Eerste uitslagen XGN Game Awards 2011 bekend

Article
vrijdag, 09 december 2011 om 19:30
xgn google image
De eerste rondes van de XGN Game Awards 2011 zitten erop. De uitslagen zijn binnen en deze zetten we hier nogmaals even netjes op een rijtje.
Afgelopen week kon je op onze speciale Game Awards-pagina stemmen op jouw favoriete games in verschillende categorieën. De uitslagen hiervan zijn inmiddels bekend. De winnaars gaan door voor de titel Game van het Jaar, dus breng zeker nog even je stem uit om jouw favoriete game te steunen!
Beste actie-avonturengame: Uncharted 3: Drake's Deception
In het derde avontuur van Nathan Drake gaat de avonturier op zoek naar de Iram of the Pillars, een verdwenen stad in de woestijnen van het Midden-Oosten. Zoals we van de Uncharted-serie gewend zijn, gaat dit gepaard met heel veel actie en spektakel. De game scoorde een 9,4 in onze recensie.
Beste shooter: Battlefield 3
Met Battlefield 3 levert ontwikkelaar DICE wederom een prachtige shooter af. De game ging dit jaar de concurrentie aan met Modern Warfare 3, en met succes. Battlefield 3 scoorde namelijk hoger in onze recensie, een 8,8 om precies te zijn, en werd door jullie verkozen tot de beste shooter van het jaar.
Beste racegame: Mario Kart 7
De 3DS heeft haar eerste lading topgames binnen en bovenaan vinden we Mario Kart 7. Deze keer heeft je kart nog meer mogelijkheden, want je kunt onder water racen en door de lucht zweven. Met een 9,0 in onze recensie is deze game een must have voor iedere 3DS-bezitter.
Beste stategiegame: Anno 2070
De Anno-serie speelt zich al sinds jaar en dag af in het verleden. Maar daar kwam dit jaar verandering in. Anno 2070 brengt je naar de toekomst en zet het milieu centraal. Ben jij een natuurliefhebber en wil je je eiland helemaal groen houden, of zet je de meest vervuilende fabrieken neer om het geld binnen te laten rollen? Het kan allemaal in Anno 2070, dat een 9,0 scoorde.
Meest innovatieve game: L.A. Noire
Rockstar Games en Team Bondi beloofden veel voor L.A. Noire en kwamen deze beloften ook na. In het spel klim je op van simpele straatagent tot een echte detective die de meest lastige moordzaken moet oplossen. Het sporen zoeken en ondervragen van verdachten staat centraal in L.A. Noire, dat van ons een 9,0 ontving.
Beste sportgame: FIFA 12
Elk jaar weer komt EA Sports met een nieuwe FIFA. En elk jaar weer wordt de game een stukje beter. FIFA 12 is daar geen uitzondering op en is de beste voetbalgame tot nu toe. Het is dan ook niet vreemd dat het spel een 9,0 van ons ontving.
Beste role-playing game: The Elder Scrolls V: Skyrim
De grootste RPG van dit jaar is volgens jullie ook de beste. Inmiddels hebben miljoenen gamers de wereld van Skyrim betreden en er tal van uren in doorgebracht. Ook onze Joeri doet hieraan mee met zijn Weekend Runs. Deze enorme titel kreeg van ons een net zo enorm cijfer, namelijk een 9,7.
Beste multiplayer game: Battlefield 3
Niet alleen is Battlefield 3 volgens jullie de beste shooter van het jaar, de game heeft ook de beste multiplayer. Deze multiplayer modus wordt dagelijks door miljoenen gamers gespeeld en daar lijkt voorlopig nog geen einde aan te komen.
Dit waren de eerste uitslagen van onze Game Awards van 2011. Echter zijn de Game Awards nog niet over, want we zijn nog op zoek naar de daadwerkelijke Game van het Jaar. Stemmen daarvoor doe je op onze Game Awards-pagina!

Populair Nieuws