Wat is jouw favoriete Halo-game? - XGN Doe Mee

  Voor sommigen kan het weekend niet snel genoeg voorbij zijn. Dat heeft vooral te maken met een bepaalde aankondiging aanstaande maandag. En laat de XGN Doe Mee nou net over die gameserie gaan. Verder blikken we even terug op vechtgames en personages. Welkom, bij de XGN Doe Mee!

  Laatst vroegen wij welk personage jullie het liefst in een vechtgame zien. Waarschijnlijk zaten we met zijn allen vechtgames te spelen - of niemand van jullie heeft iets met vechttitels, maar dat lijkt ons sterk. We hebben helaas geen reacties ontvangen, dus bij dezen is het de XGN Doe Mee die zelf spreekt:

  King Daijs - Level 1

  Het lijkt mij wel erg tof om Freddy Krueger, uit de Nightmare on Elm Street films, in Mortal Kombat te zien of ermee te spelen. Als fatality kun je dan gebruikmaken van Freddy's droomwereld en de meest rare en bizarre elementen tevoorschijn toveren. Zoals de wrede kill die hij doet in de allereerste film met een televisiescherm, briljant gewoon.

  Horrorpersonages in brute vechttitels, het zou toch wel een erg toffe game opleveren. Maar ook andere gamepersonages als Lara Croft of misschien zelfs met Banjo uit Banjo-Kazooie in Street Fighter. De oneindigheden zijn in principe eindeloos, maar de kans dat gamebedrijven hun iconische personages eventjes zullen uitlenen lijkt wel erg klein.

  Afijn, genoeg over vechtgames en die personages. Tijd voor de nieuwe stelling van de week! We duiken de wereld in van Master Chief, Cortana, The Arbiter, Captain Keyes en nog talloze van anderen. Inderdaad, het universum van Halo. Gisteren werd aangekondigd dat er een Halo 5-klok aftelt naar aanstaande maandagnacht; waarschijnlijk belangrijk nieuws wat je gewoon op XGN leest. Onze stelling heeft daarmee te maken en is dan ook:

  Wat is jouw favoriete Halo-game?

  Want van de minstens tien Halo-games, welke is nu jouw favoriet? Is het Halo 2, die jou introduceerde in de wereld van Xbox Live en waar je naar alle waarschijnlijk minstens een uurtje of driehonderd in hebt zitten? Of misschien toch gewoon het allereerste deel, dat je meezoog in de oorlog tussen de mensen en de Covenant? Wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen en meningen!

  Laat ons dus weten wat jouw favoriete Halo-game is en vertel ook WAAROM dat jouw favoriete Halo-titel is. Een mooie herinnering aan een mooie game. Zien wij jullie volgende week weer bij een nieuwe XGN Doe Mee!

  Halo: Spartan Assault

  Verkijgbaar vanaf 24 december 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.