Wat is jouw favoriete Need of Speed game? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 23 mei 2015 om 15:00
xgn google image
De XGN Doe Mee racet deze week je kamer binnen; iets met een stelling over de behoefte aan snelheid. Verder wordt er teruggeblikt op Assassin's Creed Syndicate. Kortom, genoeg te lezen en zeggen in de XGN Doe Mee.
Een weekje geleden was de vraagstelling of het onlangs aangekondigde Assassin's Creed: Syndicate een nieuwe standaard gaat neerzetten in die reeks van Ubisoft. Want, zo gaf Ubisoft zelf ook toe in de trailer van Syndicate; Unity was verre van perfect. De meesten van jullie zijn nog huiverig op dit moment en onze eigen Ralph verwoordt het, volgens ons, het beste:
Natuurlijk zijn dat elementen die moeten worden meegenomen; Syndicate wordt geen hoofddeel, maar volgt dezelfde weg die Unity ook al volgde. Hoe dat allemaal gaat lopen zien we in oktober, aangezien de game dan verschijnt.
Genoeg over Assassin's Creed, tijd voor die nieuwe stelling! Eergisteren werd de reboot van Need for Speed aangekondigd en de Doe Mee kreeg wat warme nostalgische gevoelens over deel twee. Maar het gaat niet om ons, maar om jullie! Dus de stelling is ook simpel:

Wat is jouw favoriete Need for Speed game?

Want dat er wat Need for Speed games op de markt liggen is een understatement. Met de reboot erbij komt het lijstje van racegames onder die noemer op 22! Genoeg keuze voor jullie om daar toch een favoriet uit te kiezen. Is het Underground, waarin tunen een erg belangrijke rol kreeg? Of ga je toch voor Hot Pursuit, waarin 'cops and robbers' wel erg snel ging?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel vooral ook WAAROM juist die Need for Speed jouw favoriet is. Wensen wij je nog een fijn gameweekend toe - wij vermaken ons wel met The Witcher 3. Tot volgende week!

Populair Nieuws

Laatste Reacties