Game releases - juli 2013

Article
maandag, 01 juli 2013 om 12:00
xgn google image
Juni was met de E3 een vrij rustige maand voor de game releases. Ondanks dat kwamen er in vergelijking met juli toch nog een hoop games uit. De zomermaanden zijn dan ook misschien meer van de aankondigingen in plaats van de releases en juli is daar een goed voorbeeld van.
In juni waren alle ogen gericht op de Electronic Entertainment Expo en voor de E3 kwamen er dan ook maar een paar games uit. Je kon je geheugen volledig kwijtraken in Remember Me of in de huid kruipen van een superheld in Marvel Heroes, maar daarna werd het even stil. Toen de E3 eenmaal voorbij was durfden meer games zich weer op de markt te tonen en dat gebeurde ook gelijk met een enorme klapper die goed ontvangen werd: The Last of Us. Na deze game uitgebreid gespeeld te hebben kon je voornamelijk verdergaan met sportgames. Racen in MotoGP 13 en fietsen in Tour de France 2013, alleen het spelen van cricket mocht helaas niet doorgaan doordat Ashes Cricket 2013 werd uitgesteld naar juli. De echte actie kwam pas aan het einde van juni met games als Ride to Hell: Retribution, Painkiller: Hell & Damnation voor de consoles en Deadpool. Als laatste liet Nintendo zich ook nog even zien met Animal Crossing: New Leaf en Game & Wario.
Voor juli kun je misschien beter de actievolle games die eind juni uitkwamen nog even oppakken, want deze maand is heel erg rustig. De enige spellen die begin juli uitkomen zijn Mortal Kombat: Komplete Edition voor de PC en TrackMania 2: Valley. Na een complete stilte van bijna twee weken kun je vervolgens aan de slag met onder andere Leisure Suit Larry: Reloaded, The Smurfs 2: The game, Toki Tori 2+ en Sid Meier's Civilization V: Brave New World. Daarnaast gaat Nintendo zich in juli ook weer flink laten zien met een paar grote titels. Op de 3DS kun je aan de slag met Mario & Luigi: Dream Team Bros. en op de Wii U komt Pikmin 3 uit. Degenen die New Super Luigi U nog niet hebben gedownload kunnen hem eind juli ook fysiek kopen. Daarnaast moeten in julie ook nog Ashes Cricket 2013, Halo: Spartan Assault en The Walking Dead: 400 Days uitkomen, maar hiervoor is nog geen exacte releasedatum.
Velen van jullie zullen al regelmatig onze goed onderhouden game releasekalender raadplegen om te kijken welke games binnenkort uitkomen. In de releasekalender kun je de releases van games terugvinden voor de komende maanden, maar je kunt er ook de releases van de vorige maand of zelfs begin van het jaar opzoeken. Uiteraard bieden we ook de mogelijkheid om te sorteren op platform. Onderstaand is het releaseoverzicht voor de komende maand.
Xbox 360
Dag Titel Impressie Recensie
12 Dynasty Warriors 8
15 Arcania: The Complete Tale
18 The Smurfs 2: The Game
PlayStation 3
Dag Titel Impressie Recensie
12 Dynasty Warriors 8
16 Mamorukun Curse
18 The Smurfs 2: The Game
Wii
Dag Titel Impressie Recensie
18 The Smurfs 2: The Game
Nintendo 3DS
Dag Titel Impressie Recensie
12 Mario & Luigi: Dream Team Bros. Lezen
Wii U
Dag Titel Impressie Recensie
18 The Smurfs 2: The Game
26 Pikmin 3 Lezen
26 New Super Luigi U Lezen

Populair Nieuws