Deze E3 games moeten we meer van zien!

Article
door Anoniem
woensdag, 24 juni 2015 om 16:55
xgn google image
De grote persconferenties zijn achter de rug en je hebt een hoop nieuwe games gezien. De ene game is uitgebreid voorbijgekomen en van de ander kreeg je alleen maar een trailer te zien. Dit zijn de E3 games waarvan je te weinig hebt gezien.

5. Ghost Recon Wildlands

5 minuten en 18 seconden, zo lang duurde de Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands reveal trailer. Deze trailer was een en al spektakel gecombineerd met grafische pracht. Ghost Recon Wildlands mag zich tot een van de E3 games noemen die het meeste indruk heeft gemaakt, maar ook een van de E3 games die (nog) te weinig is getoond.
Na de reveal trailer vond Ubisoft het wel weer mooi geweest en liet niks meer zien van de game. De game heeft zo’n indruk gemaakt, hoe kan je maar zo weinig laten zien. Een 4 player co-op game waarbij je het mag opnemen tegen drugskartels, wie wil dat nou niet!
73749

4. Final Fantasy VII

Er luidde een oorverdovend applaus toen Final Fantasy VII na een korte teaser werd aangekondigd voor de PlayStation 4. Gamers zijn helemaal lyrisch als het gaat om deze game en hebben dan ook jaren moeten wachten op een volwaardige remake. Square Enix is bezig met de remake, maar je hebt tot nu toe alleen een nietszeggende trailer gezien van de game.
Tijdens de trailer zat iedereen zich af te vragen naar wat ze aan het kijken waren, een volledig nieuwe Final Fantasy of een remake? Het ging dus om een remake en voor veel mensen was dit een van beste E3 games aankondigingen.
Square Enix had wel iets meer mogen laten zien, want alleen een nietszeggende trailer is een beetje karig.
73752

3. Mirror's Edge Catalyst

Alleen één trailer van Mirror’s Edge Catalyst, echt waar EA? De nieuwe Mirror’s Edge ziet er bijzonder fraai uit en men smeekt om meer van deze game te zien. EA blijft bijzonder eigenwijs en toont niks meer dan de trailer en een release op 23 februari. Hoeveel mooie E3 games, maar soms zo weinig beeldmateriaal!
Aangezien de game op 23 februari moet uitkomen -en al te pre-orderen is- kan je de aankomende maanden wel meer beeldmateriaal verwachten. EA moet natuurlijk wel een hype opbouwen voor de game, maar alsnog is het zonde dat we alleen een trailer kregen te zien. Een gameplay demo had ook heel fijn geweest.
73753

2. Dishonored 2

Na het grote succes van Dishonored moest er wel een Dishonored 2 komen, gelukkig zorgde Bethesda hier dan ook voor. Dishonored 2 toonde een CGI trailer die veel mensen verbaasde ne dit werd meteen een van de favoriete E3 games van dit jaar. Bethesda was wel een klein beetje gierig rond Dishonored 2, want meer dan een CGI trailer kreeg je niet te zien.
De CGI trailer toonde in ieder geval wel veel moois. Zo zag je een vrouwelijk hoofdpersonage en een heerlijke sfeer. De grauwe sfeer uit Dishonored 1 was weer goed terug te zien in de Dishonored 2 trailer. Van alle E3 games die er zijn getoond, is dit er toch wel een om in de gaten te houden.
73754

1. Dark Souls 3

Gamers die van een flinke uitdaging houden zijn heel blij met de aankondiging van Dark Souls 3. Helaas kreeg je maar weinig van deze game te zien, één trailer om precies te zijn. Het was ook nog eens een trailer waarbij je alleen een beetje de sfeer van de game kon proeven.
Er werd geen hoofdpersonage of gameplay getoond, een beetje jammer was het wel. De Souls-serie is een bijzonder sterke serie en fans willen meer van dit soort E3 games zien. Tijdens de E3 gebeurt het in ieder geval nog niet, het wordt dus nog even wachten op meer Dark Souls 3 beelden.
Heb jij nog een of meerdere E3 games waarvan jij te weinig heb gezien, laat het dan weten in de comments.