De meest gestoorde Black Friday Film & Serie deals in 2020

Article
maandag, 23 november 2020 om 14:04
joker review adembenemend controversieel en angstaanjagend 154944 1f1622447713
Aanstaande vrijdag is het weer zover: Black Friday. In de Verenigde Staten wordt het al decennialang gezien als ‘de dag voor de kerstinkopen’ en dit vindt altijd plaats na Thanksgiving Day. Ondanks dat Thanksgiving in Nederland in het algemeen allesbehalve groots wordt gevierd, is Black Friday de laatste jaren wel erg groot geworden in Nederland. Op XGN.nl komen er deze dagen ook veel Black Friday deals voorbij, maar wat zijn dit jaar ‘meest gestoorde’ Black Friday deals op gebied van films en series?

Joker

Heb je zin om een film te kijken op de ouderwetse manier, lekker via een dvd’tje? Of ben je opzoek naar een leuke film om cadeau te doen voor de feestdagen voor een zacht prijsje? Er zijn namelijk ook een heel aantal leuke dvd’s bij Bol.com in de aanbieding vanwege Black Friday. Zo kun je de met elf Oscars genomineerde film ‘Joker bijvoorbeeld nu voor maar 7,99 euro aanschaffen op Bol.com. Mocht je nou zou iets hebben van ‘Wat moet ik anno 2020 met een dvd?’. De film Joker staat bij Bol.com ook als Black Friday deal voor Blu-ray en als 4k HD Blu-ray. Ondanks dat die nu scherp is afgeprijsd kost dat iets meer, maar dan heb je ook wat. De Blu-Ray versie moet 9,99 euro kosten en de 4K Ultra HD Blu-ray 14,99 euro.

Filmdeals bij Bol.com

Mocht je het nou wel leuk vinden om een nieuwe film aan iemand cadeau te doen met de feestdagen, maar heb je liever een andere film? Geen probleem, er zijn bij Bol.com namelijk nog een flink aantal leuke nieuwe film rond Black Friday in de aanbieding. Zo kun je met flinke Black Friday korting bijvoorbeeld: Spider-Man: Far From Home, Midway, 1917 of De Beentjes van Sint-Hildegard aanschaffen.
1917f1591885719

Goedkoop films huren bij Pathé Thuis

De bioscopen mochen in Nederland sinds donderdag 19 november in aangepaste vorm weer open. Maar voel je je toch niet helemaal op je gemak om in deze pandemie naar de bioscoop te gaan? De bioscoopketen Pathé heeft daar een goede oplossing voor: Pathé Thuis. Hiermee kun je online de nieuwste films huren die je vervolgens lekker vanuit je eigen huis kunt kijken.
En je raadt het al: ook Pathé Thuis speelt in op Black Friday en komt met leuke Black Friday Deals. Een heel aantal geselecteerde film kun je namelijk voor slechts 2,99 euro huren. Hier zitten een aantal mooie nieuwe films bij, maar ook een aantal ‘klassiekers’. Hierbij moet je denken aan films als: Atila: Battle Angel, The Maze Runner, Hotel Mumbai, Pokémon Detective Pikachu en Deadpool. Benieuwd welke films er nog meer te zien zijn? Check hier het volledige Black Friday aanbod.

Een complete filmcollectie voor een zacht prijsje

Weet je in deze coronatijd nou van gekkigheid niet meer wat je moet doen? En heb je Netflix ondertussen zo’n beetje uitgekeken? Dan biedt Black Friday wellicht een goede oplossing voor je. Via de webshop Zavvi kun je namelijk met Black Friday voor een zacht prijsje een boxset aanschaffen. Eerlijk is eerlijk de grote vraag naar deze ooit zo populaire boxset is wat afgenomen, maar maak hier nou gebruik van en profiteer van de lage prijs hiervan.
Zet je laptop, smartphone en tablet voor even helemaal uit en geef je helemaal over aan je favoriete filmreeks of serie. En daarnaast kan je ook nog eens een mooie boxset toevoegen aan je collectie. Via Zavvi kun je bijvoorbeeld met Black Friday korting: de gehele Harry Potter collectie, alles van The Fresh Prince of Bel-Air, de gehele Alien collectie of bijvoorbeeld de gehele Die Hard collectie aanschaffen.
harry potterf1672392942

Leuke Black Friday bundeldeals met series

Heb je nou geen zin in een hele boxset maar wil je straks wel een mooie serie kijken? Via Bol.com zijn er ook een hoop mooie series in de aanbieding rond Black Friday. Althans we moeten het goed zeggen, de series zijn leuk afgeprijsd als je er twee besteld. Op deze manier kan je twee volledige seizoenen op Blu-Ray ontvangen voor slechts drie tientjes. Series waar je onder andere uit kunt kiezen zijn: Game of Thrones, Chernobyl, Undercover en Watchmen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties