Final Fantasy Uncovered event - Volg het donderdag live!

Article
maandag, 28 maart 2016 om 12:15
xgn google image
Square Enix heeft een hoop verrassingen voor ons in petto met betrekking tot een de aankomende Final Fantasy XV. Onder andere de releasedatum wordt bekendgemaakt tijdens het Final Fantasy Uncovered evenement op donderdag 31 maart.
De nieuwste Final Fantasy heeft al een tijdje de aandacht op zich. Wanneer de aankomende RPG uit zal komen is tot nu toe nog niet bekendgemaakt, maar daar gaat over drie dagen verandering in komen. Donderdag 31 Maart om 4 uur 's nachts zal het Final Fantasy Uncovered evenement uitgezonden worden vanuit Hollywood.

Final Fantasy Uncovered live volgen

Wij verwachten niet dat je fysiek bij de voorstelling aanwezig zal zijn, maar geef de hoop niet op want je kan het ook hier in Nederland volgen. Er is een aantal manieren waarop je het evenement, gepresenteerd door Greg Miller en Tim Gettys, zal kunnen volgen. Zo krijg je de mogelijkheid om de officiële livestream te volgen via Xbox One, Twitch, Youtube en uiteraard hier op XGN.nl. Daarnaast wordt er een opname van het evenement ook uitgezonden in de VUE bioscoop te Eindhoven kort na de live uitzending op donderdagochtend.
Dus wil jij alles weten over Final Fantasy XV, vergeet dan niet op 31 maart om 4 uur 's nachts in te schakelen op een van de streams!
Final Fantasy XV zal verschijnen voor Xbox One, PS4 en PC.

Populair Nieuws