eShop Update: Wii Sport Club en Cocoro

  StreetPass-fans opgelet! Nintendo heeft een leuke aanbieding voor jullie in de eShop deze week. Daarnaast zijn er ook wat sportieve spellen voor Wii U en meer.

  3DS

  Op 3DS is een leuke aanbieding gaande voor StreetPass-fans, maar daarover later meer. Eerst vertellen we je wat nieuw is. Cocoro – Line Defender bijvoorbeeld (€3,99) waarin je de elementen moet overnemen en je landje moet beschermen. Toy Stunt Bike (€4,99) is er eentje voor de fans van Trials Fusion, maar dan iets stripboek-achtiger.

  We hebben er al twee genoemd, maar er is meer. Parking Star 3D (€2,99) is precies wat de naam zegt, een spel waarin je auto’s moet parkeren. Van Helsing Sniper Zx100 is dan weer wat stoerder, voor €6,66 zet je deze gallery shooter met vampierthema op je handheld.

  Games die fysiek in de winkel te vinden zijn maar daarnaast als download beschikbaar worden, zijn: Yu-Gi-Oh! Zexal World Duel Carnival (€39,95), One Piece Unlimited World Red (€34,99) en Metal Gear Solid: Snake Eater 3D (€19,99).

  Tijd voor de aanbiedingen, zoals beloofd is er goed nieuws voor StreetPassers: De Mii Plaza-spelletjes zijn in de aanbieding. Tot 13 juli koop je de games voor €3,99 in plaats van €4,99 per stuk. Dat zijn dus: Squad, Battle, Garden en Mansion. Je kunt ook meteen voor het combo-pack gaan waarin je ze allemaal koop voor €9,99. Wel voor 13 juli beslissen, want daarna is ook die weer duurder (€14,99 om precies te zijn).

  De laatste aanbieding is Urban Trial Freestyle. Tot 3 juli betaal je €1,99 in plaats van €4,99. Chibi-Robo! Let’s Go, Photo! wordt binnenkort op XGN gerecenseerd, maar je kunt die ook vast zelf spelen. Gratis en voor niks staat de demo vanaf vandaag voor je klaar in de eShop.

  Wii U

  We gaan sporten op Wii U deze week. Bijvoorbeeld met Wii Sport Club Boxing + Baseball (€9,99 permanent, voor een dag €1,99). Best nostalgisch, zo’n game die je doet denken aan toen die revolutonaire Wii verscheen. Wii Sport Club is trouwens 48 uur gratis speelbaar nadat je Boxing en Baseball hebt gedownload.

  Blok Drop U (€1,49) is een klein spel waarin je moet puzzelen. Het voordeel is dat je niet alleen voor weinig geld de game binnenhaalt, maar ook wordt voorzien van gratis DLC.

  Zoetsappige naam in aantocht: Luv Me Buddies Wonderland (€29,99) is een schattige partygame voor de kleintjes. Die game heeft niet echt met sport te maken natuurlijk, maar dat heeft Mario Power Tennis wel. Deze titel gaat van GBA naar Wii U en is te downloaden voor €6,99. Ben je meer een vechtjas, dan is One Piece Unlimited World Red (€54,99) wellicht een optie. Je moet wel van anime of manga houden.

  Wii Sports Club

  Verkijgbaar vanaf 7 november 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.