Top 10 games 2018 om te spelen als voorbereiding!

  Tijdens de E3 afgelopen week is er behoorlijk wat details van games onthuld, naast de nieuwe games die uit de doeken gedaan zijn. Tijd om je voor te bereiden op al het moois dat komen gaat dus. Wij geven je 10 E3 games 2018 die je als voorbereiding kunt spelen totdat de nieuwe titels er zijn.

  10. FIFA 18

  We trappen deze special af met FIFA 18. Want de nieuwe FIFA is tenslotte onderweg. Hoewel FIFA 19 ons straks een heleboel vernieuwingen gaat brengen ,blijft er één ding het oude. Je moet van goed huize komen wil je de top kunnen bereiken.

  Zeker online, want daar kom je de beste van de beste tegen. Voor doorgewinterde fans van de franchise is het dus duidelijk: er moet flink geoefend worden voor de release van de komende game. En dat kun je natuurlijk het beste doen met de FIFA die momenteel al in de rekken ligt. FIFA 18 staat dan ook terecht in deze lijst met top 10 games die je moet spelen de komende maanden.

  9. Fallout 4

  Voordat we straks een nieuwe verwoeste wereld tegemoet lopen in Fallout 76 kunnen we het beste even preppen. Want eind dit jaar gaat er in Viginia een nieuwe Vault open en ligt er een hele nieuwe, gevaarlijke en radioactieve wereld op ons te wachten. Dus trek er nu vast op uit vanuit Vault 111 en leer de kneepjes van het overleven in Fallout 4.

  Fallotu 76 gaat namelijk ook gemuteerde mensen brengen, alsook bizarre wezens die jouw een stuk uit je nek willen bijten. Een andere feature die in Fallout 76 voorbij komt is de mogelijkehid van het bouwen van je eigen dorpje met gevonden voorwerpen. Die feature zit ook in Fallout 4 en dus kun je je met die game prima voorbereiden op de komst van Fallout 76.

  En last but not least is Fallout 4 ideaal om alvast met je pip-boy om te leren gaan. Want die ga je ook ontzettend hard nodig hebben in Fallout 76. Eind dit jaar kun je met Fallout 76 aan de bak.

  8. Tomb Raider en Rise of the Tomb Raider

  Square Enix brengt ons over niet al te lange tijd het derde deel in de Tomb Raider franchise. Dan mogen we weer in de huid kruipen van Lara Croft en beleven hoe zij is geworden wie ze is. Als je de voorgaande games nog niet gespeeld hebt van de reboot van de franchise, dan is de kans groot dat je geen snars van het verhaal gaat snappen.

  Dus kun je de komende maanden het beste aan de slag gaan met Tomb Raider en Rise of the Tomb Raider. Want deze twee games vertellen je haarfijn het verhaal tot nu toe. Je leert over de achtergrond van Lara in haar eerste twee avonturen en leert de kwaadwillende organisatie Trinity beter kennen dan je zou willen. Iets wat essentieel is voor het vervolg van het verhaal.

  Shadow of the Tomb Raider komt op 14 september uit voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

  7. Mario + Rabbids Kingdom Battle

  Ubisoft kwam tijdens de E3 2018 persconferentie met een compleet nieuw avontuur in het Mario vs. Rabbids universum. Dit avontuur voegt niemand minder dan Donkey Kong toe die gelijk ook zijn eigen stukje verhaal krijgt. Maar het is geen rechttoe, rechtaan verhaal, want ook Donkey Kong moet in de tactische wereld van de Rabbids door allerlei gevechten heen zien te komen.

  Daarom is het verstandig als je nu alvast aan de slag gaat met Mario + Rabbids Kingdom Battle. Schiet wel op, want veel tijd om te oefenen is er niet. Op 26 juni komt Donkey Kong namelijk de game in slingeren als DLC.

  6. Gears of War 4

  Microsoft kwam met niet een of twee, maar liefst met drie aankondigingen rondom Geears of War. Er werd een mobiele game aangekondigd en een Real Time Strategy titel voor pc. Op zich niks waar je nu al voor aan de bak moet. Maar die derde aankondiging vereist wat voorbereiding. Want Microsoft gooide ook even Gears of War 5 onze kant op.

  De game volgt, net als Gears of War 4 en de voorgaande delen, de soldaten van de coalitie. Zij strijden al jaren achtereen tegen de meedogenloze Locust. Deze zijn namelijk massaal boven de grond gekomen ( ze leven eigenlijk onder de grond) en nemen volop de wereld over. Waarom? Dat wordt je haarfijn uitgelegd in de voorgaande delen.

  Wij raden je om voor de volledigheid alle Gears of War games te spelen, want pas dan komt het verhaal van de COG soldaten en de Locust echt duidelijk naar voren. En de games zijn het zeker waard om eens door te lopen!

  5. Wolfenstein

  Toen Bethesda zijn persconferentie gaf, lag het tempo heel hoog. Tijdens deze sneltreinrit werd de release van Wolfenstein: The New Colossus voor Switch aangekondigd. Maar ook kwam de ontwikkelaar ook op de proppen met een hele nieuwe Wolfenstein game. Eentje die het verhaal van The New Colossus vervolgt.

  Om dit verhaal een beetje bij te kunnen houden, hoe luchtig alles ook gebracht wordt, moet je wat voorkennis hebben. Want hoe komt het nou dat de nazi's ineens aan de macht zijn in de game? En wie zijn die twee dames in de hoofdrol van Wolfenstein Youngblood, zoals het derde deel zal gaan heten? Tijd dus om aan de slag te gaan met de eerste twee Wolfenstein games!

  4. The Elder Scrolls

  Bethesda hield maar niet op tijdens de persconferentie op E3 2018. Tussen de vele aankondigingen zat namelijk ook een teaser van de nieuwe The Elder Scrolls game. Alweer het zesde officiële deel in de franchise. Na onder andere The Elder Scrolls Oblivion en vele versies van Skyrim was het eindelijk zover. We kregen een teaser voorgeschoteld.

  Maar de wereld van The Elder Scrolls is enorm en kent een hele hoop verhalen en achtergrond informatie. Om het dus een beetje te kunnen snappen moet je je daarin verdiepen. En dus is het zeker aan te raden om voordat The Elder Scrolls VI een release kent nog aan de bak te gaan met de eerdere RPG's in de franchise.

  Hier zal natuurlijk een behoorlijk aantal uren in gaan zitten, maar je hoeft je niet te haasten. De nieuwe game kent nog geen datum en het zal dan ook nog wel even duren voordat we er eenmaal mee aan de bak kunnen.

  3. Smash Bros.

  Nintendo kwam tijdens de E3 met een enorme, maar dan ook een enorme berg aan informatie over de aankomende Smash Bros. game: Smash Bros. Ultimate. In deze game kunnen spelers als vanouds tegen elkaar knokken in de unieke formule die de game je biedt. En dit keer zijn werkelijk álle karakters uit de Smash Bros. games vertegenwoordigd.

  En dus is het een ideaal moment om met de eerdere Smash Bros. games aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld met Smash Bros. Wii U of met de 3DS versie van de game. Want er is geen betere leerschool dan oefenen, oefenen en nog eens oefenen!

  2. Devil May Cry 4

  Capcom kwam tijdens de E3 met enkele verrassende onthullingen. Zo werd Resident Evil 2 Remake uit de doeken gedaan en zijn we verwend met een teaser van Devil May Cry 5. De game die direct op Devil May Cry 4 aan zal sluiten. En dus is Nero weer terug, maar krijgen we ook weer het nodige te zien van Dante, de demonenjager waar het allemaal mee begon.

  Om je voor te bereiden om het verhaal in Devil May Cry 5 kun je het beste nog even Devil May Cry 4 doorlopen. Zo leer je Nero kennen, maar kom je ook al genoeg te weten over Dante. En wil je echt alles weten over deze laatstgenoemde persoon, dan is het verstandig om ook nog even aan de slag te gaan met de Devil May Cry collection. Daarin zitten namelijk de eerste drie delen van de franchise.

  1. The Last of Us

  The Last of Us part II is een game die hoge ogen blijft gooien. Telkens als er een nieuwe trailer voorbij komt weet de game te verrassen. En dus is het logisch dat veel mensen, bekend of onbekend met de franchise, op deze titel zitten te wachten. Maar voor die laatste groep zal het verhaal in deze aankomende titel best eens kunnen verwarren.

  Ja, de wereld is naar zijn grootje. Dat is wel duidelijk. Maar wat is er precies gebeurd? En wat is de achtergrond van je karakter?

  Het zijn dingen die je absoluut moet weten voordat je met The Last of Us part II aan de slag gaat. En dus is het voor iedereen aan te raden om het eerste deel nog eens door te spelen. Want zonder die info, is de ervaring met The Last of Us part II niet wat het moet zijn.

  Wolfenstein: The New Order

  Verkijgbaar vanaf 5 september 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.