Final Fantasy 15 release - Alles wat je moet weten

Article
dinsdag, 29 november 2016 om 11:33
xgn google image
Maar liefst tien jaar hebben we moeten wachten, maar vandaag is het dan eindelijk zover! De Final Fantasy 15 release is vandaag echt een feit. Hoewel we lang hebben moeten wachten, kunnen we nu aan de slag met de nieuwste Final Fantasy titel. In deze special praten we je bij over alles wat je moet weten over Final Fantasy 15!
Een game die al zo enorm lang op zich laat wachten roept natuurlijk de nodige verwachtingen op en bij de Final Fantasy 15 release zijn de verwachtingen dan ook weer enorm hoog gespannen. Ook wij hebben ons de afgelopen tijd veel bezig gehouden met de nieuwste titel in de Final Fantasy serie en om daar nu, op de dag van de release, nog eens op terug te blikken hebben we de belangrijkste informatie voor jullie verzameld!

Final Fantasy 15 release details

Final Fantasy 15 is op een aantal gebieden vernieuwend. Zo is het gevechtssysteem op de schop gegaan en zijn er nieuwe gameplayfeatures toegevoegd. Hierdoor is Final Fantasy 15 weer een hele nieuwe insteek voor de razend populaire serie.
Door de nieuwe features en het vernieuwde gevechtssyteem is Final Fantasy 15 voor oude spelers verfrissend en voor nieuwe spelers toegankelijker. Zowel nieuwe als terugkerende Final Fantasy fans kunnen dus uit de voeten met deze nieuwste titel uit de reeks. Wat de belangrijkste Final Fantasy 15 release details zijn, lees je in deze special!
101530

Final Fantasy 15 gameplay

Ben je nu benieuwd geworden naar de gameplay van Final Fantasy 15? In deze special gaan we dieper in op de nieuwe elementen van de Final Fantasy 15 gameplay. Benieuwd hoe het gevechtssysteem uitpakt, wat je kunt verwachten van het verhaal en de verschillende karakters, of hoe het nu precies zit met die ervaringspunten? In deze special leggen we het allemaal uit!
De demo die we dit jaar speelden op Gamescom in Duitsland heeft ons in ieder geval een stuk meer duidelijkheid gegeven over de Final Fantasy 15 release en deze ervaring delen we graag met je. Lees dus nu snel onze gameplay special!
101533

Final Fantasy 15 video's

Als er iets is wat we allemaal wisten vóór de Final Fantasy 15 release van vandaag, dan is het wel dat Final Fantay 15 een grafisch spektakel is! Door de grote hoeveelheid aan video's zijn we al enkele maanden lekker gemaakt voor de release van deze nieuwe titel en het ziet er allemaal dan ook werkelijk adembenemend mooi uit.
De gameplay van Final Fantasy 15 is in verschillende video's stukje bij beetje vrijgegeven. Zo was eerst al de Platinum Demo voorzien van een toffe video, vervolgens werden we verwend met maar liefst 50 minuten aan gameplay en als kers op de taart werd in de 101 trailer nog eens een tipje van de sluier opgelicht. Dat is nog niet eens alles, want ook het verhaal en de verschillende prachtige omgevingen van Final Fantasy 15 worden in aparte video's nog eens uitgelicht.
Al dat moois is overigens ook op de gevoelige plaat vastgelegd, er zijn namelijk al snel een groot aantal prachtige screenshots vrijgegeven door Square Enix.
Onze Jimmy heeft inmiddels al meer dan dertig procent van trophy's behaald in FFXV en de review volgt deze week nog!

Populair Nieuws