Wat is jouw favoriete Crash Bandicoot game? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 01 juli 2017 om 15:00
xgn google image
Het tropische weer ligt inmiddels achter ons, maar afgelopen week kwam er een game uit die ons weer in die tropische sferen brengt: Crash Bandicoot! De XGN Doe Mee is benieuwd naar jullie favoriete Crash Bandicoot game. Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer waren wij wel benieuwd of jullie een first-person Mario game zagen zitten. Aanleiding hiervoor was iemand die het eerste level uit Super Mario Bros. had nagemaakt via Augmented Reality en zo de wereld van Mario vanuit zijn oogpunt zag. Jullie zien enkele mogelijkheden, maar ook veel problemen, zoals RG-force al beschrijft:
De XGN Doe Mee denkt hierbij al aan de chaos van vorig jaar naar aanleiding van Pokémon Go en snap dit wel. Binnen een first-person Mario spelen zou lastig worden, of je moet als gamer een hele constructie gaan creëren waardoor je rustig en veilig kunt springen en rennen. Maar er kwamen meer problemen aan bod: vanuit first-person is het soms best wel lastig om te zien waar het platform precies zit en dan wordt platformen al moeilijker.
Misschien dat Nintendo het idee van een first-person Mario ooit wel eens ziet zitten, maar voor nu kijkt de Doe Mee ergens anders naar en dat is niet de mini SNES; daar hadden we het een paar weken geleden al over. Nee, deze week staat in het teken van de buidelrat Crash. Sinds gisteren ligt de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy in de winkel, waarin de eerste drie games van de bandicoot zitten. Onze vraag is dan ook:

Wat is jouw favoriete Crash Bandicoot game?

En let op: het hoeft hier dus niet om de eerste drie Crash Bandicoot games te gaan, het kan natuurlijk ook één van de latere games zijn. Misschien heb je wel warme herinneringen aan Crash Team Racing of is Crash of the Titans wel jouw favoriet? Laat in de reacties hieronder weten wat jouw favoriete Crash Bandicoot game is, WAAROM dat is, en dan zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws