Game of Thrones Season 8 Episode 3 - Wie gaat er als eerste dood? (Poll)

Article
vrijdag, 26 april 2019 om 14:59
game of thrones season 8 episode 3 wie gaat er als eerste dood poll 149986
Het laatste seizoen van Game of Thrones is begonnen. Op het moment zijn de eerste twee afleveringen te zien. Game of Thrones Season 8 Episode 3 staat voor de deur, met het grootste gevecht ooit gefilmd. Er zullen hier zeker personages gaan sterven, maar wie? Breng hieronder je stem uit wie er als eerste zal sterven tijdens de Battle of Winterfell.
Game of Thrones is de bekendste serie op het moment en het achtste en laatste seizoen is twee weken geleden begonnen. In de première zagen we Jon Snow en Daenerys, terwijl zij met hun leger en twee draken Winterfell binnen marcheerden. In onze volledige Game of Thrones Episode breakdown, die we iedere week maken lees je alles wat je over elke aflevering moet weten.
Het achtste seizoen telt dan wel niet heel veel afleveringen, maar de lengte maakt dit zeker goed. Tot wel 90 minuten gaan de laatste afleveringen duren van seizoen 8. De Battle of Winterfell in aflevering 3 zal het grootste en langst op een na gefilmd gevecht ooit worden, veel om naar uit te kijken dus. Breng hieronder je stem uit voor wie jij denkt dat er als eerste zullen sterven in de nieuwe aflevering.

Wie zal er als eerste gaan sterven in Game of Thrones Season 8 Episode 3?

Populair Nieuws