ESO Morrowind release - Voor wie is de game bedoeld?

Article
vrijdag, 09 juni 2017 om 13:44
xgn google image
Sinds kort kunnen we weer aan de slag met een nieuw gedeelte in The Elder Scrolls Online. Nou vraag je jezelf misschien af of de ESO Morrowind release iets voor jou is. Lees verder en kom erachter!
The Elder Scrolls Online is al sinds 2014 te spelen, maar komt nu weer flink aan bod omdat de Morrowind uitbreiding pas is verschenen. In deze uitbreiding keer je terug naar het thuisgebied van de Dunmer. In de game kun je het eiland Vvardenfell ontdekken, dat bekenden met de serie met veel plezier opnieuw zullen doen.
In deze ESO Morrowind release special kom je erachter of Morrowind iets voor jou is.

3. Nieuwe spelers op zoek naar avontuur

Je hoeft geen bekende te zijn in de wereld van The Elder Scrolls om plezier te halen uit ESO Morrowind. Er zit namelijk geen minimum level op de uitbreiding, je kunt meteen beginnen op het eiland Vvardenfell. Ook de tegenstanders zitten niet op een bepaald level, maar veranderen mee met het level waarop jij speelt. Het is daardoor ook mogelijk om als nieuweling samen te spelen met iemand die al level 20 is.
Daarnaast ziet ESO Morrowind er prachtig uit. Je kunt jezelf helemaal verliezen in deze wereld en doelloos rond gaan lopen om alle uithoeken te ontdekken. Ondertussen loop je door gevarieerde gebieden zoals bossen met gigantische paddenstoelen en beklim je een berg met lavarivieren.
112850

2. Veteranen in de Elder Scrolls wereld

Waar het voor nieuwelingen een hele nieuwe wereld is, is het voor veteranen een feest van herkenning om terug te keren naar Vvardenfell. Hier kunnen zij aan de slag met een compleet nieuwe klasse, de Warden. Met deze klasse kun je uitgroeien tot DPS, Tank én Healer. Het is maar net wat je leuk vindt en wat voor jouw persoonlijke speelstijl de beste build is.
Als Tank kun je heel wat klappen opvangen voor je teamgenoten, maar door upgrades wordt je als Tank ook een wervelwind van ijs en staal. Als DPS kies je een build waarmee je dieren aan je zijde laat vechten, zoals bijvoorbeeld een woeste beer. Als Healer kun je de held van jouw team worden door iedereen weer op te lappen tijdens een intens gevecht.
112851

1. ESO Morrowind release voor RPG en MMO fans

Eigenlijk is het geen grote verrassing dat RPG fans hun hart kunnen ophalen met een The Elder Scrolls game. ESO Morrowind bevat dezelfde RPG gameplay die je gewend bent van The Elder Scrolls. Je hebt meerdere klassen die je helemaal naar wens kunt aanpassen door de voor jou meest geschikte build te kiezen.
Voor de MMO fans die graag met, maar ook tegen elkaar willen spelen is er in ESO Morrowind een nieuwe PvP-modus toegevoegd. Deze modus focust zich op teamgevechten van vier personen. Op dit moment kun je tegen elkaar strijden in Capture the Flag, Domination en Team Deathmatch. Om het tegen elkaar op te nemen moet je wel eerst tot level 10 komen, maar dat is in deze uitbreiding geen straf.