Golden Globes 2016 hoogtepunten - Dit is er allemaal gebeurd

  De 73e editie van de Golden Globes vond afgelopen weekend plaats in Californië. De film The Revenant kwam hierbij als grote winnaar uit de bus. Maar wat is er verder eigenlijk allemaal gebeurd tijdens de show? Dat lees je hier in het overzicht met Golden Globes 2016 hoogtepunten!

  5. Taraji P. Henson deelt koekjes uit

  Nadat Taraji P. Henson werd uitgeroepen als beste actrice in een dramaserie (Empire), trakteerde ze de zaal op koekjes. Terwijl ze naar het podium liep om haar Golden Globe in ontvangst te nemen, deelde ze koekjes uit aan onder andere Leonardo DiCaprio en Lady GaGa. Ook andere bekende personen kregen koekjes van de actrice.

  Vervolgens wordt ze gevraagd of ze haar speech tot een einde kan brengen, waarop ze als volgt reageert: “Ik heb hier 20 jaar op gewacht. Je kan wel even wachten!” In de video hierboven kan je de actrice koekjes zien uitdelen.

  Taraji P. Henson ontving de Golden Globe voor beste actrice in een dramaserie voor haar rol in Empire. Zij neemt de rol van Cookie Lyon op zich, de moeder van de drie zonen van Lucious. De serie loopt sinds 2015 en de tweede helft van seizoen 2 verschijnt dit jaar.

  4. Amy Schumer en Jennifer Lawrence als komisch duo

  Jennifer Lawrence en Amy Schumer stonden samen op het podium voor een komische presentatie van hun genomineerde films. Jennifer Lawrence had een rol in Joy en Amy Schumer had een rol in Trainwreck. Ze hadden het onder andere over bijnamen: Jennifer Lawrence introduceerde zichzelf als J.Law, waarna Amy Schumer volgde als A.Schu.

  Vervolgens vroeg J.Law aan Schumer wat mensen haar meestal noemen als bijnaam, waarop Schumer met een gecensoreerd antwoord reageerde. De twee vriendinnen grapten verder en uiteindelijk ging Jennifer Lawrence er met de prijs voor beste actrice in een komediefilm vandoor.

  3. Lady GaGa in tranen

  Terwijl Lady GaGa haar Golden Globe in ontvangst nam, hield ze een emotionele speech. Hierin vertelde de zangeres dat ze eigenlijk actrice had willen worden, maar dat haar zangcarrière eerder van de grond kwam. Ze benoemde het winnen van de Golden Globe als een van de mooiste momenten uit haar leven. De speech van Lady GaGa kan je hierboven nog even terugkijken.

  2. Ongemakkelijkheid tussen Mel Gibson en Ricky Gervais

  Er zaten ook wat ongemakkelijke momenten in de show van gisteren. Zo ook het moment tussen Mel Gibson en Ricky Gervais, de host van de show. Aan het begin van het evenement had Ricky Gervais namelijk een aantal grappen gemaakt over Mel Gibson, waarna de acteur hem terug probeert te pakken.

  Het gaat allemaal wat ongemakkelijk en dit leidde uiteindelijk tot een gecensureerde uitspraak van Ricky Gervais. Je kan het fragment hierboven even terugkijken.

  1. Lady GaGa en Leonardo DiCaprio

  Lady GaGa werd voor haar rol in American Horror Story: Hotel uitgeroepen tot beste actrice in een miniserie. Wanneer ze onderweg is naar het podium om haar prijs in ontvangst te nemen, passeert ze een lachende Leonardo DiCaprio, wie ze vervolgens een klein duwtje geeft.

  De daarop volgende blik van Leonardo DiCaprio ging meteen viral. Het moment is hierboven in de video te bekijken. De acteur heeft tegen ET Online gezegd dat hij dit gezicht trok omdat hij niet in de gaten had dat Lady GaGa hem passeerde.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.