Top 5 beste For Honor trailers om te kijken voor release

  For Honor is een third person actie- en vechtgame waarin teamwork, strategie en snelheid gecombineerd worden. De singleplayer en de multiplayer bestaan uit spannende gevechten waarin je co-op kunt spelen met je vrienden tegen de ridders, samoerai en de vikingen. De For Honor trailers geven de belangrijkste spelelementen weer en hieronder zie je de tofste op een rijtje!

  5. Post-launch content trailer

  De For Honor post-launch content trailer, die je hierboven kan bekijken, laat zien dat er genoeg content uitkomt na de release van For Honor. De facties worden uitgebreid met nieuwe karakters en nieuwe maps. De nieuwe content wordt ieder seizoen, oftewel iedere drie maanden uitgebracht onder een nieuwe Faction War.

  Het eerste seizoen zal gaan over Pride & Conquest. Daarnaast bevat ieder seizoen nieuwe helden, twee nieuwe multiplayer maps, nieuwe prijzen, wapens en bepantsering. Deze updates zijn gratis voor iedere For Honor speler te downloaden.

  Deze gratis updates zullen de progressie verhogen met nieuwe rangen, nieuwe wapens, nieuwe bepantsering en meer. Hierdoor neemt de hoeveelheid competitieve builds toe voor alle helden. Tevens zullen de gratis updates nieuwe gameplay modi toevoegen en andere nieuwe spelmogelijkheden. De nieuwe spelmodi zullen bestaan uit tournaments en een ranglijst.

  Met de Season Pass krijg je een week eerder toegang tot de gratis updates, waaronder de twee nieuwe helden en de twee nieuwe kaarten. Daarnaast krijg je ook in-game voordelen in de vorm van een XP boost of in de vorm van exclusieve emblemen.

  De grote oorlog genaamd For Honor start aanstaande 14 februari en dit is slechts het begin. Door de updates zal het spel voor de langere termijn ondersteund worden. De planning van content van het eerste jaar staat al klaar.

  4. Multiplayer maps trailer

  De tweede trailer in dit overzicht met For Honor trailers gaat over de map variaties in de multiplayer. Elke map variatie bestaat uit een ander type weer, tijd van de dag, vegetatie en verschillende panorama's. Hierdoor ontstaat een unieke sfeer op de map.

  De trailer laat nog meer zien hoe de sfeer van de map veranderd wordt door invloeden van het weer. Spelers zullen ook iedere keer op andere locaties binnen de map geplaatst worden, waardoor iedere ervaring uniek wordt en de game niet zal gaan vervelen.

  Als bijvoorbeeld het front zich afspeelt in Valkenheim, zal er Valkenheim-achtige variatie ontstaan op de map. De map bestaat dan uit minimale vegetatie met sneeuw. Als het front zich in Myre afspeelt, bestaat het speelveld uit jungle-achtige vegetatie en is het weer warm en vochtig.

  For Honor zal bij launch 12 multiplayer maps bevatten, met 4 tot 6 variaties per map. Dat zijn er in totaal 60 verschillende map variaties. Na launch zullen nieuwe maps en andere variaties uitgebracht worden in gratis updates.

  3. Gameplay beelden van de community

  Deze trailer begint met een aankondiging van de Community Developers, waaruit duidelijk wordt dat de For Honor alpha de meest gespeelde alpha is in de geschiedenis van Ubisoft. De trailer is opgedeeld in video’s en opmerkingen vanuit de community, waardoor je een beeld van de game krijgt.

  Na de aankondiging kun je meerdere triomfantelijke momenten van gamers uit de community bekijken. Je ziet overwinningsdansjes, knappe ontwijkingsacties en vallende helden. Daarnaast zie je hoe je jouw vijanden van bovenaf of van onderen te lijf kunt gaan.

  Later in de trailer hoor je meerdere voice-overs van gamers. Een gamer wordt keer op keer op keer verslagen, op meerdere manieren. Je wordt dan volledig meegenomen in hoe hij hiermee omgaat.

  2. Viking singleplayer missie trailer

  In deze trailer word je meegenomen op een Viking singleplayer missie door Geoff Ellenor, Creative Director van de game. Hij begint met een korte uitleg waarover de Faction War van For Honor gaat. Deze oorlog gaat over de overleving van jouw factie: de vikingen, de ridders of de samoerai.

  De Viking missie neemt halverwege het verhaal plaats met uitleg over Napoleons oorlog die jouw samenleving bijna ten onder heeft gebracht. Een moment later zie je hoe de vikingen ten strijd trekken tegen de samoerai.

  Dit deel van de missie speelt af in Myre, het land van de samoerai. Gebroken door de oorlog tegen Napoleon, zijn de vikingen bijna uitgehongerd. De vikingen besloten het land van de samoerai binnen te vallen, omdat ze gehoord hadden dat er veel rijkdom is. Deze rijkdom besluiten ze in deze missie te plunderen.

  De plundering begint met het doorbreken van de samoerai muur. Waarbij je kunt zien hoe Geoff met zijn viking warrior meerdere samoerai verslaat. Later kun je zien hoe de viking de samoerai muur beklimt en omgeving op de muur tot zijn voordeel gebruikt. De rest van de missie gaat over hoe je je troepen binnen laat door de muur om te beginnen met plunderen.

  1. Cinematic For Honor trailer

  De laatste toffe trailer in dit For Honor trailers overzicht is de cinematic trailer, die een introductie geeft op de oorlog tussen de drie facties. Kampioenen zullen vallen en nieuwe helden zullen opstaan. Je hebt geen medelijden, je geeft geen ruimte en biedt geen ontsnapping aan je vijanden.

  De filmische trailer geeft een duidelijk sfeerbeeld van For Honor en wat er in de game gebeurt. Je kunt bijvoorbeeld kastelen bestormen en territoria overnemen. Het is daarom ook een van de betere For Honor trailers.

  Wat vind jij de vetste For Honor trailer? Laat het ons weten in de comments!

  For Honor

  Verkijgbaar vanaf 14 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.