Dit zijn de favoriete For Honor classes volgens jullie

Article
maandag, 13 februari 2017 om 11:07
xgn google image
Van 27 tot en met 29 januari konden de gelukkige die een code hebben ontvangen, mee doen aan de gesloten beta van For Honor. Wij waren benieuwd, na de bekendmaking van de For Honor classes, als welke strijder jullie het slagveld van For Honor gingen betreden. Die uitslag zetten we nu voor je op een rijtje. Morgen is immers al de release!
For Honor werd het afgelopen weekend massaal gespeeld in de gesloten beta die Ubisoft organiseerde voor de historische vechtgame. In For Honor kan je met een aantal verschillende classes aan de slag. De game bestaat uit drie facties, Samurai, Knight en Viking en binnen deze facties kan je als vier verschillende strijder het gevecht aangaan. Een episch slagveld tussen klassieke personage dus.

De favoriete For Honor classes

In ieder geval kunnen we alvast verklappen dat jullie duidelijk het strijdtoneel willen betreden voor de Viking-factie, want die For Honor classes kregen van jullie in totaal de meeste stemmen. Ridders zien jullie blijkbaar een stuk minder zitten, want die factie mocht de minste stemmen ontvangen.
We werpen een blik op de top 10 van de in totaal twaalf For Honor classes, wat betekent dat er twee classes deze lijst net niet hebben gehaald. Zowel Knights - Warden als Samurai - Shugoki, vielen net buiten de boot en zullen deze top 10 niet halen. Maar welke wel? We beginnen, uiteraard, met plaats 10.

10. Knights - Peacekeeper

Op de tiende plaats vinden we een class in de factie van de Knights, namelijk de Peacekeeper. De Peacekeepers zijn mobiel, snel en enorm dodelijk. Zij gebruiken een dolk om zoveel mogelijk Bleed Damage te verrichten bij hun vijanden. Op afstand zijn ze minder gevaarlijk, maar dat maken ze meer dan goed met hun snelheid, het counteren van aanvallen en zijn ook snel weer uit de voeten om gevaar te vermijden.
Jullie zijn er blijkbaar niet op uit om snel, maar stil te moorden in For Honor en daarom is de Peacekeeper de hekkensluiter van deze lijst.
105522

9. Knights - Lawbringer

Zoals de naam al doet vermoeden is de Lawbreaker erop uit om zijn wil op zijn tegenstanders uit te oefenen. Wie de wetten van Ashfeld overtreedt, krijgt met deze grote jongens te maken. Ze maken gebruik van de indrukwekkende Pole Axe, die overtreders van de wet meer koppijn bezorgen dan ze aankunnen.
Het masteren van de Lawbringer vereist wat werk, maar wie goed overweg kan met deze strijder zal daar zeker de vruchten van plukken. Want de Lawbringer is de meester van tegenaanvallen en het onschadelijk maken van vijanden. Deze reus laten jullie blijk nog enigszins zitten, want deze gigantische wetshandhaver weet het maar tot de negende plek te schoppen.
105523

8. Knights - Conqueror

En op plaats acht vinden we alweer de vierde, maar tevens laatste Knight van For Honor. Het is in ieder geval duidelijk dat de ridders van For Honor niet echt bij jullie in smaak vallen.
Conqueror schopt het wel het hoogst van alle ridders. Deze Knights zijn voorzien van een schild om aanvallen te blokkeren en snoeihard toe te slaan met hun strijdvlegel, ofwel een flail. Met deze metale bal met stekels kan je nog het sterkste schild van de tegenstander nog kapotmaken. Het armor van de Conqueror is niet zo overweldigend en maakt hem erg gevoelig als hij zijn schild niet kan gebruiken.
105524

7. Vikings - Warlord

Tijd voor de eerste strijder met een fikse baard van de Viking factie op deze lijst. De Warlord is de eerste Viking die we vinden op deze lijst. Warlords zijn de leider van de Vikings en hebben die plek verdiend met bloed, zweet en tranen. De viking is niet snel, maar wel super sterk. De aanvallen van de Warlord zijn sterk en ze kunnen veel klappen opvangen.
Ze gebruiken hun schild om de onschuldige te beschermen en hun zwaard om degene te straffen die de onschuldige wil aanvallen. Hoed je dus maar als je uit bent om onschuldige burgers kwaad te doen, want de Warlord straft je met zijn onblokbare kopstoot.
105525

6. Vikings - Raider

De Raiders kennen we van de cover van For Honor en is misschien wel de meest herkenbare strijder van allemaal. Jullie stemmen hebben ervoor gezorgd dat deze op de zesde plek te vinden is in de lijst van favoriete For Honor classes. De Raider maakt gebruik van een gigantisch lange bijl om aanstormende vijanden direct een halt toe te roepen.
Raiders zijn makkelijk om onder de knie te krijgen en hebben aanvallen die enorme schade aan kunnen richten. De Raider kan ook nog vijanden perfect verdoven om ze daarna uit te schakelen. Of ze desnoods weg te smijten, want daar is de Raider uitermate goed in.
105526

5. Samurai Kensei

We zien hier de eerste Samurai van de lijst, namelijk de Kensei: een strijder vergelijkbaar met de Raider van de Viking class en de Warden van de Viking class, uiteraard wel met een typisch Japans wapen. De Kensei is namelijk uitgerust met een Nodachi, een langere versie van de klassieke katana. Dit zwaard is oorspronkelijk ontworpen voor soldaten te paard, maar de Kensei neemt het zwaard gerust mee het slagveld op.
De Kensei past zijn vechtstijl aan, afhankelijk van de situatie waarin hij zich bevindt en heeft dankzij zijn grote zwaard een goed bereik om vijanden fikse schade toe te brengen. De Kensei heeft ook nog een zware, hoge aanvallen die voor geen enkele strijder te blokken zijn.
105527

4. Vikings - Valkyrie

De Valkyrie is samen met de Peacekeeper een van de weinige vrouwelijke strijders die we tot nu toe zullen vinden in For Honor. Valkyrie's zijn van zichzelf echte verkenners en schakelen vijanden moeiteloos uit door het gebruik van hun schild en een dodelijk speer.
Door gebruik te maken van de speer, kan de Valkyrie haar vijanden op afstand houden om daarna direct toe te slaan. Daarnaast zijn er meedogenloze combo's mogelijk met deze vrouwelijke strijder, die strijd voor de eer van degene die niet in Valhalle terechtkomen na hun dood. Helaas valt de Valkyrie net buiten de medailles en moet ze genoegen nemen met een vierde plek op de lijst van jullie favoriete For Honor Classes.
105528

3. Samurai - Orochi

De Orochi is dé klassieke moordenaar uit het land van de rijzende zon. Ze bewegen zich over het slagveld als geesten en vernietigen en verpulveren alles wat er op hun pad komt. Hun pantser is licht, maar de Orochi maakt gebruik van stealth en misleiding om een tegenstander in de kortste keren onschadelijk te maken.
Deze typische samurai maakt wel gebruik van de klassieke Katana, zoals we die kennen, snel, sterk en extreem dodelijk. De Orochi is een strijder waar je flink wat tijd in moet steken om goed mee overweg te kunnen, maar zal elke tegenstander kunnen uitschakelen als die op de juiste manier gebruikt wordt. De Orochi moet het dan ook hebben van snelle aanvallen die minder schade aanrichten, maar kan zeer snel een tegenaanval opzetten als de vijand net iets te langzaam is.
105529

2. Samurai - Nobushi

Op de tweede plek van deze lijst vinden we de Nobushi, de verdedigers van steden die te ver zijn van Imperial City. Het zijn elegante en subtiele strijders met een opmerkelijk wapen, namelijk de Naginata. Een vechtstok met aan de bovenzijde een zwaard. Een zeer veelzijdig wapen om vijanden mee neer te steken, weg te beuken of ze onderuit te halen voor een genadeklap.
De Nobushi uitermate geschikt voor spelers die hun vijanden graag op afstand houden en gebruik willen maken van zijn melee wapen die perfect te gebruiken is voor die lange afstanden. Het pantser van de Nobushi is misschien niet zoals die van Kensei, maar een effectieve Nobushi zal deze niet eens nodig hebben, zolang de vijanden maar op redelijk afstand blijven.
105530

1. Vikings - Berserker

Maar de onbetwiste nummer 1 is toch echt de Berserker, een klassieke Viking die het slagveld betreedt met in elke hand een zeer dodelijk bijl, klaar om flink in de rondte te hakken. Een Berserker is geboren om de tegenstander te pijnigen en voor niet meer. De Berserker is de perfecte strijder voor iedereen die leeft met het motto: Aanvallen is de beste verdediging.
Want als de Berserker ergens maling aan heeft is het zijn eigen veiligheid, zolang hij maar zoveel mogelijk vijanden uit kan moorden.De Berserker maakt het leven van de vijand zuur met zeer snelle aanvallen op korte afstand en daar is als tegenstander vaak weinig aan te doen.
Jullie hebben duidelijk gekozen voor de Berserker als jullie favoriete strijder en kunnen blijkbaar niet wachten totdat jullie op 14 februari zelf aan de slag kunnen met For Honor. Wie nou geen geduld heeft tot Valentijnsdag heeft geluk, want vanaf 9 februari kan je ook nog aan de slag met de open beta van For Honor die afloopt op de twaalfde van februari.

Populair Nieuws

Laatste Reacties