vermoordt namelijk al zijn hele leven dieren. Maar nu wordt het tijd voor een groter slachtoffer: James plant zijn eerste moord op een mens. Dan ontmoet hij Alyssa op school, een bijdehand meisje dat lak heeft aan andermans mening. Alyssa is zijn nieuwe doelwit.
Maar Alyssa heeft heel andere intenties, die wil namelijk James meeslepen op een roadtrip om opzoek te gaan naar haar biologische vader. James zegt hier geen nee tegen, met zijn tweeën op pad is natuurlijk de perfecte gelegenheid om haar te vermoorden. De twee tieners stelen de auto van James' vader, maar dit plan is gedoemd te mislukken en de twee belanden dan ook in onmogelijke situaties.
Deze serie is grappig op heel veel manieren, ondanks dat het meer een drama dan een komedie is. Alyssa haar droge opmerkingen zijn grappig en de situaties waarin de twee zich bevinden zijn soms ook om te gillen.
134543

4. Atypical (2017)

Atypical gaat over Sam, een 18-jarige jongen met autisme. Hij heeft moeite met contacten leggen en is sociaal niet erg sterk, hij heeft hij weinig vrienden en weet vaak niet het verschil tussen een grapje en sarcasme. In de serie maken we ook kennis met zijn zus Casey, die bereid is haar broertje met alles te helpen. Sam heeft veel last van zijn autisme, maar hiervoor heeft hij een psychologe (Julia) die hem helpt. Zij denkt dat het een goed idee zou zijn om Sam uit zijn comfortzone te halen en aan een vriendinnetje te helpen.
En dat wil hij dan ook: de zoektocht naar een vriendin is gestart. Sam gaat daten. Maar hoe vraag je een meisje mee uit? En hoe flirt je met een meisje? Hier komt hij allemaal achter.
De serie is luchtig en kijkt lekker weg. Ook zitten er wat emotionele momenten tussen, zo zien we ook Sam's ouders die moeite hebben met zijn autisme en Casey die altijd klaarstaat op school. Maar genoeg humor en de slappe lach is gegarandeerd! Deze hoort zeker thuis in het rijtje van de grappigste Netflix Originals.
134544

3. Unbreakable Kimmy Schmidt (2015)

Kimmy is samen met drie andere vrouwen 15 jaar opgesloten geweest in een ondergrondse bunker. Ze werden vastgehouden door een sekte die ervan overtuigd is dat de wereld vergaat. Als ze eindelijk vrijkomt, besluit ze een nieuw leven op te bouwen in Manhattan. Ze is super optimistisch en niets is Kimmy te gek: ze is letterlijk unbreakable. Ze verhuist naar New York en ontmoet allerlei nieuwe mensen.
Zo wordt ze roommates met Titus: een over the top gay musicalster en Lillian, een oude vrouw die altijd aan de drugs lijkt te zijn. Ze wordt mag werken bij Jaqueline, de vrouw van een wereldberoemde zakenman, en mag haar appartement schoonmaken en zorgen voor haar valse stiefdochter Xanthippe.
Kimmy is heel aanstekelijk, ze is zo vrolijk en optimistisch en soms een beetje naïef en goedgelovig. De serie zit vol humor, zeker een aanrader!
134545

2. Grace and Frankie (2015)

De eerste aflevering van Grace and Frankie doet je wenkbrauwen al fronsen. De serie speelt zich af rond Grace, een gepensioneerde vrouw uit de cosmetica-inustrie en Frankie, een hippie kunstlerares. Wanneer ze samen met hun mannen mee gaan naar een zakendiner, komen de twee echtgenoten uit de kast en bekennen ze dat ze verliefd op elkaar zijn. Ze zijn meer dan alleen zakenpartners. De twee gepensioneerde vrouwen zitten nu met elkaar opgescheept.
Maar de twee vrouwen zijn enorm verschillend, wat hilarische scenario's oplevert. De twee zijn elkaars tegenpolen en besluiten naar het vakantiehuis van hun mannen te gaan (wat ze kochten toen ze zakenpartners waren). Maar wel zonder elkaar, want de twee vrouwen kunnen elkaar niet uitstaan.
Deze serie is een aanrader als je echt hard wil lachen. Zeker aan te raden!
134546

1. The Good Place (2016)

En dan zijn we aangekomen bij de grappigste komedie van Netflix: The Good Place! In deze serie fantaseren we over waar je heen gaat als je overlijdt, namelijk The Good Place of The Bad Place. Eleanor ontwaakt in The Good Place, het paradijs waar je alles krijgt wat je hartje begeert als je op aarde een goed mens was. Zo word je gekoppeld aan een soulmate, krijg je je droomhuis en zit er een Frozen Yoghurt op de hoek van elke straat.
Maar dit is overduidelijk een misverstand, want op aarde was Eleanor alles behalve een goed mens. Ze had een hekel aan kinderen, verkocht nep-medicijnen aan bejaarden en was egoïstisch. Ze is overleden op de parkeerplaats van de supermarkt, toen ze haar goedkope margeritamix liet vallen en werd overreden door een paar ontspoorde winkelkarretjes. Ze heeft twee opties: toegeven dat ze fout zit, of profiteren van het foutje. Ze kiest voor het laatste.
De serie zit vol droge humor en de slappe lach is zeker gegarandeerd! Dit is de grappigste Netflix Original.

Meer zoals grappige Netflix Originals

Kun je geen genoeg krijgen van Netflix Originals? Bekijk dan ook ons lijstje van de top 10 Netflix Originals in 2018!

Populair Nieuws