WIN - ESL Benelux Championship tickets prijsvraag

  Op 26 en 27 november vinden in de Amsterdam ArenA de finales van het ESL Benelux Championship Winter Season plaats. Wil jij hierbij zijn? Dan heb je geluk, want XGN.nl geeft tickets weg! Lees hieronder hoe je mee kan doen aan deze ESL Benelux Championship tickets prijsvraag.

  Het is bijna tijd voor de finales van het tweede seizoen van het ESL Benelux Championship! De finales van de regionale pro E-Sports competitie met de games Hearthstone, Counter Strike: Global Offensive en League of Legends vinden plaats gedurende het weekend van 26 en 27 november in de Amsterdam ArenA.

  Wij mogen tickets weggeven voor de finales van League of Legends, die over de zondag verspreid zijn. Van 11 uur tot 2 uur vinden de eerste halve finales plaats en van 3 uur tot 6 uur is het tijd voor de tweede halve finales. De grote finale duurt van 7 uur tot 10 uur 's avonds.

  esl benelux championship tickets

  ESL Benelux Championship tickets prijsvraag

  In samenwerking met ESL mogen wij 3x2 kaarten weggeven voor de League of Legends finales op zondag 27 november! Wil jij dit toffe event bijwonen? Doe dan mee aan onze ESL Benelux Championship tickets prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:

  • Welk E-Sports team is jouw favoriet, en waarom?

  Stuur je inzending naar prijsvraag@xgn.nl, samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht!

  League of Legends

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.