Fallout 4 trailer reacties namens XGN - Ik werd omvergeblazen

Article
vrijdag, 05 juni 2015 om 10:38
xgn google image
Er waren al geruchten, maar nu staat het vast: er komt een nieuwe Fallout. Met een interessante Fallout 4 trailer kondigde Bethesda het volgende deel in de spellenreeks aan en bracht daarmee de hele redactie in rep en roer. Wat vonden zij van de trailer en, misschien net zo belangrijk, gaan ze de game spelen wanneer hij uitkomt?

Joep

Ik werd omvergeblazen, omdat ik nooit had verwacht deze trailer al voor de E3 te zien. Wederom geweldige muziek van The Ink Spots terwijl er van de televisie wordt uitgezoomd. Grafisch gezien las ik hier en daar al wat gemor, maar ik ben er zeker van dat Bethesda hier nog aan gaat sleutelen, dus vreest u allen niet.
Het voornaamste verschil dat ik zag met vorige Fallout-games, is dat het grauwe en rauwe filter eraf lijkt te zijn. Zo leken verstedelijkte gebieden zelfs een vleugje weg te hebben van RAGE, de game die ook door Bethesda werd gemaakt. Nu ben ik zelf een enorme fan van dat grauwe, maar heb toch alle vertrouwen in Bethesda.

72581

Vikthor

Ik werd niet heel erg weggeblazen door de Fallout 4 trailer. Hij was wel mooi, vooral qua muziek, maar de beelden maakten geen indruk. Ik vond het grafisch ook niet heel bijzonder, zeker niet PlayStation 4- of Xbox One-waardig.
Toch ben ik erg benieuwd naar de gameplay, want gameplay gaat boven graphics. Ik wacht even af op de E3-persconferentie van Bethesda en dan stap ik misschien ook op de hype train.
72582

Ramon

Ik vind de Fallout 4 trailer een beetje tegenvallen. Geen gameplay, slechte graphics en geen duidelijkheid over wat er nou precies gaande is.
Aan de ene kant is dat goed, omdat je daardoor meer wilt zien van de game, maar aan de andere kant vind ik het tot nu toe nogal mager. Wel ben ik wel benieuwd naar de game!
72678

Joris

Ik heb zelf nog nooit een Fallout-game gespeeld, maar misschien is dit een goed moment om in te stappen. De Fallout 4 trailer maakt me in elk geval nieuwsgierig. Ondanks dat er een compleet uitgestorven landschap te zien is, heeft het filmpje toch een soort positieve toon, dat vind ik interessant.
Wat ik ook heel cool vind, is dat Bethesda Boston als decor gebruikt. Dat zong al een tijdje rond, maar nu is het bevestigd. Vorig jaar heb ik zelf Boston bezocht, dus ik ben benieuwd hoe een post-apocalyptische versie van deze stad eruitziet.