Wat vind jij ervan dat EA geen E3 persconferentie doet? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 09 maart 2019 om 15:00
xgn google image
De E3 2019 nadert snel en over drie maanden zijn wij weer aanwezig in Los Angeles. Sony zal er dit jaar niet bij zijn en ook EA houdt geen persconferentie, maar richt zich op haar eigen EA Play evenement. Onze vraag is dan ook: wat vind jij ervan dat EA geen E3 persconferentie doet? Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer ging onze vraagstelling over Cyberpunk 2077 en jullie verwachtingen van CD Projekt Red’s nieuwste titel. De ontwikkelaar liet vorige week weten dat de titel aanwezig is op de E3 2019. Of de titel speelbaar is, is nog maar de vraag, maar voor velen zal het wel een goed teken zijn dat Cyberpunk 2077 in ieder geval op de E3 aanwezig is. anna-stroom verwacht in ieder geval flink wat:
Waarschijnlijk zijn veel van de verwachtingen van anna-stroom terug te vinden in Cyberpunk 2077. CD Projekt Red is al langere tijd bezig met de titel en mede door het enorme succes van The Witcher 3 zijn de verwachtingen hooggespannen. De belangrijkste vraag voor gamers is natuurlijk wanneer de game uitkomt.
Goed, van Cyberpunk 2077 gaan we naar EA. De ontwikkelaar annex uitgever houdt elke jaar het weekend voor de E3 haar eigen evenement: EA Play. Afgelopen week maakte het bedrijf bekend dat zij dit jaar geen E3 persconferentie houdt, maar zich volledig richt op het EA Play evenement. Onze vraag is dan ook:

Wat vind jij ervan dat EA geen E3 persconferentie doet?

Net zoals Sony doet ook EA dus dit jaar geen E3 persconferentie. EA is niettemin wel aanwezig rondom de beurs, al is het in een andere rol. Maar wat vind jij ervan dat EA geen E3 persconferentie houdt? En zullen meerdere uitgevers de stap van Sony en EA volgen? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!