Game releases december 2016 - The Walking Dead Season 3 en Steep

  De laatste maand is aangebroken, een mooie tijd dus om een blik te werpen op de releases die deze feestelijke maand nog wat meer vreugde te geven. December staat bekend als een rustig maandje voor games, maar er zitten zeker nog wel wat mooie games tussen de game releases december 2016.

  Al het grote videogame geweld kunnen we in december achter ons laten. De maanden september, oktober en november zaten als vanouds vol met alle grote klappers. Games als Battlefield 1, FIFA 17 en Call Of Duty Infinite Warfare kwamen al uit in die maanden.

  We hebben net Black Friday achter de rug. Misschien denken alle uitgevers wel dat al het geld op is, want de selectie aan games die in deze laatste maand van 2017 uitkomt is erg schaars. Maar vrees niet, want ook deze maand zitten er wel een paar games tussen die zeker het checken waard zijn.

  Game releases december 2016

  Wat dacht je bijvoorbeeld van het langverwachte The Last Guardian voor de PlayStation 4. De game is al jarenlang in ontwikkeling en ziet deze maand eindelijk het daglicht. Of misschien houd je meer van series, dan kan je je geluk op met de eerste aflevering van The Walking Dead Season 3. En voor wie een echt uitstapje naar de Alpen te duur is, komt de wintersport game Steep uit.

  PlayStation 4 Releases

  Xbox One Releases

  PC Releases

  3DS Releases

  PlayStation Vita Releases

  Wii U Releases

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.