Fallout 4 Automatron DLC - Alles wat je over de add-on moet weten

  Fallout 4 is al geruime tijd uit en veel spelers hebben de game dan ook uitgespeeld. Sommigen hebben zelfs iedere hoek van de wereld verkend en zijn aan het smachten naar de toevoegingen die Bethesda gaat brengen. Daarom zetten wij de belangrijkste informatie over de Fallout 4 Automatron DLC voor je op een rij.

  De eerste content die eraan zit te komen is Automatron. Deze uitbreiding op de game brengt spelers een hele nieuwe ervaring in de wereld van Commonwealth. En dat in de vorm van een serie missies, maar ook je eigen robot-bouwpakket!

  Eerste Fallout 4 DLC maakt je een gevaarlijke techneut

  In Automatron heeft de mysterieuze Mechanist een horde kwaadaardige robots los gelaten in Commonwealth. Deze zaaien nu dood en verderf op allerlei verschillende plekken in de wereld. Je zult bekende robots tegenkomen, zoals de Assaultron, de Sentrybot en de Eyebot, maar ook aangepaste nieuwe mechanische vijanden zoals de Robobrain.

  Je moet je wel kunnen verdedigen tegen deze metalen vijanden. Daarom kan je in deze uitbreiding ook nieuwe wapens en uitrusting scoren. Wat denk je van een Assaultron Laser of een Eyebot helm? Ga op met je omgeving en laat je vooral niet kennen door deze mechanische dreiging.

  Een van de grootste nieuwe features is het feit dat je je eigen robot in elkaar moet flansen in deze Fallout 4 DLC. Je vindt overal onderdelen tussen de vernietigde robots, die je weer kunt gebruiken voor je eigen bouwpakket. Daarbij zijn er in de speciale Robot Stations, die je in je Settlement kunt plaatsen, ook diverse mods beschikbaar. Hierdoor wordt elke robot uniek, zowel qua uiterlijk als met uitrusting.

  Verf je robot, geef hem verschillende armen, een eigen stem en kies welke skills hij (of zij) heeft. En het toffe is: je kunt gewoon talloze robots gaan bouwen als een post-apocalyptische Dr. Frankenstein. Hiernaast zijn er in totaal vijf nieuwe achievements toegevoegd, voor de verzamelaar.

  Wat, waar, hoe en wanneer?

  Om aan de slag te kunnen in een mechanisch opgevoerde Commonwealth moet je wel een aantal details weten. De eerste add-on zal je namelijk volgende week dinsdag, 22 maart, aan kunnen schaffen. Deze Fallout 4 DLC zal op de PC los te kopen zijn via de ingame client en op de consoles via Xbox Marketplace en de PlayStation Store.

  De Fallout 4 Automatron DLC zal via alle platformen los te koop zijn voor 10 euro. Spelers die de seizoenspas in bezit hebben, hoeven er helemaal niks voor te betalen. Mocht je nog geen season pass hebben: die kost nu 50 euro.

  Nog een laatste tip voordat je weer de post-nucleaire wereld in trekt. Het wordt door Bethesda aangeraden om minstens level 15 te zijn als je aan de nieuwe Fallout 4 DLC begint, want de content blijkt vrij pittig te zijn.

  Fallout 4

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.