FIFA 18 Winter Upgrades - Kom maar door met die upgrade!

Article
zondag, 14 januari 2018 om 11:00
xgn google image
De transferperiode is begonnen en de winterstop is in de meeste landen al een week of langer aan de gang. Tijd voor EA om de balans op te maken en te kijken welke spelers dusdanig goed hebben gepresteerd om een upgrade te verdienen. Deze spelers verdienen FIFA 18 winter upgrades volgens onze voetbalwatchers op de redactie!

10. Abdenasser El Khayati

Waar op de foto hierboven Abdenasser El Khayati nog te aanschouwen was op het trainingsveld van QPR in Engeland, maakt de middenvelder inmiddels furore in het shirt van ADO Den Haag. De belangrijke goals en acties van de Marokkaanse voetballer voor de club uit de Hofstad zijn niet onopgemerkt gebleven en verdient daarom zeker één van de FIFA 18 winter upgrades te zijn.
Want na het hevig analyseren van de speler in het groen gele shirt van de Haagse club zijn we tot de conclusie gekomen dat een kaartje van 66 algemeen veel te laag is. Dit moet minimaal wel een paar punten hoger zijn, de kapkoning van de Nederlandse velden!

9. David Neres

Onder het regime van Peter Bosz kreeg David Neres maar weinig speeltijd in het basiselftal van Ajax, maar toen Marcel Keizer (die inmiddels alweer weg is) het stokje overnam aan het begin van dit seizoen begon de Braziliaanse vleugelaanvaller zijn waarde voor Ajax te laten zien.
Zijn eerste inform kreeg hij na de wedstrijd tegen Feyenoord, waar hij met drie assists een groot aandeel had in de 1-4 overwinning in de kuip. Daarna ging het alleen nog maar beter met de vleugelaanvaller en zijn zilvere kaartje van 74 mag van ons veranderen in een goud kaartje met de FIFA 18 winter upgrades!

8. Quincy Promes

We blijven nog even een Nederlands tintje geven aan deze lijst, want Quincy Promes behoort volgens ons ook tot de FIFA 18 winter upgrades. De rappe vleugelspeler komt geweldig tot zijn recht in de Russische competitie en dat de Nederlander nog niet getransfereerd is naar een grote competitie is voor veel mensen dan ook een raadsel.
De voetballer van het jaar in Rusland heeft op dit moment een kaartje van 82 algemeen, maar als je kijkt naar de prestaties van de creatieve middenvelder dan mag die beoordeling volgens ons wel met een puntje omhoog!

7. Bas Dost

EA kan er niet omheen, Bas Dost zal hoe dan ook één van de vele FIFA 18 winter upgrades moeten krijgen. De spits rijgt de doelpunten aaneen in de Portugese competitie en staat op de vierde plek wereldwijd als het gaat om meeste doelpunten. Een knappe prestatie die niet onopgemerkt kan blijven.
De Nederlandse luchtmacht is niks bij deze boomlange spits die een kaartje met een beoordeling van 83 heeft op dit moment. Een prima kaart, maar na al die hattricks in de eerste seizoenshelft van het seizoen 2017/18 mag er wat ons betreft nog wel een puntje bij!

6. Joshua Kimmich

Wie dacht dat er bij Bayern München een fiks gat zou vallen na het pensioen van legende Philip Lahm had het mis. Joshua Kimmich, normaal gesproken middenvelder, is nu de dirigent van de rechtervleugel en weet het menig linksbuiten in de Bundesliga het meer dan lastig te maken.
Met een beoordeling van 81 heeft de back al een prima kaart, maar als je bekijkt dat de speler al twee inform kaarten heeft en een kaartje van beste spelers van de groepsfase in de Champions League dan verdient Kimmich zeker een winter upgrade!

5. Memphis Depay

Na een mislukte periode bij de Engelse topclub Manchester United moest Memphis Depay zijn geluk ergens anders gaan beproeven. De Nederlander besloot te verkassen naar Olympique Lyon in Frankrijk en dat is alles behalve een slechte keuze geweest voor de carrière van de buitenspeler.
Waar het in het eerste seizoen nog niet helemaal lekker liep, is het talent in de eerste seizoenshelft van het jaar 2017/18 meer dan losgebarsten. Met zijn goals, assists en acties is Memphis één van de belangrijkste schakels bij de formatie van de Franse club en het zou dan ook meer dan verdient zijn als de ex-PSV'er één van de FIFA 18 winter upgrades zou zijn. Op dit moment heeft Depay een beoordeling van 80 en dat mag van ons wel met één of twee punten omhoog!

4. Ciro Immobile

Na een paar mindere jaren in Duitsland en Spanje keerde de Italiaan terug naar zijn thuisland om zo als vanouds weer te schitteren. Ditmaal in het shirt van SS Lazio, waar hij in alle competities 26 keer het net wist te vinden in 24 wedstrijden.
Reden genoeg voor een upgrade natuurlijk. De spits heeft op dit moment een gouden kaartje met de beoordeling van 82, tel daar maar een dik punt bij op! Het komt namelijk niet vaak voor dat een spits meer doelpunten maakt dan dat hij wedstrijden speelt.

3. Harry Kane

''Harry Kane kan maar voor één seizoen presteren.'' Dat is wat de meeste mensen zeiden nadat Harry Kane doelpunt na doelpunt wist te scoren in zijn eerste seizoen als basisklant van Tottenham Hotspurs. Maar, nu een paar seizoenen later, scoort Harry Kane er nog steeds op los.
Met zijn afsluitende hattrick in 2017 wist de Engelsman bovenaan de lijst van Europese topscorers te komen en dat is een prestatie opzich. De spits is nu in het bezit van een goud kaartje met een beoordeling van 86, maar Kane is één van de beste spitsen te wereld en verdient wat ons betreft een kaartje van 88 algemeen!
In de video hierboven kun je alle 39 doelpunten van Harry Kane in de Premier League in 2017 zien, zo krijg je een beetje een indruk van hoe goed de Brit wel niet is en hoe verdient het zou zijn als de spits één van de velen FIFA 18 winter upgrades krijgt.
124359 1

2. Kylian Mbappé

Vorig jaar droeg Mbappé nog het shirt van AS Monaco, maar de Franse aanvaller maakte afgelopen zomer de overstap naar Paris Saint Germain en dat is een goede keuze gebleken. Mbappé is dodelijk aan de rechterkant van de Franse succesformatie en weet de linksbacks nachtmerries te bezorgen.
Op dit moment heeft Mbappé een beoordeling van 83, ongelooflijk hoog voor iemand die pas een paar weken 19 jaar oud is. Toch verdient deze speler een nog hoger kaartje, want het talent is niet te stoppen, ook niet op FIFA. Laat staan als hij één van de FIFA 18 winter upgrades is!

1. Mohamed Salah

Voor 42 miljoen euro maakte de Egyptenaar de overstap van het Italiaanse AS Roma naar de Engelse topclub Liverpool. Een koopje als je kijkt naar wat voor bedragen er dezer dagen over de toonbank gaan en al helemaal als je kijkt naar de prestaties van de Afrikaans voetballer van het jaar.
Dribbels, goals en assists, Mohamed Salah is super belangrijk voor Liverpool. De rechtsbuiten stond zelfs een tijdje bovenaan de topscorerslijst van de Premier League en is niet meer weg te denken uit de basiself van The Reds. Met een kaartje van 83 algemeen worden de kwaliteiten niet goed weergegeven, wat ons betreft mogen daar wel twee à drie dikke punten bovenop!

Wie verdienen er volgens jou FIFA 18 winter upgrades?

Zijn er sterren in de Eredivisie of in de Europese topcompetities die volgens jou ook een winter upgrade verdienen? Dat moet haast wel, want er zijn meer dan 10 spelers fantastisch aan het presteren op de velden!
Nog geen FIFA 18? Lees dan onze FIFA 18 review om erachter te komen of de game iets voor jou is!