Naar deze grote film release kijken jullie het meest uit!

Article
donderdag, 20 oktober 2016 om 18:35
xgn google image
In de poll van vorige week vroegen we jullie naar welke grote film release jullie het meest uitkijken. Nu de resultaten binnen zijn, kunnen we voor eens en voor altijd beslissen welke film het meest geanticipeerd is!
Er staat een hoop tofs op de planning voor de komende tijd. Naast grote gamereleases, kunnen we ons ook verheugen op een groot aantal onwijs gave films. Jullie hebben ons vorige week met een stem op de poll laten weten naar welke films jullie reikhalzend uitkijken. De resultaten van de poll kunnen we nu met jullie delen.
Lees snel verder om erachter te komen naar welke aankomende film releases de lezers van XGN uitkijken!

7. Arrival, Jack Reacher & Passengers

Op een gedeelde zevende plek hebben we dit keer drie films. Deze films wisten allemaal niet meer dan 1% van alle stemmen de bemachtigen. Dit betekent overigens niet dat helemaal niemand naar deze film releases uitkijkt, maar ze staan duidelijk bij niet veel mensen boven de watch list.
De sci-fi film Arrival heeft momenteel op IMDB een score van 8,5. Jack Reacher doet het iets minder goed met een 7,2 en Passengers heeft nog geen score gekregen. ze mogen dan misschien niet hoog op deze lijst staan, wie weet gaan ze ons wel enorm vermaken.
Overigens zijn deze films een beter lot beschoren dan Sing, The Lego Batman Movie, Ouija: Origin of Evil en A Monster Calls, die allemaal geen enkele stem hebben weten binnen te slepen.

6. Hacksaw Ridge, The Accountant, Resident Evil & Hell or High Water

Op een gedeelde zesde plek hebben we maar liefst vier film releases. Het oorlogsdrama Hacksaw ridge deelt deze plek met de misdaad-actiefilm The Accountant, de nieuwste Resident Evil titel en het westernepos Hell or High Water. Toch zullen deze films ongetwijfeld veel bioscoopbezoekers gaan vermaken, ookal kregen ze elk maar 4% van alle stemmen.
Ondanks dat niet velen van jullie het meest uitkijken naar deze film releases, scoren enkele ervan nu al hoog op IMDB. Hell or High Water kan bijvoorbeeld rekenen op een 8,2 en Hacksaw Ridge krijgt zelfs een 8,8.

5. Doctor Strange

Doctor Strange, de nieuwste telg in het MCU, heeft een eenzame vijfde plek op deze lijst. 5% van jullie kijkt uit naar deze film release over de Sorcerer Supreme. De hoofdrol wordt vertolkt door Benedict Cumberbatch en introduceert een nieuw personage en magie in het MCU.
Ondanks dat maar vijf procent van jullie hun stem uitbracht voor deze nieuwe Marvel film, heeft de film op IMDB toch al een 8 gekregen. Onze review verschijnt binnenkort, maar een volledige analyse van de trailers is wel alvast te lezen.

4. Logan & Fantastic Beasts and Where to Find Them

De tweede Marvelfilm release op deze lijst, Logan, staat samen met de eerste film van de Fantastic Beasts franchise op de vierde plek. Beiden kregen van jullie 9% van de stemmen. Beide films nemen ons mee terug naar twee, zij het verschillende, universa die bij velen geliefd zijn.
Logan speelt zich af in de toekomst en volgt het verhaal van één van de meeste geliefde Marvelhelden, Wolverine. De film speelt zich af in de toekomst, dus we krijgen te maken met een oudere Wolverine die de wereld zal moeten redden.
Fantastic Beasts and Where to Find Them neemt ons eindelijk weer mee terug naar het geliefde Harry Potter universum, maar speelt zich vóór de gebeurtenissen uit de Harry Potter films af. Bovendien zullen we voor het eerst te zien krijgen hoe de magische wereld in Amerika eruitziet.

3. Assassin's Creed

Assassin's Creed komt naar de bioscoop en dat zullen we weten ook. De populairse spellenreeks van Ubisoft krijgt nu zijn eigen live-action film. 13% van de stemmers kan niet wachten tot ze Michael Fassbender de rol van Callum Lynch op zich ziet nemen. De film heeft een zelfde benadering als de games en zul ongetwijfeld veel leaps of faith en bliksemsnelle actie gaan bevatten.
Fans van de franchise moeten wel nog even wachten tot volgend jaar, want dan komt de film over de Master Assassin pas uit.

2. Guardians of the Galaxy Vol. 2

De laatste Marvelfilm release uit deze lijst is Guardians of the Galaxy Vol. 2 staat op nummer 2. 16% van de stemmers kijkt in ieder geval vol verwachting uit naar het tweede deel van Guardians of the Galaxy en heel gek is dat natuurlijk niet. Het eerste deel kreeg in onze review een dikke 8,5 en dat is absoluut niet onverdiend.
De film introduceerde een nieuw team superhelden aan het bioscooppubliek en deed dat met een goed gevoel voor humor en vette special effects, dat smaakt naar meer!

1. Rogue One: A Star Wars Story

De absolute nummer 1 van deze lijst zal voor niet veel mensen als verrassing komen. Met 29% van alle stemmen is er geen twijfel mogelijk over wat de populairste grote film release van de komende tijd is. Star Wars is zo'n franchise die hordes fans heeft bemachtigd over de jaren heen. De franchise gaat dan ook niet voor niets al zo lang mee.
Met Rogue One zullen we zien hoe de rebellen de plannen voor de Death Star hebben weten te stelen en speelt zich dus af voor de gebeurtenissen in Episode IV: A New Hope. Het is nog even wachten tot we de film kunnen zien, hij draait namelijk vanaf 14 december in de bioscoop.