E3 games waar de redactie naar uitkijkt!

Article
maandag, 01 juni 2015 om 17:45
xgn google image
De E3 nadert snel en de redactie raakt niet uitgepraat over de verschillende games die aangekondigd zijn! Naast de aangekondigde games wordt er ook veel gespeculeerd over games die onaangekondigd zijn, maar hoogstwaarschijnlijk wel getoond gaan worden. Benieuwd naar de E3 games waarnaar de redactie uitkijkt? Je vindt ze hier!
Eerder spraken we al over E3 games die we eigenlijk niet willen zien, maar uiteindelijk draait het natuurlijk om de E3 games die we wél willen zien. De redactie beantwoordt de vraag 'naar welke E3 game kijk jij uit?'. Ga rustig zitten en lees de meningen van de redactie!

Pedro

Wellicht is het hopen tegen beter weten in, maar ik hoop nog altijd dat uit het niets Age of Empires IV wordt onthuld. Microsoft heeft de rechten en zocht een aantal maanden geleden wel naar een programmeur voor een 'geliefde strategie-reeks'. Dus het zou binnen de grenzen van de waarschijnlijkheid kunnen liggen.
Een Tweede Wereldoorlog-setting zou heel vet zijn, maar Age of Mythology 2 zou misschien aannemelijker en makkelijker zijn. Of desnoods een remake van een eerder Age Of-deel. Doe iets! Verras ons met nieuwe E3 games!

Bryan

FIFA 16 en Call of Duty: Black Ops 3! EA Sports komt naar alle waarschijnlijkheid met het eerste FIFA 16 gameplaynieuws tijdens de E3 persconferentie. Hopelijk komen er nog meer mooie aankondigingen naast de vrouwenteams in FIFA 16. Daarnaast kijk ik uit naar de nieuwe Call of Duty. Hopelijk worden er meer multiplayerdetails van deze shooter bekendgemaakt.
72330

Theo

Ik kijk natuurlijk uit naar Street Fighter 5! De kans is groot dat deze tijdens de E3 naar voren gebracht wordt en dan hoop ik te weten wat de game nou precies gaat doen. Een verhaalmodus is al voorbij gekomen en we hebben al wat karakters gezien. Daarbij lijkt het alsof de spelers nu meer doen met de elementen, waar ik ook erg benieuwd naar ben. Wat ik tot nu toe van de game gezien heb, is in ieder geval genoeg om er al naar uit te kijken!

Daniel

Na Star Fox Adventures voor de Gamecube verlang ik naar het nieuwe deel, Star Fox Wii U. Maar of je in de aankomende Star Fox ook te voet je avonturen kunt beleven is helaas nog niet duidelijk. De beelden die zijn getoond, tonen alleen maar gameplay met Fox McCloud in z'n Arwing. Hoe episch zou het zijn om te voet een nieuw avontuur te beleven met Fox McCloud op de Wii U? Ik blijf er in geloven!
72331

Rox

Ik wil een nieuwe Legacy of Kain. Eerder zagen we al gelekte beelden en toen kwam de game er niet. Dus ik denk nu: er MOET een keer een nieuwe komen. Legacy of Kain Defiance was wel een van de beste games ooit. Als dat te veel moeite is, maak je me blij met een nieuwe tennisgame! Oh, wacht, ging het om games waarvan we al wisten dat die gingen komen? Dan zeg ik Uncharted 4! Kom maar doorrrrrrrrrrrrr!

Ramon

Mij kan je heel erg blij maken met beelden van Call of Duty en de nieuwe FIFA. Twee grote AAA-titels en misschien twee te eenvoudige keuzes voor E3 keuzes, maar ik ben gewoon heel erg benieuwd naar wat er gaat veranderen en of ik opnieuw fan word van de franchises. Ondanks dat ik geen Wii U thuis heb staan, ben ik wel benieuwd naar de gameplay van The Legend of Zelda Wii U.
Wij zijn benieuwd naar welke E3 games jij uitkijkt. Laat het ons weten in een reactie op dit artikel!