Tien games die je in de pre-order moeten zetten - Rooskleurige toekomst!

  Wat is het toch prachtig om te aanschouwen. De berg van aankomende games die er veelbelovend uitzien bedoelen we dan natuurlijk. De vraag is alleen welke tien games nu in de pre-order gezet moeten worden en die zetten we vandaag voor je op een rijtje.

  Het begint natuurlijk allemaal met het kijken naar de games die er op de planning staan de komende tijd. Daarvoor hebben we gelukkig een groot overzicht met alle komende releases. Toch springen tien games meer dan de rest naar de voorgrond. Dat zijn de tien games die je in de pre-order moet zetten!

  10. Death Stranding

  We trappen deze lijst met games voor de pre-order met een mysterieus pareltje: Death Stranding. De nieuwe game van Hideo Kojima komt later dit jaar exclusief uit op de PlayStation 4 en wie nu al verkocht is, kan een aantal leuke extra’s krijgen. De game komt namelijk uit in een aantal edities die veel goodies bevatten.

  Zo heb je de Collector’s Edition die met een een BB Pod komt en is er een Special Edition. Wij richten ons vooral op die laatste, want de Collector’s Edition is al helemaal uitverkocht. Gelukkig komt de Special Edition met een speciale steelbook van de game, een scala aan in-game items, de soundtrack van de game en een toffe zonnebril.

  De game komt op 9 november uit, dus je hebt nog wel om deze editie in de pre-order te zetten. Wees alleen wel alert op het feit dat de game dus nu al als zoete broodjes over de toonbank vliegt. Wie deze editie niet wil mislopen, kan het beste toch wat haast maken.

  9. Marvel’s Avengers

  Als we het hebben over games voor in de pre-order, mag Marvel’s Avengers niet ontbreken. De hype rondom de Avengers is nog nooit zo hoog geweest als in 2019, want dat in 2019 kwam natuurlijk Avengers Endgame uit. De film wist ongekende hoogtes te bereiken en nu is het de beurt voor gamers om te genieten van de personages.

  De game komt in 2020 naar de PC en consoles en geeft je de mogelijkheid om als vijf van de grootmachten te spelen. Met Iron Man, Thor, Captain America, Hulk en Black Widow ga je aan de slag in het westen van de VS. Dat is waar de campaign zich afspeelt in ieder geval. Dan is er ook nog het co-op aspect wat tot nu toe nog in mysterie is gehuld.

  8. Gears 5

  We kunnen je ook aanraden om alvast een pre-order te plaatsen van Gears 5. Het nieuwste deel komt in september al uit en is in verschillende vormen nu al te bestellen. Je bent namelijk de standaard versie, maar ook de veel aantrekkelijke Ultimate Edition van de game. Bij deze versie krijg je namelijk vier dagen eerder toegang tot de game en dus zijn dat vier dagen waarop je niet halsreikend naar de game uitkijkt.

  In Gears 5 ga je met Kait Diaz op stap. Ze probeert erachter te komen wat haar relatie is met de vijandige Swarm die haar planeet al tijden tergt. Wanneer ze erachter komt dat ze zelf wel eens de grootste bedreiging voor Sera kan zijn, is het hek van de dam en het is aan jou om dat mee te maken. Daarnaast bevat het vijfde deel ook de nieuwe Escape-modus die we alvast hebben gecheckt tijdens E3 en dat is zeker een reden om de game te pre-orderen.

  7. Watch Dogs Legion

  Plek zeven in deze lijst met games voor de pre-order is Watch Dogs Legion, de gloednieuwe hackergame van Ubisoft. Met een grote open wereld in Londen is het aan jou om met ieder personage de stad in de ban van de Brexit te terroriseren. Of je dit nu met een oud vrouwtje doet of met een machoman is helemaal aan jou.

  Bij de Ultimate Edition van de game krijg je de Season Pass van de game, waardoor je vier iconische helden krijgt met unieke skills en een aantal missies die je kunt spelen. Daarnaast krijg je speciale content en kun je de game drie dagen eerder spelen dan de rest van de wereld. Verder zijn er ook nog twee andere edities (Special en Limited) die je ook kunt bestellen. De game komt op 6 maart 2020 uit, dus je hebt nog even om over de pre-order na te denken.

  6. FIFA 20

  Op de zevende plaats in deze lijst met games voor in de pre-order staat het nieuwste deel van FIFA. In FIFA 20 gaan we terug de straat op om een balletje te trappen en daarop kunnen we nu al niet wachten. Gelukkig kunnen we dat wachten iets korter aan laten voelen door Champions Edition te bestellen.

  Die editie geeft je namelijk de mogelijkheid om de game al vanaf 24 september te spelen, drie dagen eerder dan de rest. Ook krijg je 12 zeldzame goud-pakketten en ontvang je speciale tenues voor FIFA Ultimate Team. Al met al een leuk pakket om alvast in de pre-order te knallen en je vrienden zullen je ook nog eens dankbaar zijn aangezien je de game drie dagen eerder hebt.

  5. Halo Infinite

  Halverwege deze lijst met games voor in de pre-order komen we bij Halo Infinite, een game die je vanwege één hele grote reden nu al in de pre order moet knallen. Het is namelijk een next-gen game, voor zover de eerste officiele, en een releaseperiode is al bevestigd. De game komt namelijk gelijk met Project Scarlett eind 2020 uit.

  De reden dat je deze game dan ook in de pre-order moet zetten is vrij logisch. Het is een game die de weg vrij moet gaan maken van wat we kunnen verwachten op de volgende generatie consoles. Als hardcore gamer die ook maar een beetje van Xbox houdt doet de gedachte van de titel op de NextBox je al watertanden.

  4. Borderlands 3

  Helaas weet Borderlands 3 net niet onze top drie games voor de pre-order te halen, maar dat is niet zo erg. De FPS RPG van Gearbox ziet er nog steeds bijzonder goed uit en de Deluxe Edition maakt dat alleen nog maar beter. Die bevat namelijk een scala aan leuke extra’s voor de doorgewinterde fans.

  De Deluxe Edition bevat namelijk 4 DLC-pakketten die elk met een nieuwe campaign komen. Dan zijn er ook nog eens speciale skins die je krijgt bij deze editie, waaronder een Butt Stallion-wapenskin. Ook krijg je een aantal in-game voorwerpen waarmee je jezelf nog net een stapje cooler kunt maken dan je vrienden. En dat is wel waar Borderlands een beetje om draait. Cooler zijn dan je vrienden en psychopaten vermoorden in stijl.

  3. Final Fantasy VII Remake

  In onze top drie van games voor de pre-order lijst staat de Deluxe Edition van Final Fantasy VII Remake. De game weet helaas niet voorbij de derde plaats te komen, maar dat is niet zo erg. De extra’s van Final Fantasy VII Remake zijn namelijk van hoge kwaliteit als we dat zo zien en dat voor 89,99 euro.

  Verwacht een speciale steelbook met Sephiroth op de mat, een artbook met harde kaft, de soundtrack op CD en twee speciale summon Materia’s. Eén daarvan krijg je overigens alleen als je de game in de pre-order zet, dus wees er snel bij. Natuurlijk krijg je ook de volledige game die zo groot is dat je twee discs nodig hebt.

  2. DOOM Eternal

  Het zilver in de lijst met games voor in de pre-order is de keiharde shooter DOOM Eternal die later dit jaar nog verschijnt. Niet alleen ziet het vervolg er bijzonder stijlvol uit, maar schotelt ook nog eens keiharde actie voor. Eigenlijk moet je de game dan ook wel als een echte Doom Slayer spelen en dat kan als je voor de Collector’s Edition van de game kiest.

  Deze editie ter waarde van 219 euro komt met een door Mondo ontworpen steelbook en de digitale soundtrack van de game. Ook krijg je een Lore Book dat door de makers van de game is ontworpen. Deze editie wordt afgemaakt met veruit het beste voorwerp uit de doos, namelijk een draagbare DOOM Slayer-helm waardoor je helemaal in stijl de demonen uit de hel kunt vermoorden.

  1. Cyberpunk 2077

  De meestbesproken titel van E3 2019 is de game die je als eerste in de pre-order moet zetten en waarom is eigenlijk best wel logisch. Niet alleen bevat de game de legendarische Keanu Reeves, maar de game krijgt ook nog eens een vette Collector’s Edition. Het begint allemaal met een bijzondere Collector’s Box die doet denken aan de futuristische toekomst.

  Toch is dat wat in de doos zit nog veel mooier, namelijk een kaart van Night City, een World Compendium, een stickerset en een aantal pins. Dan heb je ook nog een speciale stadsgids, een steelbook van de game, patches die je op een tas kunt naaien en wat ansichtkaarten. Het moment suprême zit hem in het fantastische standbeeld van V die van zijn gecrashte motor afspringt met pistolen in de aanslag om iemands dag te verpesten. Een bijzonder vette titel voor de pre-order als het aan ons ligt.

  De beste games voor de pre-order vind je hier!

  Met deze games in de pre-order heb je een rooskleurige toekomst in het verschiet. Zijn er andere games die jij al in de pre-order hebt staan? Laat het ons weten in de reacties!

  Death Stranding

  Verkijgbaar vanaf 8 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.