Battlefield 1 Release - Alles wat je moet weten

Article
vrijdag, 21 oktober 2016 om 9:52
xgn google image
Fans van Battlefield hoeven gelukkig niet lang meer te wachten, want morgen is het dan eindelijk zo ver. Dan is de Battlefield 1 release eindelijk hier! 21 november zal op de agenda van menig gamer genoteerd staan, maar het wachten is nu bijna voorbij.
De verwachtingen voor de Battlefield 1 release zijn op zijn zachtst gezegd hoog. En wij hebben de laatste tijd veel aandacht besteed aan deze grote release. Om het allemaal overzichtelijk te houden hebben we alles wat jij moet weten over de Battlefield 1 release voor je op een rijtje gezet.

De review van Battlefield 1

Natuurlijk hebben we de game al uitgebreid getest, zodat wij jullie zo goed mogelijk kunnen vertellen wat je van de game kunt verwachten. De game is uitgebreid geanalyseerd en onze bevindingen zijn opgeschreven in de review. Zowel de single-, als de multiplayeraspecten zijn uitvoerig onder de loep genomen.
Benieuwd naar wat wij van Battlefield 1 vonden? Je leest het in onze review!
99719

De multiplayer game modes

Battlefield speel je voornamelijk voor de multiplayer, dus de multiplayer modi moeten goed in elkaar zitten. In onze special hebben we alle modi voor jou op een rijtje gezet, zodat je precies weet waar je straks mee aan de slag kunt. We hebben elke multiplayer modus uitvoerig doorgelicht en een analyse gemaakt van Conquest tot aan het nieuwe War Pigeons.
99720

Waarom de Battlefield 1 release precies is wat we nodig hebben

Battlefield 1 zal voor veel gamers voelen als een frisse wind die meer dan welkom is in FPS-land. De Battlefield 1 release gaat op eigenzinnige wijze in tegen de trend die de laatste jaren merkbaar is in shooterland en dat is voor veel fans van het genre een flinke opluchting.
We hebben de top 5 redenen waarom Battlefield 1 precies is wat we nodig hebben én alle vette features voor jou op een rijtje gezet.
99721

Wat heb je nodig om de game te spelen op de PC?

Battlefield 1 is een prachtige game. De grafische mogelijkheden van een pc zijn in veel gevallen beter in staat om dit goed tot zijn recht te brengen dan consoles. Velen van jullie zullen dus ook na de Battlefield 1 aan de slag willen op hun pc, maar welke hardware heb je nu eigenlijk minimaal nodig om de game te kunnen spelen?
We hebben voor elk type PC-gamer de minimale eisen op een rijtje gezet. Dus ben je benieuwd wat je nodig hebt om de game op een budget PC te kunnen spelen, of ben je juist bereid om het onderste uit de (grafische) kan te halen? Dan is deze special wat voor jou!
99725

Battlefield 1 release details

De Battlefield 1 release gaat veel nieuws brengen naar het FPS-genre, dus alle informatie kan je soms flink duizelig maken en het overzicht is al snel zoek. Daarom hebben we alles wat we tot nu toe weten over de Battlefield 1 release voor jou op een rijtje gezet.
Benieuwd naar de singleplayer campaign? We've got you covered. De multiplayer? Check. Weten met welke wapens je je tegenstanders te lijf kan gaan? We hebben het allemaal voor je klaarstaan in onze special.
99729

Het Gamescom interview

Op Gamescom dit jaar hebben we Battlefield 1 kunnen spelen, maar dat was niet alles. Ook gingen we in gesprek met Robert Sammelin, senior concept artist bij DICE. In het interview vroegen we hem het hemd van het lijf en we hebben wat sappige details kunnen lospeuteren uit de beste man. Lees ons verslag van dit interview snel om alles wat je moet weten over de Battlefield 1 gameplay details!
99731

De multiplayer tips & tricks

Je speelt de multiplayer van Battlefield 1 natuurlijk niet om de rol van schietschijf op je te nemen. Om jou te helpen met het winnen van zoveel mogelijk potjes hebben we een aantal tips & tricks voor jou verzameld. Hiermee sta je binnen no time bovenaan de ranglijsten.
Lees voor je begint aan je online avontuur deze handige tips door en voor je het weet domineer je multiplayer maps zonder je hand ervoor om te draaien!