10 gamescom 2018 games waarvan we meer willen zien!

Article
maandag, 20 augustus 2018 om 13:26
10 gamescom 2018 games waarvan we meer willen zien 136523
Deze gamescom 2018 games willen we zeker zien! Europa’s E3 staat voor de deur, want gamescom 2018 komt eraan. Nog even en dan barst het videogame geweld weer volledig los.
Het is nog maar een tijdje wachten totdat gamescom 2018 aanbreekt. Dit jaar vindt de beurs plaats van 21 augustus tot en met 25 augustus. Dit zijn de gamescom 2018 games die maar zo de show kunnen gaan stelen.

Tom Clancy's The Division 2

Het vervolg op The Division staat op de planning voor maart 2019 en ziet er spectaculair uit. Een nieuwe setting en dezelfde heerlijke kogelregens staan op je te wachten. Dit keer gaan we Washington DC verkennen met the Division waarbij we opnieuw met een aantal vrienden op pad kunnen gaan.
Het multiplayer aspect keert opnieuw terug, maar niet getreurd want fans van singleplayer games kunnen alleen ook op pad gaan. Een nieuwe toevoeging aan het tweede deel is dat er dit keer Raids zijn die voor een nieuwe uitdaging gaat zorgen. Het belooft dan ook zeker één van de gamescom 2018 games te zijn die de show kan gaan stelen.
Tom Clancy’s The Division 2 komt op 15 maart naar de PlayStation 4, Xbox One en PC.
136524

Biomutant

THQ Nordic heeft al laten weten dat de game getoond gaat worden tijdens gamescom 2018 en dat klinkt heel mooi. Op een paar trailers na hebben we nog niet veel gezien van Biomuntant. Het is bekend dat de game een actie-RPG in een open wereld wordt, maar dat is niet alles.
De game heeft namelijk een verhaal dat bepaald wordt door de speler, want keuzes veranderen de uitkomst. De game heeft op het moment nog geen releasedatum, dus misschien staat dat wel op de planning voor gamescom. Het is hoe dan ook één van de gamescom 2018 games die de show kan stelen.
Biomutant komt in 2018 uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC.
136525

Devil May Cry 5

Na de fantastische onthulling tijdens E3 2018 kan Capcom een goede tweede stap zetten tijdens gamescom 2018. Een flinke dosis gameplay voor het nieuwe deel kan maar zo in de kaarten zitten, nadat aangezien de game in 2019 uit moet komen. Het zou wat zijn om alvast te zien hoe de drie personages van elkaar verschillen tijdens het vechten.
Daarnaast is het nooit mis om meer te zien van het fantastische stijltje van Devil May Cry en kunnen we nog wel een paar details rond het verhaal gebruiken. Capcom heeft al bekendgemaakt dat de game speelbaar zal zijn, maar het allemaal groots getoond wordt is nog maar de vraag. Als de opvolging van de aankondiging goed in de smaak valt, kan het maar zo één van de gamescom 2018 games zijn waar we niet over kunnen ophouden.
Devil May Cry 5 komt in 2019 naar de PlayStation 4, Xbox One en PC.
136526

Call of Duty Black Ops 4

Het is niet nieuw dat er een Call of Duty aankomt, want dat gebeurd jaarlijks. Het is wel nieuw dat Call of Duty dit jaar een Battle Royale-modus gaat krijgen in de vorm van Blackout. Hoewel we nog niet veel van de modus gezien hebben, kan daar tijdens gamescom 2018 maar zo verandering in komen.
Er zijn nog veel details rondom Blackout die in het duister gehuld zijn. Zo is het nog niet bekend met hoeveel spelers je gelijktijdig speelt, hoe groot de map precies is en wat de wapenopties zijn. Het belooft zeker één van de gamescom 2018 games te worden waar we het meest naar uitkijken als dat allemaal onthuld wordt.
Call of Duty Black Ops 4 komt op 12 oktober naar de PlayStation 4, Xbox One en PC.
136527

SoulCalibur VI

Bandai Namco was er vroeg bij dit jaar en kondigde haar gamescom 2018 games line-up al aan. Toch is het niet Jump Force of Code Vein die we het meest in de gaten willen houden, maar SoulCalibur VI. Tijdens E3 2018 mochten we de game al spelen en kregen we vier nieuwe mechanics te zien.
De Reversal Edge, Critical Edge, Soul Charge en Lethal Hit zijn nieuwe toevoegingen die de gameplay zullen opschudden. Stuk voor stuk weten ze vernieuwing te brengen naar SoulCalibur en dat is zeker mooi om terug te zien. Het zorgt ervoor dat het nu één van de gamescom 2018 games is waar we zeker weten naar uitkijken.
SoulCalibur VI komt op 19 oktober naar de PlayStation 4, Xbox One en PC.
136528

Assassin’s Creed Odyssey

De tijd van een jaar overslaan is alweer voorbij, want later dit jaar komt de nieuwe Assassin’s Creed uit die ons meeneemt naar het oude Griekenland. Het belooft een groots avontuur te worden waarin we voor het eerst de keuze hebben met wie we op pad gaan. De keuze bestaat uit Alexios en Kassandra en als je gekozen hebt, zal je de volledige game dat personages onder de knoppen hebben.
Met de lessen die geleerd zijn van Origins gaat Odyssey nog meer leunen op de RPG-elementen die zo succesvol waren. Daarnaast is er natuurlijk de Spartan Leap-aanval die je direct doet denken aan de beroemde scene uit 300. Alleen al door die aanval is het één van de gamescom 2018 games waar we zeker naar uitkijken.
Assassin’s Creed Odyssey komt op 5 oktober 2018 uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC.
136529 1

Forza Horizon 4

Met de aankondiging van Forza Horizon 4 tijdens E3 2018, lijkt Microsoft alle ogen te willen richten op de nieuwe racegame die dit najaar als zoete broodjes moet gaan verkopen voor Microsoft. Het is de enige eigen IP die dit jaar nog uitkomt en van de eerste beelden kan gezegd worden dat het er prachtig uitziet. Een flinke dosis chaos wisselt zich af met een goede portie racegeweld.
De gameplay zal dit jaar ook op de schop gaan, want dit keer veranderen de seizoenen met je mee. Hierdoor zit je telkens weer in een nieuw landschap aangetast door het weer te rijden en dat belooft er mooi uit te zien. Het is dan ook zeker één van de gamescom 2018 games waar we naar uitkijken.
Forza Horizon 4 komt op 2 oktober uit op de Xbox One en PC.
136530

Kingdom Hearts III

E3 2018 bracht meer dan genoeg Kingdom Hearts, maar daar kan natuurlijk altijd een schepje bovenop. Kingdom Heart III is één van de gamescom 2018 games die wederom spectaculaire onthullingen kan brengen. Zo zijn er nog genoeg werelden die we niet gezien hebben en zou een Marvel of Star Wars wereld iedereen helemaal omver blazen.
Tijdens E3 2018 kregen we twee werelden te zien, dus niets houdt Square Enix tegen om tijdens Europa’s E3 ook nog een wereld te tonen. Nu de releasedatum bekend is gemaakt, is het de laatste kans voor Kingdom Hearts III om uit te pakken op gamescom. De vraag is of Square Enix van deze kans gebruik gaat maken.
Kingdom Hearts III komt op 29 januari 2019 uit op de PlayStation 4 en Xbox One.
136531

Super Smash Bros Ultimate

Super Smash Bros Ultimate werd volledig uit de doeken gedaan dit jaar tijdens E3 2018 en staat voor het einde van dit jaar nog op de planning. Er werd onthuld dat alle eerdere personages beschikbaar zouden zijn in de game. Ook werd er één nieuw personage onthuld in de vorm van Ridley.
Tijdens gamescom 2018 kan Nintendo maar zo een nieuw personage voor Smash Ultimate bekendmaken. Die mogelijkheid is dé reden waarom de game in één van de tien gamescom 2018 games is waarvan we meer willen zien. De vraag is alleen welk personage we willen zien.
Super Smash Bros Ultimate komt op 7 december uit op de Nintendo Switch.
136532

Cyberpunk 2077

Tijdens E3 2018 wist Cyberpunk 2077 de show te stelen en ontwikkelaar CD Projekt RED heeft al laten weten dat ze tijdens gamescom aanwezig zullen zijn. Er werd onthuld dat de game weer getoond zou worden, maar dan wel met een twist. Er zou namelijk een andere kant van het spel belicht worden en gameplay getoond worden.
Het is daardoor direct één van de gamescom 2018 games waarop we niet kunnen wachten. De futuristische stijl is adembenemend en van hoe de gameplay besproken is een grote verandering met The Witcher. De vraag is of we ook een releasedatum krijgen, want die heeft de game nog niet.
Cyberpunk 2077 komt ergens in de komende jaren uit op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Stelen gamescom 2018 games de show?

Natuurlijk is dit slechts een selectie uit het aanbod! Gamescom 2018 lijkt genoeg te hebben om flink van te smullen. Deze gamescom 2018 games kunnen in ieder geval een flinke indruk achterlaten. Laat ons in de reacties weten naar welke games jij uitkijkt tijdens gamescom 2018!