Game releases - mei 2014

Article
donderdag, 01 mei 2014 om 12:15
xgn google image
We kruipen alweer langzaam richting de zomer toe, waardoor iedereen steeds meer begint uit te kijken naar die welverdiende vakantie. Eerst krijgen we echter nog de maand mei, waarin het aantal games dat uitkomt nogal tegenvalt. Desalniettemin zijn de titels die wél uitkomen zeer fraai!
Mei begint vooral goed voor de bezitters van een Nintendo 3DS. Etrian Odyssey Untold: The Millenium Girl, Mario Golf: World Tour en Hometown Story zijn namelijk allemaal vanaf 2 mei beschikbaar voor de handheld van Nintendo. Ook The Amazing Spider-Man 2 komt dan uit, behalve voor de Xbox One. Deze versie is voor langere tijd uitgesteld.
De dagen hierna is het vrij rustig, en komen we pas op de 20ste weer de release van een écht grote titel tegen. Dan verschijnt Wolfenstein: The New Order namelijk, voor zowel de PC als de last en next-gen consoles. Op de 22ste komt The Incredible Adventures of Van Helsing II, waarvoor Sebastiaan en Hugo onlangs bij ontwikkelaar NeoCore Games in Boedapest waren en deze en deze reportages maakten.
Maar voor de klappers van mei moeten we toch wel tot de laatste dagen wachten. Vanaf 27 mei zal namelijk eindelijk het langverwachte Watch Dogs in de schappen liggen. Zoals bekend zal de Wii U-versie helaas pas later dit jaar zijn release kennen.
Toch hoeven de bezitters van de console van Nintendo niet alleen maar te treuren. Op de 30ste komt namelijk Mario Kart 8 uit, een game waar veel spelers naar uitkijken. De nieuwste titel in de immens populaire Mario Kart-franchise verschijnt exclusief voor de Wii U.
Velen van jullie zullen al regelmatig onze goed onderhouden game releasekalender raadplegen om te kijken welke games binnenkort uitkomen. In de releasekalender kun je de releases van games terugvinden voor de komende maanden, maar je kunt er ook de releases van vorige maand of zelfs het begin van het jaar opzoeken. Uiteraard bieden we ook de mogelijkheid om te sorteren op platform.

De game releases van mei 2014

PlayStation Vita
Dag Titel Impressie Recensie
06 Borderlands 2 (Game of the Year Edition)
07 Titan Attacks!
08 God of War Collection
13 Borderlands 2
Wii U
Dag Titel Impressie Recensie
02 The Amazing Spider-Man 2
30 Mario Kart 8 Lezen
Xbox One
Dag Titel Impressie Recensie
20 Wolfenstein: The New Order Lezen
27 Watch Dogs Lezen
Mobile
Dag Titel Impressie Recensie
02 The Amazing Spider-Man 2
15 Hellraid: The Escape