Gamehuisje in Spanje - Game Inn 'The Lobby' (vlog)

  Genieten van heerlijk warm weer, maar ook van de beste games? Dat kan in een heel bijzonder vakantiehuis in Spanje in Beniarbeig (vlakbij Valencia). Game Inn 'The Lobby' combineert een prachtige omgeving met het genot van een goede game of twee. Bekijk hier ons gehele verblijf in het gamehuisje in Spanje.

  Vier dagen lang hebben wij in Spanje mogen verblijven in het gamehuisje. De dag begint al goed als je de PlayStation 4, die op je kamer staat opstart en één van je favoriete games kan gaan spelen. Heb je zelf niks leuks op je account staan? Dan is er ook nog uit veel verschillende games te kiezen.

  Het plezier trekt door naar elke kamer, waar altijd wel een console of zelfs een arcademachine op je zit te wachten. De gezamelijke woonkamer, die je deelt met de andere gasten is het hart van het huis, waar gamers samenkomen om verhalen te delen, elkaar af te matten in Mortal Kombat of om de strijd aan te gaan in een kennisquiz als Knowledge Is Power.

  Naast veel plezier in en rondom het huis (Waar ook een fantastisch zwembad aanwezig is) kun je ook op één van de fietsen stappen om de prachtige omgeving te ontdekken. Niet zo ver weg is een gigantisch winkelcentrum, waar je alles kunt kopen wat je hartje begeert. Benieuwd naar hoe een vakantie hier er nou uit ziet? Bekijk hier dan onze vlog van ons verblijf in het gamehuisje in Spanje!

  Wil je nog meer weten over dit toffe gamehuisje in Spanje? Lees dan onze special waarin alle informatie op een rijtje staat.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.