Evolve release - Alles wat je moet weten

Article
dinsdag, 10 februari 2015 om 17:48
xgn google image
De nieuwe en originele shooter -ja, je leest het goed, een originele shooter- Evolve is sinds vandaag te krijgen. Dat je met vier hunters tegen één monster speelt, of andersom, weten de meeste mensen wel. Maar wat moet je nog meer weten over deze game voordat je 'm in huis haalt?
Evolve is voor graphicshoeren een waar afrodisiacum, en hoort dan ook niet meer thuis op de old-gen consoles. Alleen PS4, Xbox One en masterrace PC draaien Evolve, en je kunt 'm voor ongeveer 50 of 55 euro aanschaffen.

Special editions

Zoals bij de meeste triple A titels tegenwoordig gewoon is, kun je ook Evolve in een special edition pakket kopen. Hier krijg je dan meerdere bonussen voor, in de vorm van gratis DLC of bijvoorbeeld de soundtrack van de game. Bekijk je mogelijkheden voordat je naar de winkel rent!
Als je flink in de buidel kunt tasten, kijk dan ook eens naar dit kekke standbeeldje, of print er zelf eentje uit! Gratis maps zullen sowieso uitkomen!

Achtergrond

Evolve zou aanvankelijk nog in 2014 uitkomen, maar werd uitgesteld. Was dat een goede of slechte beslissing? Lees meer over het ontstaan van Evolve in een interview met een Senior Producer van 2K Games!
66785

Strategie

Natuurlijk moet je goed beslagen ten ijs komen, voordat je de digitale arena betreedt! We hebben een mooie survival guide voor je, en een paar tips om als monster bruut te kunnen ownen.

Systeemeisen

Als Xbox One en PS4 peasants heb je uiteraard geen culo te maken met systeemeisen, maar voor diegenen die Evolve op PC gaan spelen, check wel ff de systeemeisen!

De stand tot nu toe

Benieuwd naar wat voor klasse het meest wordt gekozen? Of welk team er vaker wint? Bekijk hier de statistieken van de alpha. Een Evolve preview is er ook, en de review komt op zeer korte termijn! Verwacht vanavond -als alles meezit- de review!

Vette trailers

Er zijn een aantal wrede trailers uitgekomen om de hype train lekker op te stoken, waarvan de eerste tijdens de E3 afgelopen zomer. De monster aankondiging van de Wraith, Goliath en Kraken zijn vermakelijk fraai, en ook de Evacuation Story trailer is een aanrader. De launchtrailer van vandaag kan ook niet ontbreken.