FIFA 16 Web App - Je ultimate team altijd bij de hand

Article
maandag, 28 september 2015 om 11:57
xgn google image
De FIFA 16 Web App is al een tijdje online, maar aangezien gisteren de release van FIFA 16 was, begint het Ultimate Team seizoen pas echt. Als je de ins en outs van de Web app kent, kan jij op welke locatie dan ook je ultimate team verbeteren.
FIFA Ultimate team is misschien wel de populairste spelmodus in de FIFA games. Sinds 2008 trekt het elk jaar nieuwe gamers en haalt de winnaarsmentaliteit in de gamers naar boven. Sommige gamers willen altijd en overal hun team kunnen verbeteren.

FIFA 16 Web App

Om ervoor te zorgen dat je ook daadwerkelijk altijd je team kunt updaten is er de FIFA 16 Web App. Dit is een online app waarmee je transfers, teamopstelling, en je clubstatistieken bij kunt houden.
In de app kun je concept squads maken. Dit zijn teams waar je niet echt mee kunt spelen maar waar je een soort droomopstelling kunt maken waar je naartoe wilt werken. De spelers die je hier opstelt hoef je dus niet ook per se in bezit te hebben. De opstelling is een concept van hoe je ooit wilt dat je team eruit ziet
Je kan natuurlijk ook gewoon je eigen opstelling bekijken. Dit gaat vanaf een computer iets makkelijker dan in het spel zelf omdat je met een muis nu eenmaal iets sneller de juiste speler kan selecteren. Door je opstelling op te slaan kan je vervolgens op je console gewoon weer verder.
79074 1

My Club, Transfers en Store aanwezig in FIFA 16 Web App

In de FIFA 16 web app is ook het My club menu aanwezig. Hier kun je zien hoeveel spelers, coaches, contracten en clubartikelen je eigenlijk hebt. Je kan de spelers naar je actieve team verplaatsen of op de transferlijst zetten.
Ook het transfersysteem van Ultimate team is in de app verwerkt. Zo kun je makkelijk en snel even tijdens de pauze van je werk, stiekem tijdens college of gewoon als je even niet bij je console kan de beste spelers alsnog binnen halen. Om te transfers heb je natuurlijk wel coins nodig en wedstrijden spelen om coins te verdienen kan niet in de App
Mocht je nog voldoende coins over hebben of in het bezit zijn van FIFA points, dan is het de moeite waard even de FUT Store te bezoeken. In de FIFA 16 Web app kun je namelijk gewoon bronzen, zilveren en gouden pakketjes kopen.
79075 1

FIFA 16 Web App linkt door naar FUT Database en Forums

Een handige toevoeging van de FIFA 16 Web App is de FUT database. Met deze link in de app kom je terecht op de EA-database pagina van Ultimate team. Heel handig als je op zoek bent naar de juiste speler om je team mee te versterken.
De web app linkt daarnaast ook door naar FIFA Forums. Dit is een overzichtspagina met alle EA fora over Ultimate team en FIFA. Mocht je dus vragen hebben over ultimate team dan kun je daar altijd even rondkijken of je het antwoord kan vinden.
79076 1

Vergelijk met je vrienden in FIFA 16 Web app Leaderboards

Het leukste van Ultimate team is natuurlijk kijken hoe jouw team zich verhoudt tot je vrienden en andere FIFA spelers. De leaderboards komen daarom ook gewoon voor in de Web app. In een helder overzicht kan je eigen team vergeleken worden met dat van je vrienden en de top 100 beste Ultimate team spelers.

Wil je hoe dan ook een beter team dan je vrienden krijgen? Dan is het aan te raden om je opstelling in elke linie te verbeteren. XGN zette de beste keepers, verdedigers, middenvelders en aanvallers voor je op een rij!