Fallout 4 Teddyberen - Geniaal geplaatst!

Article
zondag, 22 november 2015 om 12:10
xgn google image
Fallout 4 speelt zich af na het einde van de wereld. Alles is grijs en grauw, maar dat wil niet zeggen dat er geen plaats voor humor is. Bethesda weet ons dat te brengen in de vorm van onder andere geniaal geplaatste teddyberen. Wij kwamen er vijf tegen en moesten deze met jullie delen via deze Fallout 4 Teddyberen Special.
Al in Fallout 3 wist Bethesda ons steeds aangenaam te verrassen met de grappig geplaatste teddyberen. Het ene moment liep je door een verwoest pand de ene na de andere vijand van je af te slaan en dan ineens stond je oog in oog met een teddybeer. En die zat dan ergens verstopt in een geniale houding.
Het werd voor fans van de game zelfs een sport om de beertjes te verzamelen! In Fallout 4 kon het dan niet uitblijven dat we weer van deze beertjes tegen zouden komen.
Fallout 4 Teddyberen

5 Altijd klaar voor een apocalyps

In Commonwealth, zoals Boston nu heet, is alles in de as gelegd door een flinke nucleaire ramp. Het is dan wel al ruim 200 jaar geleden en zo heel veel is er niet van de wereld over, maar je kunt nooit voorbereid genoeg zijn op een nieuwe ramp. Dat moet ook dit beertje gedacht hebben.
81727

4 Dokter beer

Als je in het ziekenhuid van Commonwealth rondloopt, zit het er dik in dat je wat mutanten achter je aan krijgt. Maak je dus maar klaar voor botbreuken en verminkte ledematen. Gelukkig is de dokter aanwezig. Alleen is hij wel even bezig met een andere patient.
81771

3 Gekooid beest

Onderweg in Commonwealth kom je allerlei bedreigingen tegen. Denk aan de Raiders of de Supermutants, maar ook de lokale fauna zoals de Yao Gui (een grote beer) grijpt je als je niet oplet. Degene die zich in dit kantoor heeft verschanst, moet gedacht hebben dat deze teddybeer er zo eentje was. Hij heeft hem namelijk snel in een kooi gestopt en er een stoel op gedonderd!
81772

2 Ik zag twee beren..copuleren?

In de wereld van Fallout 4 is er hoop. En met hoop komt er ook weer een klein plekje vrij voor liefde. Ondanks dat er overal Raiders en ander gespuis rondrent moet je dan soms ook je behoeft kwijt, al ben je een teddybeer. Deze teddyberen konden het niet meer inhouden en gingen elkaar te lijf, midden op straat. Foei! Er ligt op zijn minst wel een kleedje onder.
81773

1 Altijd tijd voor een krantje

De beste beer die wij tegenkwamen is deze toch wel echt. Deze beer heeft maling aan het einde van de wereld. Laat als die mensen en andere wezens elkaar maar rustig afmaken. Maar hij moest kakken. En als je moet kakken, dan moet je kakken. Daar maak je een moment voor jezelf van. Zonnebrilletje op, krantje erbij...
Fallout 4 ligt sinds 10 november in de winkels en kreeg van ons een dikke 9.5. Na al die uren in de woestenij van Commonwealth hebben jullie vast ook wel wat beren ontdekt. Deel de leukste in de reacties hieronder!

Populair Nieuws