Game of Thrones koppels - Deze stellen kunnen alles aan in Westeros!

Article
maandag, 29 april 2019 om 17:10
game of thrones koppels deze stellen kunnen alles aan in westeros 150101
Wat van de beste Game of Thrones koppels hebben al veel doorstaan. Oorlogen, affaires en uithuwelijkingen, niks is te gek in de wereld van Game of Thrones. Wat zijn nou de beste koppels in Game of Thrones? Lees hieronder de 10 beste stelletjes.

10. Grey Worm en Missandei

Op nummer 10 van de beste Game of Thrones koppels staan Grey Worm en Missandei. Tijdens hun dienst onder Daenerys blijven er steeds gevoelens groeien tussen het stel. Desondanks de lastige achtergrond van Grey Worm en de grote verschillen tussen de twee blijven zij altijd klaar staan voor elkaar.
Missandei is een expert in vertalen en helpt Grey Worm met het leren van de Gewone Taal. Als Unsullied heb je maar één doel in het leven en dat is het gehoorzamen van je meester. Onder het gezag van Daenerys ontdekt hij zijn vrijheid en krijgt langzamerhand een gevoel van identiteit. Hiermee groeit ook de liefde tussen het stel. Baby’s zullen zij alleen wel moeten adopteren, aangezien de leuter van Grey Worm op vroege leeftijd is afgehakt, wat traditie is bij Unsullied-soldaten.
150102

9. Loras en Renly

Op nummer negen van beste Game of Thrones koppels staan Loras Tyrell en Renly Baratheon. Deze twee zijn in het geheim verliefd en duiken ook vaak genoeg het bed in met elkaar. Renly is de jongste broer van Robert Baratheon en Loras is een van de meest gewaardeerde ridders in Westeros.
Tijdens de val van House Targaryen ontstond er een genootschap tussen de Tyrells en Robert Baratheon. De onderliggende spanning tussen de huizen bleef alleen altijd hangen, waardoor de taboe-relatie van Loras en Renly geheim moest blijven.
150103

8. Myrcella en Trystane

Op nummer acht van de beste Game of Thrones koppels staan Myrcella Baratheon en Trystane Martell. Myrcella is één van de incest-dochters van Jaime en Cersei Lannister en Trystane is de zoon van prins Doran Martell. De twee werden aan elkaar uitgehuwelijkt in de hoop om de twee huizen te herenigen, maar dit kwam tot een tragisch einde.
De twee hielden echt van elkaar, maar Myrcella werd vroegtijdig vermoord door Ellaria Sand, aangezien de Lannisters haar broer hadden vermoord. Op zijn beurt werd Trystane ook vermoord in seizoen 6 door Obara en Nymeria door een dolk door zijn schedel.
150104

7. Oberyn en Ellaria

Op nummer zeven van de beste Game of Thrones koppels staan Oberyn en Ellaria. De twee zijn extreem verliefd en zullen voor elkaar door het vuur gaan. De relatie ging alleen niet zonder slag of stoot, aangezien Oberyn tragisch aan zijn einde kwam in een gevecht tussen hem en The Mountain. Voor de ogen van Ellaria werden zijn oogkassen ingedrukt als een hoopje boter op een warme dag.
Na de dood van Oberyn was het aan Ellaria om het overlijden te wreken. Dit deed zij door het vermoorden van Myrcella, de incest-dochter van Jaime en Cersei. Als het gaat om ijzersterke relaties kan dit stel toch echt niet ontbreken.
150105

6. Robb en Talisa

Op nummer 6 van de beste Game of Thrones koppels staan Robb Stark en Talisa Maegyr. Als oudste zoon van Eddard Stark is Robb verantwoordelijk voor zijn leger tijdens de Battle of Oxcross, waar hij en Talisa elkaar voor het eerst zagen. Talisa is een heler die op het slachtveld voor de gewonden zorgde. Nadat het gevecht was afgelopen bleef Talisa in het kamp, waardoor de liefde ontstond.
Het perfecte koppel leken zij wel, maar jammer genoeg mocht de liefde niet al te lang duren. Talisa was zwanger van Robb, maar tijdens de Red Wedding werden zowel Robb als Talisa en hun ongeboren kind vermoord. Talisa werd in de buik gestoken en Robb volgde kort hierna.
150106

5. Daenerys en Khal Drogo

Op de vijfde plek van Game of Thrones koppels staan Daenerys en Khal Drogo. In de eerste aflevering van seizoen één werden de twee personages aan elkaar geïntroduceerd. Daenerys werd uitgehuwelijkt aan Drogo door haar broer Viserys, in de hoop dat Drogo met zijn leger voor hem zou strijden. Dit gebeurde ook een korte periode.
Hierna werd Viserys op een brute manier vermoord door Drogo. Daenerys begon in de serie als het speeltje van Drogo, maar zij groeiden uiteindelijk dicht naar elkaar toe en ook zij raakten verliefd. Door de dood van Drogo hadden de Dothraki geen leider. Uiteindelijk vonden zij deze terug in Daenerys en heeft zij een gigantisch leger opgebouwd, wat nu te zien is in het achtste en laatste seizoen.
150107

4. Jon Snow en Daenerys

Het is niet de eerste keer dat Daenerys op deze lijst voorkomt. Eerder had zij al een plekje veroverd met Drogo, maar dit keer is zij samen met Jon Snow. Op de vierde plaats van Game of Thrones koppels staat het koppel wat het laatste seizoen heeft gehaald. Niet wetende dat Jon Snow eigenlijk familie is van Daenerys duiken zij met elkaar het bed in. Ze raken verliefd en leiden samen het Unsullied/Dothraki leger.
In het achtste seizoen komen beide partijen er alleen achter dat zij daadwerkelijk beide een Targaryen zijn, waardoor de eerste scheurtjes naar voren komen in de relatie. Of het powercouple dit feit zal overleven en of zij het überhaupt zullen overleven zullen we zien in de ontknoping van seizoen 8.
150108

3. Jon Snow en Ygritte

Het brons op onze lijst van Game of Thrones koppels wordt weggegeven aan Jon Snow en Ygritte. Een verboden liefde kun je dit wel noemen. Ygritte is deel van de Wildlings, die achter de muur wonen. Jon Snow dient in deze tijd onder de Night’s Watch, die ervoor moeten zorgen dat de Wildlings aan hun kant van de muur blijven. In een poging om de twee kanten bij elkaar te brengen ontmoet Jon Ygritte. Zij raken verliefd en duiken de eerste de beste grot in om elkaar even van dichtbij te zien.
De lijst van verboden liefdes wordt steeds langer met ook dit koppel. Toen de Night’s Watch erachter kwam dat Jon heeft lopen rampetampen met een Wildling werd hij gezien als verrader en werd hij meerdere malen doodgestoken. Natuurlijk weet iedereen wel hoe dit is afgelopen, Jon kwam weer tot leven, maar Ygritte legde uiteindelijk definitief het loodje.
150109

2. Sam en Gilly

De zilveren medaille op onze lijst van beste Game of Thrones koppels gaat naar Sam en Gilly. Dit koppel is een van de weinige die het allebei hebben kunnen schoppen tot het achtste seizoen van Game of Thrones. Tijdens Sam zijn dienst bij de Night’s Watch ontmoet hij Gilly, één van de dochter-vrouwen van Craster. Op het moment dat zij elkaar ontmoeten is zij zwanger van haar eigen vader.
Uiteindelijk raken Sam en Gilly verliefd en helpt Sam haar met het ontsnappen aan haar vader. Samen met haar ongeboren kind rent zij Sam achterna. Als een echte papa zorgt Sam goed voor zijn vriendin en ongeboren pleegkind. Er is niets wat dit kracht-duo kan breken!
150110

1. Ned en Catelyn Stark

De gouden medaille van onze Game of Thrones koppels gaat naar Ned en Catelyn Stark. Een beter koppel bestaat er niet in de wereld van Game of Thrones. Ooit uitgehuwelijkt, maar extreem verliefd zijn de twee. Het lijkt alsof deze relatie door niks en niemand kapot kan gaan. Dit was ook zo totdat Ned werd onthoofd voor het plegen van verraad en toen ook later Catelyn werd vermoord tijdens de Red Wedding.
Verlies, verdriet, maar ook geluk kent het koppel. Met een groot aantal kinderen en familieleden lijkt de Stark-familie onafscheidelijk. De twee toonbeelden van deze familie zijn beide een gemis in het vervolg van Game of Thrones. Een beter koppel zul je niet zo snel vinden in Westeros.

Dit zijn de beste koppels in Game of Thrones

Deze koppels kun je niet missen in de hitserie Game of Thrones. Een aantal van deze stelletjes hebben het zelfs tot het laatste seizoen geschopt. Of deze de grote ontknoping gaan overleven is nog maar de vraag. Wel kun je elke week op onze website een breakdown van de afgelopen aflevering zien.

Populair Nieuws