Wie is jouw favoriete game gerelateerde YouTuber? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 23 januari 2016 om 15:00
xgn google image
Een koude en gure wind trok deze week over ons kikkerlandje; een goede reden om binnen te blijven en te gamen - of filmpjes te kijken van mensen die gamen. En juist over dat onderwerp gaat de XGN Doe Mee deze week!
Een weekje geleden vroegen wij wat nou eigenlijk de beste draak in een game is. De gevleugelde wezens komen natuurlijk wel vaker voor in games, maar welke van die vuurspugende beesten steelt jouw hart? De paarse Spyro kwam ook voorbij, maar onze voorkeur gaat uit naar het antwoord van Dexter:
Een antwoord met liefde voor de Blue-Eyes White Dragon. Dank je Dexter! Het doet de XGN Doe Mee aan de goede oude tijd dat Yu-Gi-Oh! nog dagelijks op televisie was en dat het altijd wel genieten was. Qua draken houdt de XGN Doe Mee het bij Ridley, uit de Metroid-serie. Niet je typische draak, maar het zwevende reptiel heeft wel een paar typerende drakentrekjes.
Goed, tijd voor de nieuwste stelling en die is gericht op YouTubers! Gaming op YouTube is de afgelopen vijf jaar enorm gegroeid, met het begrip Let’s Play wat nu door vele gamers wordt gebruikt. Gamen is niet alleen leuk om zelf te doen, maar ook om te kijken. Onze vraag aan jullie is dan ook:

Wie is jouw favoriete game gerelateerde YouTuber?

In plaats van een alinea te schrijven over wie je nu moet kiezen, kan de XGN Doe Mee ook een hele rits aan namen invullen met YouTubers die alleen game-gerelateerd bezig zijn. We noemen er een paar: PewDiePie, Markiplier, SmoshGames, Let’s Play, videogamedunkey, CinnamonToastKen en de lijst gaat maar door.
Maar wie van die YouTubers, of juist iemand anders, is jouw favoriet? Laat het ons in de reacties hieronder weten en vertel er ook even bij WAAROM hij of zij jouw favoriet is. Kijken wij er nog snel eentje op YouTube. Fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws