10 geschikte FIFA 19 covers volgens de redactie

Article
maandag, 25 september 2017 om 12:00
xgn google image
Met Cristiano Ronaldo op de cover van Fifa 18, die op 29 september uitkomt, is het weer mogelijk om erop los te discussiëren welke voetballer volgend jaar op het hoesje moet prijken. De afgelopen drie jaar waren het verschillende sterren, namelijk Lionel Messi, Marco Reus en Christiano Ronaldo. Dit zijn tien geschikte FIFA 19 covers volgens de redactie!
De XGN-redacteuren hebben een lijst opgesteld met voetballers waarvan we vinden dat ze op de cover van het volgende deel mogen komen. We geven uiteraard bij elke voetballer ook aan welke reden we daarvoor hebben. Laat je verrassen en ontdek of er ook favorieten van jou tussen zitten.

10. Zlatan Ibrahimovic

De Zweed is bekend om zijn dominante houding, zowel op als buiten het veld. Hij neemt geen blad voor de mond en straalt in alles uit dat hij een waar alfamannetje is. Als we Ibrahimovic zelf mogen geloven, gaat hij komend seizoen beter dan ooit spelen. Eerst maar eens waarmaken natuurlijk, maar het maakt van hem in ieder geval een mooie kandidaat voor de cover.

9. Arjen Robben

Eén van de beste spelers van Nederland op dit moment. Laat hem wel aan de rechterbuitenkant spelen, want dan heb je een vleugelaanvaller met ongekende dribbel- en schietkwaliteiten. Na de finale van het WK in 2010 konden veel voetballiefhebbers hem wel schieten en ook bij Bayern München liep het destijds niet goed. In zijn huidige vorm is dat inmiddels haast ondenkbaar!

8. Pierre-Emerick Aubameyang

Als je in FIFA de voorkeur geeft aan snelle aanvallers is Aubameyang je man. Hij is door EA onthuld als de snelste speler in FIFA 18, wat hem waarschijnlijk zeer populair – of impopulair – maakt. Je wil deze voetballer niet tegen je hebben wanneer je een matige verdediging hebt, want hij sprint je er ongetwijfeld uit. Een naam om te onthouden dus, net als zijn kapsel!

7. Luis Suárez

Ooit gespeeld bij Ajax en nu onmisbaar in de gouden combinatie met Messi en voorheen ook Neymar. Ondanks een enigszins besmeurd voetbalverleden, inclusief bijtincidenten, blijft hij een enorm talent. In 2010 was de Uruguayaan topscorer van de Eredivisie, maar zijn plafond was nog niet bereikt. In 2016 was hij Europees topscorer en hij mag van ons volgend jaar best op de cover staan.

6. Antoine Griezmann

Met slechts een leeftijd van 26 jaar weet Griezmann behoorlijk indruk te maken. De Fransman is spits bij Atletico Madrid en voert zijn taak met verve uit. Hij was al genomineerd voor de prestigieuze Ballon d’Or in 2016, waar hij als derde eindigde.
Ook wordt hij genoemd als eventuele vervanger voor de 31-jarige Suárez bij FC Barcelona. EA Sports, lees je mee? Dit is een waardige kandidaat voor de FIFA 19 covers.

5. Neymar Jr.

Hij sierde de cover van Pro Evolution Soccer 16 al, maar waarom zou hij ook niet goed staan op het hoesje van EA’s FIFA? Neymar is dit seizoen vertrokken naar Paris Saint-Germain, waar hij in ieder geval tot 2022 blijft. Hij is tot op heden de duurste speler ooit met een transferbedrag van 222 miljoen euro. Hopelijk kan EA hem voor minder strikken als covermodel voor de FIFA 19 covers.

4. Ousmane Dembélé

Eén van de grootste talenten, naar het schijnt, is Ousmane Dembélé. Deze Frans-Malinese jongen is pas 20 jaar, maar ging voor 105 miljoen euro van Borussia Dortmund naar FC Barcelona om superster Neymar te doen vergeten. Helaas voor Dembélé én de Catalanen ligt hij er zo’n vier maanden uit door een ernstige blessure, maar een centrale positie op de FIFA 19 cover biedt misschien enige troost.

3. Paul Pogba

Pogba is een verschijning waar je in de voetballerij niet omheen kan. Hij heeft de raarste kapsels, is zich bewust van rages – ja, ook de dab – en wist op twintigjarige leeftijd de Golden Boy prijs in de wacht te slepen voor grootste Europese voetbaltalent onder 21 jaar. Pogba is in 2016 van Juventus naar Manchester United gegaan en heeft daarmee al een indrukwekkend cv, maar het houdt hier vast en zeker niet op.

2. Manuel Neuer

Ooit een keeper op de voorkant van FIFA gezien? In 1995 was dat de Noor Erik Thorstvedt, maar daar bleef het ook bij. Het is daarom eens tijd dat er een ‘elfde man’ in het zonnetje wordt gezet en wat ons betreft is dat Manuel Neuer. Deze Duitser speelt sinds 2011 bij Bayern München en heeft in FIFA 18 een rating van 92, dus EA ziet wel degelijk zijn waarde in.

1. Tom Beugelsdijk

Beuken en raggen, dat is waar het bij verdediger Tom Beugelsdijk van ADO Den Haag om draait. De 27-jarige voetballer speelt misschien niet bij de allerbeste club, maar zijn harde mentaliteit en memorabele interviewuitspraken alleen al maken hem tot een van onze favorieten binnen de lijst met FIFA 19 covers. Misschien een opmerkelijke keuze, maar daarop hebben we maar één passend antwoord: Rustaagh!
Fifa 18 ligt 29 september in de winkels, maar er is al een demo verschenen. Wij blikten met deze 10 geschikte FIFA 19 covers alvast vooruit op volgend jaar.

Welk van de FIFA 19 covers vind jij het tofst?

Welke van de getoonde FIFA 19 covers vind jij het vetst? Of mis je nog een speler in het rijtje? Laat het ons in de reacties weten!

Populair Nieuws