Final Fantasy release details - Alle aankondigingen op een plaats

Article
zaterdag, 25 juni 2016 om 13:04
xgn google image
De ene na de andere Final Fantasy aankondiging schiet de wereld in. Square Enix is begonnen aan een offensief, waarbij elke gamer in contact met de langlopende franchise moet komen. Wij hebben de aankondiging met betrekking tot de Final Fantasy release details voor je op een rijtje gezet.
2016 is het jaar waarin de franchise weer nieuw leven is in geblazen. Zo is er tot nu toe al een remaster van Final Fantasy X uitgekomen voor de PC en is een Final Fantasy IX release uitgebracht voor Steam. Dat is slechts het tipje van de sluier, want deze Final Fantasy release details geven de andere aankondigingen weer!

Final Fantasy 15

Final Fantasy 15 wordt het vlaggenschip van de franchise. Met het nieuwe deel is perfect te zien wat voor ontwikkelingen de gamesindustrie heeft doorgemaakt. Van 1987 tot 2016 en gaande, dit is een van de franchises die in het landschap vastgeroest zit.
Final Fantasy 15 wordt een gigantische game waarbij je Noctis en zijn gezelschap op de voet volgt. Het doel van dit reisgenootschap is om de troon van het Lucis koninkrijk terug te claimen. Een enorme wereld waarbij reizen centraal staat en er altijd wel iets te beleven valt, daar is menig Final Fantasy fan dan wel over te spreken.
Real time combat tegen titanen die de wereld van Eos bewandelen, vormgegeven met bloedstollende graphics. Wie wil dat nou niet? Je hoeft in ieder geval niet meer zo lang te wachten op het avontuur, want de game komt uit op 30 september voor de Xbox One en PS4.
Kan je niet wachten tot de release en wil je weten hoe de game daadwerkelijk speelt? Lees er dan snel van alles over in onze E3 preview!
93573

Final Fantasy 7 remake

Het is alweer bijna 20 jaar geleden dat het origineel uit kwam en een van de meest uitgebreide games van die tijd. Dagenlang kon je door Midgar blijven struinen, waarbij menig gevaar opgeruimd moest worden. Nooit gedacht dat ondergrondse tunnels zo veel vijanden kunnen bevatten! Het spel kende al een HD versie op de PS4 en PC, maar dit jaar is een heuse remake aangekondigd!
De Final Fantasy 7 remake gaat het groots uitpakken en wordt een Final Fantasy game die zich waarschijnlijk kan meten met Final Fantasy 15. Volgens Square Enix wordt de gehele game namelijk vormgegeven met behulp van Unreal Engine 4, een krachtige engine die haarfijne beelden weet te tonen.
De Final Fantasy 7 remake werd voor het eerst getoond tijdens de E3 van 2015, maar zo nu en dan duikt er nog informatie over de game op. Zo is er aangegeven dat Final Fantasy 7 een episodische game gaat worden. De structuur van Final Fantasy 13 gaat aangehouden worden, waarbij steeds een ander oogpunt belicht wordt. Zo is er ook aangegeven dat elke afzonderlijke episode even groot wordt als een gehele Final Fantasy 13 game.
Niet alles van de Final Fantasy release details met betrekking tot deze game kan verteld worden, want er is nog niet bekend wanneer de game uit gaat komen.
93574

Final Fantasy 12 remaster

Het origineel van Final Fantasy 12 is tien jaar geleden uitgebracht, maar ook deze titel gaat een vernieuwde versie krijgen. Het zou hierbij gaan om een remaster en niet een remake, waardoor dus niet de grootste verrassingen verwacht kunnen worden. Square Enix heeft gesteld dat de tussenfilmpjes en gameplay een behoorlijke visuele upgrade krijgen en dat het geluid 7.1 surround gaat ondersteunen.
In Final Fantasy reist de speler door het gebied van Ivalice. Het keizerrijk Archadia heeft Dalmasca geannexeerd, waar protagonisten Ashe en Vaan het niet bepaald mee eens zijn. Samen met een bende aan andere helden is het in de game aan jou de taak om Dalmasca terug te krijgen en de macht van Archadia te beëindigen. De release van Final Fantasy 12 remaster staat gepland voor 2017 en krijgt alleen een PS4 versie.
93575

World of Final Fantasy

Met World of Final Fantasy wordt er buiten het traditionele rijtje getreden. Een nieuwe naam binnen de franchise komt met een geheel verfrissende stijl. In World of Final Fantasy neemt de speler het avontuur aan met Lann en Reynn om op zoek te gaan naar verloren herinneringen. Hierbij doorloop je de wereld van Grymoire in twee verschillende grafische stijlen, waarbij volwassenheid en een wat kinderlijke aanpak hand in hand gaan.
De game maakt gebruik van Active Time Battle, waardoor zich steeds meer vijanden aan het gevecht kunnen toevoegen. Bepaalde monsters kan je ook temmen en vervolgens trainen, om ze voor je te laten strijden. World of Final Fantasy komt in Europa uit op 28 oktober voor de PS4 en PS Vita.
Dit zijn alle Final Fantasy release details die je nu nog moet weten. Naast deze games breidt het Final Fantasy universum nog verder uit. Zo komt op 19 augustus de film Kingsglaive uit en worden er ondertussen ook nog afleveringen van de animeserie Brotherhood vrijgegeven.

Populair Nieuws