Exclusieve informatie omtrent Animal Crossing

Article
door Limpie
woensdag, 01 oktober 2008 om 17:05
xgn google image
Wij hebben de kans gehad alvast een aantal nieuwe onderdelen uit het nieuwe deel in de Animal Crossing reeks exclusief te bekijken. Zo kregen we een voorbeeld van een feestdag in het spel en ook het starten van een nieuwe game ons getoond.
Als eerste mochten we zien hoe het spel opgestart wordt. Het heeft weliswaar veel weg van de Nintendo DS versie, maar er zijn wel een aantal kleine verschillen. Zo kun je namelijk uit vier verschillende huizen kiezen, die qua grote allemaal hetzelfde zijn. Als je het spel meerdere malen opnieuw opstart, zul je ook zien dat het dorp iedere keer verandert. Dat is een aangename verandering in vergelijking met eerdere delen.
Hierna mochten we meemaken hoe Oud en Nieuw gevierd gaat worden in je kleine dorpje. Op de dag zelf zal er namelijk een grote klok in je dorp staan die aftelt tot twaalf uur 's nachts. Op het moment dat het dan twaalf uur is begint het vuurwerk om je heen en kun je hier dus rustig van genieten. Het vuurwerk is niet heel erg groot, maar in ieder geval wel voor een langere tijd. Jammer genoeg lopen er rond die tijd geen dorpsgenoten buiten, dus kun je verder niemand een gelukkig Nieuwjaar wensen.