De 10 FIFA 18 career mode wonderkids die je moet kopen!

Article
woensdag, 04 oktober 2017 om 13:53
xgn google image
In dit lijstje vind je de tien FIFA 18 career mode wonderkids die je absoluut moet kopen . Althans, als je geen clubhopper bent als manager! Want deze wonderkids zijn een langetermijntraject.
Voordat we deze top 10 starten nog even een kleine disclaimer, al deze spelers zijn onder de niet beter dan 75 algemeen en maximaal 20 jaar oud. Anders zitten spelers als Ousmane Dembélé ook in het lijstje van FIFA 18 career wonderkids en dat is natuurlijk niet eerlijk!

10. Aleñà – Centrale Middenvelder – 87 potentie

Aleñà is 19 jaar oud en speelt pas sinds hij 18 is in de jeugdopleiding van FC Barcelona. De Spanjaard heeft zijn debuut al gemaakt in het eerste team van de Catalanen en heeft ook al gescoord voor het eerste team. Aleñà heeft alle facetten in huis om een topvoetballer te worden, in het echt en in FIFA!
Het Spaanse talent heeft op dit moment een beoordeling van 71 in de game en blinkt vooral uit in zijn korte passing, die nu al een beoordeling van 82 heeft. Aleñà kan uiteindelijk uitgroeien tot een supermiddenvelder van 87 algemeen. Kopen!

9. Wuilker Faríñez – Keeper – 87 potentie

Deze 19-jarige doelman heeft nog geen naam gemaakt in Europa, maar keepen kan deze Venezolaan wel. Faríñez heeft namelijk al twee keer het doel moogen verdedigen van zijn land. Geen kattenpis op zo’n leeftijd!
Faríñez keept op dit moment bij Caracas in Venezuela. Helaas zit deze competitie niet in FIFA 18 en dus is deze doelman transfervrij als je een carierre begint. Al is dit niet helemaal waar, want Faríñez krijgt meteen aan het begin een willekeurige club toegewezen. Jammer, maar je moet deze man zeker in de gaten houden!

8. Marcus Edwards - Rechter Middenvelder - 87 potentie

Marcus Edwards geldt als een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding van Tottenham Hotspur, en ook bij EA Sports weten ze dit. De rechtermiddenvelder heeft zijn debuut in de Premier League nog niet gemaakt voor het 1e, maar dat hij kan voetballen heeft hij al vaak genoeg laten zien!
Zo heeft Edwards ook al meer dan 40 jeugdinterlands achter zijn naam staan voor het nationale team van Engeland. De middenvelder, wiens contract in 2017 tot 2020 is verlengd door The Spurs, begint met een beoordeling van 65, maar kan uitgroeien tot een flamboyante middenvelder van 87 algemeen.

7. Fedrico Chiesa - Rechtermiddenvelder - 87 potentie

Deze Italiaanse rechtermiddenvelder is met zijn 19 jaar nu al een ongelooflijk gevaar voor veel defensies in de Serie A. Chiesa heeft al meer dan 30 wedstrijden gespeeld voor het eerste elftal van Fiorentina en is een van de grootste Italiaanse talenten.
Chiesa is dus pas 19, maar al rete snel. Met zijn 81 sprintsnelheid kan hij nu al veel tegenstanders voorbij sprinten, laat staan als de speler, die 75 algemeen is, zijn potentie van 87 bereikt!

6. Malang Sarr – Centrale Verdediger – 88 potentie

Malang Sarr is al jaren een hot prospect in de carriere van FIFA. Niet zo gek ook, want Sarr is de definitie van een beest. De lange, snelle en beresterke centrale verdediger heeft zich bij Nice al bewezen, en dat zal hij ongetwijfeld bij jouw team op carriere ook doen!
Deze verdediger, die ook op de linksback positie uit de voeten kan is pas 18 jaar oud, is 75 algemeen en heeft een potentie van 88. Sarr wordt dus alleen nog maar beter en is niet al te duur! Een waar monster voor in je FIFA 18 carriere.

5. Alex Meret – Keeper – 88 potentie

Alex Meret is de tweede en laatste keeper die in het rijtje van FIFA 18 career wonderkids staat. De Italiaan staat onder contract bij Udinese en is nu voor het tweede jaar achterelkaar verhuurd aan SPAL, waar hij vorig jaar 30 wedstrijden onder de lat stond.
Ook heeft Meret meerdere jeugdinterlands achter zijn naam staan. Zo kwam hij al 19 keer uit voor Italië onder de 19. Op FIFA 18 is de20-jarige keeper 74 algemeen, maar kan hij uitgroeien tot iemand met een beoordeling van 88.

4. Lautaro Martínez – Spits – 88 potentie

Lautaro is een spits die op FIFA 18 ook uit de voeten kan op de nummer 10 positie en als rechtermiddenvelder. De nog maar 19-jarige goaltjesdief wist vorig jaar bij Racing Club in 23 wedstrijden, waarvan zestien keer in de basis, negen goals te maken. Een prima aantal voor dit Argentijnse spitsje!
De snelle en ook sterke Martínez is 72 algemeen en wordt alleen maar beter en beter. De aanvaller heeft een kracht van 85 en een snelheid van 79. Eenmaal volgroeid wordt dit dus een ware nachtmerrie voor de verdediging van je tegenstander!

3. Kai Havertz – Rechtermiddenvelder – 88 potentie

De top 3 van FIFA 18 career mode wonderkids dan, met op nummer 3 Kai Havertz. Deze rechtermiddenvelder is van Duitse makelij en mag gerust een megatalent genoemd worden. De middenvelder heeft vorig seizoen 24 wedstrijden in het prachtige rood-zwarte tenue van Bayer Leverkussen mogen spelen en ook dit seizoen staat de nog maar net 18-jarige speler zijn mannetje
Zoals je kan lezen is Havertz dus echt een toptalent, je moet dus echt goed je best doen om dit pareltje los te trekken. De Duitser is op dit moment 73 algemeen en heeft een potentie van 88.

2. Angel Gomes – Centraal Aanvallende Middenvelder – 89 potentie

Angel Gomes is in het jaar 2000 geboren en nog maar 17-jaar oud. (Als het spel begint nog 16 jaar oud.) Het Engelse supertalent kan op veel posities uit de voeten. Zo kan Gomes spelen op zijn natuurlijke positie als centraal aanvallende middenvelder, maar ook als linksbuiten, rechtsbuiten en centrale middenvelder.
De 64 beoordeelde speler, die een potentie van 89 heeft, speelt bij Manchester United en heeft zelfs zijn debuut al gemaakt. Vorig seizoen mocht de middenvelder in de laatste competitiewedstrijd een aantal minuten meedoen. Een grote toekomst ligt dus in het verschiet voor deze jonge Engelsman.

1. Ezequiel Barco - Linkermiddenvelder - 90 potentie

Op de eerste plek staat Ezequiel Barco. De linkermiddenvelder speelt bij Independiente in Argentinië en heeft in dit rijtje de eerste plek te pakken. De speler is een middenvelder van 72 algemeen en heeft al meer dan 30 wedstrijden gespeeld voor zijn club. Barco wordt beschouwd als een van de grootste Argentijnse talenten.
Met een potentie van 90 moet je deze speler dus zeker in de gaten houden tijdens je FIFA 18 carriere. En als je hem koopt in je carrière, waarom geef je hem dan niet gelijk een kans in het eerste elftal? Met zijn snelheid van 90 floept hij zo achter de verdediging.

Welke van de FIFA 18 career mode wonderkids ga jij kopen?

Wij weten zeker dat jij minimaal één van deze tien wonderkids gaat kopen in je FIFA 18 carriere, maar welke? Of ben je er nog niet helemaal zeker van om FIFA 18 te kopen? Bekijk dan onze FIFA 18 review en lees waarom je de game wel of niet zou moeten kopen.
Ben je meer een Ultimate Team speler dan een carriere speler? Dan zijn deze wonderkids niet echt iets voor jou, check daarom de 10 FUT spelers die je moet gebruiken.

Populair Nieuws