Naar deze games in 2018 kijken jullie het meeste uit!

Article
donderdag, 28 december 2017 om 13:38
xgn google image
Vorige week vroegen wij naar welke games in 2018 jullie uitkijken, want voor ons was dat nogal een lastige vraag. Gelukkig hebben jullie met z'n allen massaal gestemd en is er een duidelijke nummer één uitgekomen. Dat we op oud en nieuw maar mogen proosten op een prachtig jaar voor gaming!

5. Overig

Waar wij dachten het lijstje wel compleet te hebben, bleek niets minder waar. Een aantal van jullie kijkt toch uit naar een andere game dan die in het lijstje stonden. Dat is verrassend te noemen, want met grote namen als The Last of Us II, Red Dead Redemption 2 en Spider-Man leken de overige games de concurrentiestrijd te verliezen.
Toch liet een aantal van jullie in de reacties een paar games achter. Zo zijn wij in de reacties bijvoorbeeld de titels Dissidia Final Fantasy NT en Dreams voor de PS4 tegengekomen.
123850

4. Far Cry 5

Eén van de pareltjes van Ubisoft keert in 2018 terug. Ondanks dat de releasedatum van de game met een maand is uitgesteld, hebben jullie (en wij ook) hoge verwachtingen van Far Cry 5. Gaat de controversiele setting de franchise goed doen?
Jullie denken in ieder geval van wel! Met een aantal toffe nieuwe features, waaronder dat het verhaal geheel in co-op te spelen is, beloofd Far Cry 5 een waardig vervolg in de serie te worden.
123851

3. God of War

Niet zo gek dat deze game het lijstje haalt van games in 2018 waar jullie naar het meeste naar uitkijken. Want of je nou fan bent van God of War of niet, wanneer je de gameplay trailer ziet dan begin je meteen te watertanden!
Alles ziet er namelijk tip top uit. Van de gevechten tot het visuele aspect, na het zien van de verschillende trailers belooft het een mooi jaar voor games te worden. En dan zijn we nog geen eens bij de nummer één aangekomen!
123852

2. The Last of Us II

Ondanks dat het nog niet bekend is wanneer The Last of Us II in de winkels zal verschijnen, nemen we gewoon de datum van 2018 aan. Waarom? Omdat wij niets liever willen dan dat de game volgend jaar uitkomt! Net als jullie.
The Last of Us II zal zich afspelen vijf jaar na alle gebeurtenissen in het eerste deel, waarin we, net zoals in deze sequel, het verhaal rondom Joel en Ellie volgen. We hopen er allemaal op dat we in 2018 de tissues voor onze tranen weer uit de kast kunnen halen!
123853

1. Red Dead Redemption 2

Een verrassing? Niet echt. Red Dead Redemption 2 is de game waar jullie het meeste naar uitkijken in 2018 en dat is volkomen verdiend! Op de dag dat Rockstar om vijf uur een aankondiging zou doen drukte iedere game fanaat de F5 knop in alsof hun leven er vanaf hing.
En ja hoor, we werden niet teleurgesteld! Er kwam een Red Dead Redemption trailer online en daarmee kregen we toffe beelden voorgeschoteld. De game was gepland om een stuk eerder uit te komen, maar nu weten we het zeker: het tweede deel van Red Dead Redemption ligt vanaf 2018 in de winkels!

Op een mooi jaar voor games in 2018!

We tellen nog niet van 10 naar 0, maar het is wel aftellen geblazen, het is namelijk nog maar een paar nachtjes slapen en het is 2018. Welke game gaan jullie als eerste kopen wanneer deze uitkomt in 2018? Of hebben jullie als nieuwjaarsvoornemen om minder games te kopen? In ieder geval, nog een fijne laatste dagen in 2017 en op een prachtig begin van 2018!

Populair Nieuws